2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim de 36+4 oldu. Cuma kontrol bar bakalım ne diyecek en son makat gelişliydi benim kız. Ama son 2-3 gündür aşırı gayretli dönüyor net hissediyorum ama başı tam olarak kanala geldi mi bilmiyorum. Bu sebeple de hurma ya da normal doğum için gereken hiç birşeyş yapmıyorum. Zaten halim de hiç yok valla ev içi günlük rutin işleri bile nefes nefese yapıyorum. Fanfin desen hafta da 1 zor hahahhaa. Enerjim gücüm yok valla.
Çok heyecanlıyım bende bir an önce hayırlısıyla kavuşayım istiyorum. Eve geçeyim sakince bebeğimle kalayım o hengâme gitsin istiyorum. Bakalım hayırlısıyla sıkıntısız bol sütlü ve kolayca atlattığımız bi süreç olur çok amin

O bantlardan alayım o halde bulunsun her eczanede var mı yoksa internetten sipariş verilecek bişi mi

O bantlardan alayım o halde bulunsun her eczanede var mı yoksa internetten sipariş verilecek bişi mi
Bizim burdaki eczanelerin sadece birinde yoktu ama eczaneden eczaneye fiyat farkı oluyor şehir hastanesine yakın olan eczanede 120 küsür olan fiyatı başka bir eczane de 45 TL'ye aldık. Ona göre alırsınız

Kıskanmıyoruzzzz Allahımmm bizi de kavuştursun inşallah bebeklerimize geç olsun güç olmasın anne olanlara çok imreniyorum şu an yaa

Aminn inşallah canım inşallah
Zaten işten de yeni çıktın demi doğuma kadar dinlen bol bol

Bebegin makat geliş demiştin sanki dönmüş mü canım peki?

Doğum yapanların gözü aydın sağlıkla büyüsünler inşallah

Bugün doktor kontrolüm vardı, çatı muayenesi de yaptı 38+2 deyiz. 3500 kilo çıkıyor oğluş. Henüz kanala girmemiş ve açılmam da yokmuş.

Doktor ne düşünüyorsun doğum için dedi hangisi sağlıklıysa öyle olsun istiyorum dedim. Sizin görüşünüz de benim için önemli dedim. İlla normal dersen bekleriz her kadın normal doğum yapabilir elbette ama kolay bir doğum olacağını düşünmüyorum sezeryan öneriyorum dedi. Ben oldukça minyon bir kadınım bebeğim tombiş bir bebek bu nedenle bende hep zor olacağını düşündüm. 6 kasım sezeryan için gün aldık.

Hastaneden çıkınca annemi aradım, sezeryan olacağını duyunca çok üzüldü keşke normal olsaydı vs bişeyler söyledi moralimi çok bozdu. Kendim karar vermedim doktorun önerisi ile zorunlu sezeryan olacak zaten. Ki ben çatı muayenesinde bile çok gerildim, korkuyorum bunu da saklamadım hiç. Normal doğum anında gerginlikten stresten panikten işlerin yolunda gitmemesinden çok korkuyordum zaten ki bu yaşıma kadar dişçiye bile gidemedim korkudan.

Velhasıl kelam kendimi kötü hissediyorum biraz sanki sezeryan kötü bişeymiş gibi zaten bütün çevrem inşallah normal olur vs diye konuşuyor başından beri. Zaten bütün duygular bu kadar karmaşıkken birde böyle düşüncelerle boğuşuyorum

Kıskanmıyoruzzzz Allahımmm bizi de kavuştursun inşallah bebeklerimize geç olsun güç olmasın anne olanlara çok imreniyorum şu an yaa
Amin canım amin az kaldı bizimde öyle düşün ve belki haftaya gelecek bilemiyoruz ki doktorlar sonuçta tahmini söylüyor belki aynı zamanda alırız bebisleri kucağımıza

Senin için hangisi daha rahatsa öyle olacak tabiki de kuzum sen kimseye kulak asma
Bı çok insan normal istiyor bı çok insan sezeryan ama dediğin gibi zorlancaksan bu süreçte sezeryan olman en iyisi normal doğumda bı çok olumsuzluk yasamaktansa sezeryan olman daha iyi
Kimseye kulak asma sen nasıl mutluysan öyle karar ver bebeğini kucağına aldığında hepsi geçecek öyle düşün

Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kendini strese sokma banada diyolar normal olsun sezeryan olmasın diye valla Allah hangisini nasip ettiyse o gerisi yalan

Canım neden üzülüyorsun lütfen üzülme, bu süreçte doğum yapma şeklinden başlayacak tüm çevre sütünden çocuğa bakma şekline uyutmaya onu giydirmene bile laf edecekler kimseye kulak asla. Sağlıkla kucağına alda nasıl gelirse gelsin, bu senin tercihin eşin bile doğum şeklin hakkında yorum yapamaz. Bebeğine kavuşmana 1 hafta kaldığını düşünüp motive et kendini bence, kimseye kulak verme ve üzülme sakın böyle şeyler için

Ah hepimiz benzer durumlardayız. Aynı duyguları paylaştığımız birilerini bilmek bir nebze de olsa rahatlatıyor kolaylıkla gelsin bebişler

Aminn inşallah canım inşallah
Zaten işten de yeni çıktın demi doğuma kadar dinlen bol bol
Aynen canım cuma son mesaiydi. Müge anlı izliyorum kaliteli vakit deyince de ben hahahaha. Cidden biraz iş yapayım (ayakkabılığı temizledim sadece biraz da yer sildim eğilerek) hızlı bir terleme sırt ağrısı bel ağrısı kıvrandırıyor beni.

Hepimiz güzel haberleri yazalım inşallah buraya. Çevrem de bir sürü kişi öneri de bulunuyor. Normal sezeryan herkes kendi deneyimine göre bişey diyor. Kötü niyetli değiller ama gerek yok.

Tek cevabım oluyor. Her hamilelik her bebek her doğum tamamen kendine özel. Cidden buna çok inanıyorum. 2 arkadaşım 1 ay arayla doğurdu biri normal biri sezeryan. Normal olan çok zor iyileşti. sezeryan olan 1 gün sonra ayaktaydı.
(Normal olanın kızı küvezde kaldı tekerlekli sandalye ile hastaneye gitti geldi görmeye. ) velhasıl bu çok değişken bişey ya.

Ablam 4 kez normal doğurmuş hepsinde 30 dk da sancı ve çocuk olması hızlıca bitiyormuş. Ertesi gün taburcu.

Çok çok kişisel bi deneyim.

O nedenle bizimki nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek ne desek boş diyip susuturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…