- 4 Temmuz 2019
- 1.519
- 1.312
Aminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrumOy oy maşallah arkadaşm cok sevindim daha da iyi olacak inşallah
Süt meselesi benim de korkulu rüyam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrumOy oy maşallah arkadaşm cok sevindim daha da iyi olacak inşallah
Süt meselesi benim de korkulu rüyam
Geçmiş olsun canım yazamadım yaa nasılsınız iyi misiniz ikinizde sütün falan nasıl var mı ağrıların iyi geçti sezeryan demi bize de dua et artık bizde hayırlısı ile kavuşalım inşallahOyyy koklarım tabikiii Allahım inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeğinize kucağınıza ve güzel doğumlarınız olur
Sen şu an stres yapıyorsun canım sütü en büyük etkileyen şeylerden bitanesi stres üzüntü kaygı bak 2 güne kadar gelecek oğlun sütünü artıracak besinler tüketmeye çalış ve sürekli emzir biz yengemde hep öyle yapıyorduk ki emzirmeye ucu bile yoktu silikon uçla yapmıştıAminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrum
Evet ikinci elden satarsın sonra ben ikinci el aldımEvet 7100lere inmis ana kucaklari. Al gitsin mi diyorsun
Bol bol dinlen yavrum, hiç canını sıkma . Cevizde ye bol bol öğün arasındaKızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım .
Bak ne güzel toparlamışsın moralini doktorlarımız ne öneriyorsa onu yapacağız, hiç canını sıkma o gelmesi gerektiği gibi gelecek. Senin stresini hissediyor, o yüzden pozitif düşünüyoruzz kucaklayacağımız ana odaklanıyoruzİşte çarşamba tekrar bakacak duruma göre önce suni sonra sezeryan muhabbeti olacak. Nst de bebek stresli çıktı: sancı yok ama kalp atışı az düzensizdi : deneriz suni sancı da bebek strese girerse riske atmam dedi. Açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bende riske atmak istemiyorum . Hem kendimi hem bebeği. Çarşambaya kadar dediklerini yapacağım toparlanmazsa artık güzel bir gün seçeceğim
Çatıya bakmıştı bi 38.haftada. ultrasonda baktı sonra bebek yukarda Salı sabahtan gel suni sancıyla uyaralım dedi yavrum bam bam bam gidiyoruz heraldeBende yormaya calışıyorum hergün kendimi dinliyorum ama nerdeeeee içerde rahat prensesim
39.hafradan bildiriyorum kızımmm artk gel
Ee balım acılma falan varmı ki
Yani direk suni sancyla normal mi olacak
Ayyy kafam da deli sorularrr
Benim pazartesi kontrol canm daha var
Yok tatlım yaa bursadaym benn
Haklısın canım, her şeyin başı moral motivasyon. Benimde çok yok yarın o uçla gitcem emzirmeye. Bugün ilk kez emzirmeye çalıştım akşama damlada olsa geldi süt çok şükürSen şu an stres yapıyorsun canım sütü en büyük etkileyen şeylerden bitanesi stres üzüntü kaygı bak 2 güne kadar gelecek oğlun sütünü artıracak besinler tüketmeye çalış ve sürekli emzir biz yengemde hep öyle yapıyorduk ki emzirmeye ucu bile yoktu silikon uçla yapmıştı
Bana son muayenede 3ü gördük demişti. 2900 doğdu. İlk ay 1.6 kg almıştı. Doğum kilosuna takılma bence insanları da duyma. Doğduktan sonra öyle hızlı toparlanıyor kiMaşallah canım ne güzel fazla fazla çıkmış bebiş ben şuan 37+5 2900 dedi doktor haftaya cuma sezeryan olucam daha artarmı bilenedim .bugün ablamda bana hadi 2500 doğurcan dedi nasıl moralim bozuk ilka düşükmü olcak yani belki artar dimi
Kuzum benim de kilo alımı durdu. Ama dr belki geçen hafta fazla ölçtüm son haftalarda artık çok net ölçüm alamıyoruz falan dedi. Beslenmene dikkat et elbette ama zaten az kaldı artık canını da sıkma sık kontrol altındayız allahın izniyle sağ Salim gelecek ufaklıklarKızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım .
