• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Kızlar bebeğim hasta otriyle çekmekten çok yoruldum baby vac aldım ve aşırı aşırı memnun kaldım. Otriyle çekerken burnunu kanattım kaç kere bunda öyle bişey olmadı ve gerideki mukusu da aldı siz siz olun bundan alın hastalık dönemi çok büyük ihtiyaç
Süpürge ile çekilen mi
Eveet ciğerlerim kendi geldi resmen ve çocuk aşırı rahatladı ciğerdeki hırıltı bile fark etti
Bende üç çeşit var otribebe,baby Vac, bir de bir başka bir tip daha hediye geldi bakalım 🤣

Normal normal. Zamaninda guzelce gelicek kuzularimiz🙏 dinlenmek iyi gelmistir insallah, daha iyisin degil mi?🙏
Dinlenmek evet iyi geldi sesimi yormamış oldum rapor almasaydım faranjitim çok daha ilerlerdi çocuklardan dolayı ama uyuma anlamında aynı oğlumu okula göndermek için yine kalkmış oldum sabahları😅 ama dediğim gibi okul yoluna çıkmadım en azından benimki köy okulunda çok da uzak hamile halde arabalarla git gel çocuklarla ders vs hastalığım daha da ilerlerdi istirahat iyi oldu bu anlamda. Haftaya da son haftam zaten🤲

Ay olsun ikiside olur sağlıklı olsunda kız olursa daha iyi olur tabi sen çok istiyordun hatırlıyorum 😍
helal olsun gerçekten hatırlıyorsun bende alzaymır gibiyim herşeyi unuturum 😆
Eveet ciğerlerim kendi geldi resmen ve çocuk aşırı rahatladı ciğerdeki hırıltı bile fark etti
Bende şarjlı bir burun çekeceği var onu kullanıyorum ama tam istediğimiz sonucu elde edemiyoruz bu çok kuvvetli çekiyormu
Bu konu bizim için önemli ememiyorlar yoksa gece nefes alamıyorlar ilerde bronşit sebebide olabiliyormuş

Yok ne gördün hayır olsun canım 🙏🏻🌸
Ay amin canım benim 🤲 kötü rüyalar söylenmez derler aman saçma sapan film gibi rüya işte ama korkuyorsun rüyanda 🥺🥺🥺
Bunu yazmaya girdim. Dün gece öyle kötü bir rüya gördüm ki çok korktum. Dedim n’oluyo 😢 ay bunlar da mı olacak. Bir de dün ilk kez midem yanmadan uyudum falan. Ama sabaha kadar kötü rüyalarla uğrastım
Bendeeee bebeğim bende 🥺🥺 dün ilk kez uyudum dedim adam akıllı bu seferde rüyalar korkuttu beni. Kalktım hemen dua okudum öyle olunca iyi geliyor. Valla bir bu eksikti he yani bedenen rahat etsek rüyada huzursuz oluyoruz ben anlamadım hiç bişey 😭 hormonlar yapıyormuş sanırım biraz araştırmıştım öncesinde . Ay inşallah görmeyiz ya insan uyumayada korkuyor bu sefer. Lohusalıkta falan da böyleymiş sanırım 🥺
Ay bende sezaryene alındığımı gördüm belden iğneye hazırlamışlardı cebelleşiyorduk olmaz diye 😱
Dün doğum falan konuştuk ya ondan mı acaba 😢😢 evet işte kaygı endişe hat safhada olunca rüyaya yansıyor işte.

Birde kızlar Şubat annelerinde 33+4te 32+larda doguranlar çoğaldı 🥺🥺
Rabbim sağlıklı hayırlı doğru zamanda nasıp etsin ya 💕

Kötü kötü rüyalar dönemi başladı mı sizde de kızlar 🥺🥺
ya bilmiyorum rüya mıydı ama gecem berbattı. Sürekli kötü düşünceler, terlemeler, mide yanması, bulantı ne alaka anlamadıım. En son kalktım tuvalete, üstümü değiştim gaviscon içtim. Çift yastık yastım birazcık uyumuşum

Ay amin canım benim 🤲 kötü rüyalar söylenmez derler aman saçma sapan film gibi rüya işte ama korkuyorsun rüyanda 🥺🥺🥺

Bendeeee bebeğim bende 🥺🥺 dün ilk kez uyudum dedim adam akıllı bu seferde rüyalar korkuttu beni. Kalktım hemen dua okudum öyle olunca iyi geliyor. Valla bir bu eksikti he yani bedenen rahat etsek rüyada huzursuz oluyoruz ben anlamadım hiç bişey 😭 hormonlar yapıyormuş sanırım biraz araştırmıştım öncesinde . Ay inşallah görmeyiz ya insan uyumayada korkuyor bu sefer. Lohusalıkta falan da böyleymiş sanırım 🥺

Dün doğum falan konuştuk ya ondan mı acaba 😢😢 evet işte kaygı endişe hat safhada olunca rüyaya yansıyor işte.

