- 4 Temmuz 2019
- 1.519
- 1.313
Bestlak damlanın arttırdığını söylüyolar süt için bi bak istersen canım bide duşta sıcak suyla masaj
Aldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacakAma stres yapma yavrum gelir, acaba süt sağma makinesi falan mı denesen uyarır belkim
Hee tmm canm oyy Allah'ım yar ve yardımcn olsun
Canım korkutmak istemem ama benimde öyle başladı sonrası malum son. Takip et duşla vs geçiyorsa telaslanma.Kızlar bel ağrım geçmiyor ya sabahtan beri sırta yayılan bir ağrı yaşayaniniz oldumu ne iyi geldi masaj bir süreliğine rahatlatıyor sonra yine aynı
Perine masajı için link varsa atar mısın bana da canım yaMerhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın olsun sağlıkla büyütsünler bebeklerini bende 38+5 teyim bende beklemedeyim ananas hurma ahududu çayı Melisa çayı ve perine masajı tüm tuşlara basıyorum benim gibi bekleyen herkese sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum hayırlı akşamlar
Canım süt yapan şeyler ye, kuru dut, kuru incir, dereotu bolca. Özellikle et çok süt yapıyor kavurma yapıp ye, bulgur süt yapıyor pilav yiyebilirsin yapıp. Strese girme elbet gelir sütün kafana takma, açıkçası diyelim ki gelmedi mama içmek zorunda kaldı. Mama ile de büyüyorlar valla, ben annemi ne yapmış ne etmiş hiç emmemişim ama bir eksikliğim yok çok şükür cin gibiyimAldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Bir de bunu kaydetmiştim kendim için canım denemek istersen eğerAldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Geçmiyor canimCanım korkutmak istemem ama benimde öyle başladı sonrası malum son. Takip et duşla vs geçiyorsa telaslanma.
Canım süt yapan şeyler ye, kuru dut, kuru incir, dereotu bolca. Özellikle et çok süt yapıyor kavurma yapıp ye, bulgur süt yapıyor pilav yiyebilirsin yapıp. Strese girme elbet gelir sütün kafana takma, açıkçası diyelim ki gelmedi mama içmek zorunda kaldı. Mama ile de büyüyorlar valla, ben annemi ne yapmış ne etmiş hiç emmemişim ama bir eksikliğim yok çok şükür cin gibiyimbol su içmeyi ihmal etme. sütün olsa da olmasada bebeğin için tüm dünya sensin tadını çıkart kendini hiç üzme
Canım akşam başladı, sabaha kadar sürdü, öğlende daha sıklaştı 3 cm açıklığım vardı en son sezeryana alındımGeçmiyor canimsürekli bir ağrı var arada azalıp artıyor ama sürekli agriyorr ne kadar sürmüştü yani ne zaman anladin doğurduğunu
Ben deva Hazar’a gidiyorum canım senin kim ?Canım senin Dr kim? Ben de denizlideyim
Kuzum bi arkadaşımın da üç gün inmemişti. Sıcak kompres yaptılar hastanede hep bezi sıcak ıslatıp göğüslere koydular. Sıcak duş. 2 saatte bir sağım yaptılar öyle indi. Kaynar falan da yapın iç bol bol. Hipp in bi çayı vardı natal diye ondan sa alabilirsin bana iyi gelmiştiAminnn canım çok teşekkür ederim. Benimde kabusum oldu. Gelmiyor bı türlü. Herkes emzirirken mama ile besleniyor yavrum
Ben duydum. Süt artırıcı hakkında fikrim yok ama arkadaşım eş paketi almıştı. Çok işe yaradı hamile kalmasına çok yardımcı oldu ne vaat ediyorsa o olmuştu. O yüzden bence Buda işe yarıyordur diye düşünüyorum canımKızlar bu doktor mfk ürünlerini duydunuz mu? Süt artırıcı bir takviyesi var kendi elinde doğum yaptı o da onu kullanıyormuş yorumları falan da iyi ama fiyatı 700 tl falan. Aranızda duyan oldu mu? Bir de süt için fotoğrafını paylaştığım takviyeyi kullananlar var çevremde onlarda memnundu bende almayı planlıyorum.
Sadece bel ağrısı mi vardı canim yani burada arkadaşlar kasıga vuran ağrıdan bahsetmislerdi doğum sancısı için benim kasık ağrısı yok belim ağrıyor sırta yayılıyor birde belimbarada karincalaniyor gibi tuvaletim varda çıkamıyorum gibiCanım akşam başladı, sabaha kadar sürdü, öğlende daha sıklaştı 3 cm açıklığım vardı en son sezeryana alındım
Tmmdr canım deniycem teşekkür ederimKuzum bi arkadaşımın da üç gün inmemişti. Sıcak kompres yaptılar hastanede hep bezi sıcak ıslatıp göğüslere koydular. Sıcak duş. 2 saatte bir sağım yaptılar öyle indi. Kaynar falan da yapın iç bol bol. Hipp in bi çayı vardı natal diye ondan sa alabilirsin bana iyi gelmişti
Hamileyken yapılabilir mi ya bende boğazımdan rahatsızım.Bal limon suyu ılık su üçünü karıştır iç canım ben öyle yendim üç kere grip oldum hamilelikte balgam olunca da doktorum bir kereye mahsus yap demişti cevizin iç kısmında zar varya onu kaynat iç demişti oda balgamı sökmüştü
Canım benim birde karnım sertleşiyordu sık sık. Ve aynen büyük tuvaletik varya yapamama hissi. Bende böyle başladı belki seninki olağan bir ağrıdır. Takipte kalSadece bel ağrısı mi vardı canim yani burada arkadaşlar kasıga vuran ağrıdan bahsetmislerdi doğum sancısı için benim kasık ağrısı yok belim ağrıyor sırta yayılıyor birde belimbarada karincalaniyor gibi tuvaletim varda çıkamıyorum gibi
Tamam canim teşekkür ederimCanım benim birde karnım sertleşiyordu sık sık. Ve aynen büyük tuvaletik varya yapamama hissi. Bende böyle başladı belki seninki olağan bir ağrıdır. Takipte kal
Bebeğin mi kendimin miSıvı alımını arttırırsan sorın olmaz
Bu nst ye telle giriliyor mu ya ? ben yarın telle gireyim sıkılıyorum bende hele geçenkinde sırtüstü yattım çocuk nefesimi kesti yarım saat bu sefer ya oturcam ya yan yatıcamBu nst kadar sıkıcı bişey yaaa.... Kontoldeydim bende 1 parmak açılmam var inşallah 1 hafta içinde kavuşuyoruz