Canım bizim de 36 da 3200 dü 37 de 3300 çıktı. Ölçümlere çok güvenmiyorum açıkçası değişebiliyorlar. Özellikle artık son haftalarda kanala girdikleri için tam ölçemiyor gibilerUmarım öyle olur. Böyle giderse benim normal doğum komple iptal gibi kızlar 36 haftalık 3200 nasıl olur aklım almıyor. 37de sezeryanla almasalar bile sonrasında yine mecbur sezeryan olucak gibi.
Bestlak damlanın arttırdığını söylüyolar süt için bi bak istersen canım bide duşta sıcak suyla masajKızlar bugün oğlumun küvez içi oksijeninide kesmişler kendi başına nefes alabiliyor şükür. 48 saat boyunca böyle devam ederse pazartesi taburcu olabilirmiş şükür. Tek sıkıntı sütüm hiç gelmiyor. Bugün sadece 2 damla geldi tek göğüsten o kadar.
Ama stres yapma yavrum gelir, acaba süt sağma makinesi falan mı denesen uyarır belkimAminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrum
Hee tmm canm oyy Allah'ım yar ve yardımcn olsunÇatıya bakmıştı bi 38.haftada. ultrasonda baktı sonra bebek yukarda Salı sabahtan gel suni sancıyla uyaralım dedi yavrum bam bam bam gidiyoruz heralde
İnşallah canım çok sağolBana son muayenede 3ü gördük demişti. 2900 doğdu. İlk ay 1.6 kg almıştı. Doğum kilosuna takılma bence insanları da duyma. Doğduktan sonra öyle hızlı toparlanıyor ki
Canım senin Dr kim? Ben de denizlideyimİşte çarşamba tekrar bakacak duruma göre önce suni sonra sezeryan muhabbeti olacak. Nst de bebek stresli çıktı: sancı yok ama kalp atışı az düzensizdi : deneriz suni sancı da bebek strese girerse riske atmam dedi. Açıkçası yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bende riske atmak istemiyorum . Hem kendimi hem bebeği. Çarşambaya kadar dediklerini yapacağım toparlanmazsa artık güzel bir gün seçeceğim
Ay nolur hiç moralini bozma bunun için arkadaşımın bebeği 2540gr doğdu. Maşallahı var çocuğun şu an. Doktorlar için de 2500 üstü olduğu zaman okey zaten.Maşallah canım ne güzel fazla fazla çıkmış bebiş ben şuan 37+5 2900 dedi doktor haftaya cuma sezeryan olucam daha artarmı bilenedim .bugün ablamda bana hadi 2500 doğurcan dedi nasıl moralim bozuk ilka düşükmü olcak yani belki artar dimi
Sıkma canını annesi doğumun şekli sadece vesile önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmak. Biz ne kadar şöyle olsun böyle olsun diye plan yapsak da her şey olacağına varıyor. Sizin için en güzel en sağlıklı şekilde kavuşursunuz inşallah. Kaldı ki doktorun da vajinal doğum yanlısı biriymiş zaten. En azından o açıdan için rahat bak. Hep pozitif düşünüyoruzKızlar bende kontrolden geldim tam 38+0. Canım sıkıldı …. Sancı yok . Suyum azalmış. Bebek uzamış ama hiç kilo almamış. Hatta azıcık vermiş . Ben kendim de 1.5 kilo vermişim. Ahududu adaçayı yürüyüş dediğim herşeyi bırak yat uzan ye iç bol bol protein al dedi. Çarşamba tekrar bakacağım suda değişiklik yoksa sezeryan günü konuşalım dedi: ki başından beri vajinal diyorduk ama şu azalma olayı doktorunda benimde canımı sıktı. Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. Havuç suyu tüket çok işe yarıyor. Her gün bir öğün et bir öğün balık yiyorsun dedi: ay ne hevesle gitmiştim azıcık canımı sıktım
Amin yavrum hepimizin inşallah valla çok değişik duygulardayımAma stres yapma yavrum gelir, acaba süt sağma makinesi falan mı denesen uyarır belkim
Hee tmm canm oyy Allah'ım yar ve yardımcn olsun