2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bestlak damlanın arttırdığını söylüyolar süt için bi bak istersen canım bide duşta sıcak suyla masaj

Ama stres yapma yavrum gelir, acaba süt sağma makinesi falan mı denesen uyarır belkim

Hee tmm canm oyy Allah'ım yar ve yardımcn olsun
Aldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak

Kızlar bel ağrım geçmiyor ya sabahtan beri sırta yayılan bir ağrı yaşayaniniz oldumu ne iyi geldi masaj bir süreliğine rahatlatıyor sonra yine aynı
Canım korkutmak istemem ama benimde öyle başladı sonrası malum son. Takip et duşla vs geçiyorsa telaslanma.

Perine masajı için link varsa atar mısın bana da canım ya

Aldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Canım süt yapan şeyler ye, kuru dut, kuru incir, dereotu bolca. Özellikle et çok süt yapıyor kavurma yapıp ye, bulgur süt yapıyor pilav yiyebilirsin yapıp. Strese girme elbet gelir sütün kafana takma, açıkçası diyelim ki gelmedi mama içmek zorunda kaldı. Mama ile de büyüyorlar valla, ben annemi ne yapmış ne etmiş hiç emmemişim ama bir eksikliğim yok çok şükür cin gibiyim bol su içmeyi ihmal etme. sütün olsa da olmasada bebeğin için tüm dünya sensin tadını çıkart kendini hiç üzme

Canımsın. Elimden geleni yapıyorum canım inşallah başarırım. Olmadı dediğin gibi mecber mama vercez aç kalacak değil bebişim.

Kızlar bu arada süt şeffaf renk olur mu ? Demin saydım su gibi bı şeyler geldi. İlkinde sarıydi çıkan

Aminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrum
Kuzum bi arkadaşımın da üç gün inmemişti. Sıcak kompres yaptılar hastanede hep bezi sıcak ıslatıp göğüslere koydular. Sıcak duş. 2 saatte bir sağım yaptılar öyle indi. Kaynar falan da yapın iç bol bol. Hipp in bi çayı vardı natal diye ondan sa alabilirsin bana iyi gelmişti

Ben duydum. Süt artırıcı hakkında fikrim yok ama arkadaşım eş paketi almıştı. Çok işe yaradı hamile kalmasına çok yardımcı oldu ne vaat ediyorsa o olmuştu. O yüzden bence Buda işe yarıyordur diye düşünüyorum canım

Canım akşam başladı, sabaha kadar sürdü, öğlende daha sıklaştı 3 cm açıklığım vardı en son sezeryana alındım
Sadece bel ağrısı mi vardı canim yani burada arkadaşlar kasıga vuran ağrıdan bahsetmislerdi doğum sancısı için benim kasık ağrısı yok belim ağrıyor sırta yayılıyor birde belimbarada karincalaniyor gibi tuvaletim varda çıkamıyorum gibi

Tmmdr canım deniycem teşekkür ederim

Hamileyken yapılabilir mi ya bende boğazımdan rahatsızım.

Canım benim birde karnım sertleşiyordu sık sık. Ve aynen büyük tuvaletik varya yapamama hissi. Bende böyle başladı belki seninki olağan bir ağrıdır. Takipte kal

Kızlar benim bı kaç gündür omuzlarım ağrıyor tutuldular sandım masaj aletiyle masajlar yapıyorum sıcak su torbası koyuyorum duş aliyorum ne bileyim işte bengay sürüyorum ama banamisin demiyor ne yapacağımı şaşırdım yürurken falan artık çok zorlamaya başladı ne yapabilirim ya doğumla mi alakalı yoksa başka bişey mi onuda anlamadim

Bu nst kadar sıkıcı bişey yaaa.... Kontoldeydim bende 1 parmak açılmam var inşallah 1 hafta içinde kavuşuyoruz
Bu nst ye telle giriliyor mu ya ? ben yarın telle gireyim sıkılıyorum bende hele geçenkinde sırtüstü yattım çocuk nefesimi kesti yarım saat bu sefer ya oturcam ya yan yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…