- 31 Aralık 2023
- 496
- 485
- 28
Maşallah canım büyüdüğünü de görmek nasip olsun inşallahVajinal baktı ke
12bin çıktı ilk kez kan verdim ve transvajinal olarak kese gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım büyüdüğünü de görmek nasip olsun inşallahVajinal baktı ke
12bin çıktı ilk kez kan verdim ve transvajinal olarak kese gördük
Kac haftaliksn canmKızlar hiç bulantı belirtisi başlayan var mı? Böyle yoğun değil ama hafif bir tiksinme gibi…
Bende var hafif hafif bulantı oluyorKızlar hiç bulantı belirtisi başlayan var mı? Böyle yoğun değil ama hafif bir tiksinme gibi…
daha çok küçük bugün doktora gittim konuşmak için hiç bakmayalim dediBeta hgc 12000 çıktı ama karından ultrasonda doktor göremedi sizce sıkıntılı bir durum mu var kızlar
5+0 şuan canımKac haftaliksn canm
hayırlı olsun sizin de 6 haftalık değil miii :)Sizinle aynıyız gün olarak benim de son adet 30 ocak :)
Ben bu hafta olayını anlamıyorum ben sizden 5 gün önce adet olmuşum (25 ocak) (yumurtlama da 10 şubat gibiydi) ama ben 4+5 e yeni giriyorum5+0 şuan canım
Evet yeni girdim 6’ya, tabi uygulamaya göre böyle belki doktor farklı söyler. Yarın gideceğiz ilk ultrasonlu muayeneye canım daha sadece kan testi yapıldı.hayırlı olsun sizin de 6 haftalık değil miii :)
kalp atışlarını salı günü dinleyeceğiz, siz duyabildiniz mi
Bu hafta sana doktorunun söylediği mi? Ben tamamen banu çiftçinin uygulamasına göre konuşuyorum orada 5+1 gözüküyorum bugün. Doktor belki farklı söyler yarın gideceğim.Kızlar
Ben bu hafta olayını anlamıyorum ben sizden 5 gün önce adet olmuşum (25 ocak) (yumurtlama da 10 şubat gibiydi) ama ben 4+5 e yeni giriyorum
Bende göğüslerde hassasiyet, arada bir regl sancısı gibi ağrı giriyor, tam o böyle hamilelerin yaşadığı mile bulantısı diyemem ama kıyma vs canım istemiyor kokuyormuş gibi geliyor. Yorgunluk oluyor acayip bir de uyku hali. İş yerinde günü zor tamamlıyorum. Bende de belki sizin gibi sadece kese görünebilir. Doktor alttan mı karnınızdan mı ultrasonla baktı?peki ne gibi belirtileriniz var?
ben dün gittim 6 haftalık dedi dr keseyi gördük. haftaya tekrar gideceğim. ama mide bulantısı yok. gögüslerde hassasiyet şişlik yok. sadece karın ağrısı mı kasık ağrısı mı böyle alt tarafta ağrı var o kadar. başka hiç belirtim yok
Bende hiç gögüslerde hassasiyet yok ya bulantı vs falan da yok bilemedim o yüzden. ben aslında kan testi vermeye gittim. dr ultrasonla baktı keseyi gördü hiç gerek yok dedi kan testine ama ben vermiş bulundum. sonucu da çıkmadı hala :) ultrasonla görünce fotograf verdi hiç alttan bakmadı. haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi,Bende göğüslerde hassasiyet, arada bir regl sancısı gibi ağrı giriyor, tam o böyle hamilelerin yaşadığı mile bulantısı diyemem ama kıyma vs canım istemiyor kokuyormuş gibi geliyor. Yorgunluk oluyor acayip bir de uyku hali. İş yerinde günü zor tamamlıyorum. Bende de belki sizin gibi sadece kese görünebilir. Doktor alttan mı karnınızdan mı ultrasonla baktı?
Merhaba bnmde iki aksamdr belim ağrıyor ve adet öncesi karında olan ağrılar gibi agri oluyor bulantı yok göğüs hassasiyeti arada oluyor arada olmuyor kac hastalığım bilmiyorum anlamıyorum o hesaptan pek 7 subatti satpeki ne gibi belirtileriniz var?
ben dün gittim 6 haftalık dedi dr keseyi gördük. haftaya tekrar gideceğim. ama mide bulantısı yok. gögüslerde hassasiyet şişlik yok. sadece karın ağrısı mı kasık ağrısı mı böyle alt tarafta ağrı var o kadar. başka hiç belirtim yok
En azından benim gibi belirtisi olmayan da varmış sevindim tek olmadığıma :)Merhaba bnmde iki aksamdr belim ağrıyor ve adet öncesi karında olan ağrılar gibi agri oluyor bulantı yok göğüs hassasiyeti arada oluyor arada olmuyor kac hastalığım bilmiyorum anlamıyorum o hesaptan pek 7 subatti sat
Dun ikinci kanı verdim bugün arayacağım doktoru ne zaman geleyim diye düne kadar bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordumEn azından benim gibi belirtisi olmayan da varmış sevindim tek olmadığıma :)
4 haftalık muhtemelen sizinki gittiniz mi doktora?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Dun ikinci kanı verdim bugün arayacağım doktoru ne zaman geleyim diye düne kadar bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum
Amin canm inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza alirizİnşallah güzel sonuçlar alırsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
bende karın ağrısı, batma dışında hiç belirti yok. Belki zamanla bulantı, baş dönmesi vs başlar daha erken mi bilemiyorum.