Öyle aşkım ben de kalktım dua falan okudum baya korktum lohusalıkta da işte 40 gün yalnız bırakılmamalı anne diyorlar dua edip Allah’a sığınacağız inşallah 🤲

Kizlar bu haftalarda bolca rüya gorebilirmisiz normalmis korkmayin 😀

Öyle aşkım ben de kalktım dua falan okudum baya korktum lohusalıkta da işte 40 gün yalnız bırakılmamalı anne diyorlar dua edip Allah’a sığınacağız inşallah 🤲
İmdaaat yaaa 😭😭 bende korkarım öyle şeylerden. Aman daha neler bekliyor bizi bebeğim yaş 🥺🥺🥺
Valla artık öyle bi oldum ki bir kac kez daha kötü rüya görmüştüm rüyamda bile Felak nas okuyorum 😂 sonra geçiyor ama korkuluyor işte ister istemez 🥺

Ben diyorum ya herkes tetikte hazır olsun her an doğabiliyorlar helede 35 ten sonrası
Zaten bu grupta yarıdan çoğu şubatta doğurur görürsünüz 🥲
Bende nisanı takip ediyorum aynı zamanda martın sonu çünkü doğumum muhtemelen sizler benden önce doğurursunhz 🙂
Lohusalıkta ben korkutucu şeyler yaşamadım kötü rüyada görmedim inşallah sizdede olmaz

ya bilmiyorum rüya mıydı ama gecem berbattı. Sürekli kötü düşünceler, terlemeler, mide yanması, bulantı ne alaka anlamadıım. En son kalktım tuvalete, üstümü değiştim gaviscon içtim. Çift yastık yastım birazcık uyumuşum
Merkür falan mı geriledi acaba 🫢hepimizde bir gariplik

Ben diyorum ya herkes tetikte hazır olsun her an doğabiliyorlar helede 35 ten sonrası
Zaten bu grupta yarıdan çoğu şubatta doğurur görürsünüz 🥲
Bende nisanı takip ediyorum aynı zamanda martın sonu çünkü doğumum muhtemelen sizler benden önce doğurursunhz 🙂
Lohusalıkta ben korkutucu şeyler yaşamadım kötü rüyada görmedim inşallah sizdede olmaz
Bende öyle düşünüyorum Şubat'ta patır patır dogurcaz gibi geliyor 😂

Kuzu demeyi unuttum sana terliyorum mesela bende şekerde ter yapıyor 🙁 geceleri özellikle ben mutlaka bir iki kere üstümü değiştiriyorum. Kısa kollu yatmama rağmen terliyorum. Daralıyorum resmen. Gerçi nefes alamıyor gibi oluyorum onunlada alakalı olabilir. Cam açık yatıyorum çünkü

Kuzu demeyi unuttum sana terliyorum mesela bende şekerde ter yapıyor 🙁 geceleri özellikle ben mutlaka bir iki kere üstümü değiştiriyorum. Kısa kollu yatmama rağmen terliyorum. Daralıyorum resmen. Gerçi nefes alamıyor gibi oluyorum onunlada alakalı olabilir. Cam açık yatıyorum çünkü
ben gece 2bucuk 3 gibi mutlaka uyanıp üst değiştiriyorum . O esna da doğalgazı kapatıyoruum

Kizlar smdi doktordan ciktim. 31+2deyim. Haftasiyla uyumlu dedi. Sonra dediki bebek 2060 gram boyuda 43cm 2 hafta onden gidiyor dedi. Aklim karisti. Bu durumda nasil haftasiyla uyumlu oluyorki. Bide dogumu son aderet goremi dusuncez yoksa 2 hafta onden mi hesaplicaz bilemedim

helal olsun gerçekten hatırlıyorsun bende alzaymır gibiyim herşeyi unuturum 😆

Bende şarjlı bir burun çekeceği var onu kullanıyorum ama tam istediğimiz sonucu elde edemiyoruz bu çok kuvvetli çekiyormu
Bu konu bizim için önemli ememiyorlar yoksa gece nefes alamıyorlar ilerde bronşit sebebide olabiliyormuş
Elime yaptığı vakum pek hissettirmiyor kendini zarar verecek bi kuvveti olduğunu düşünmüyorum ben çok memnun kaldım

Back