2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Gözünüz aydın hayırlı olsun 🧿 ya idrardan ayırt ediliyor değil mi? Dün ben de duştayken bi anda 1 çay bardağı kadar falan su geldi ama idrar mı bebeğin suyu mu anlayamadım. Zaten en büyük korkum duştayken suyum gelir de anlayamazsamdı. Ama sonra devamı gelmediği için galiba idrardı diye düşündüm.
Maşallah sizin çabuk geçmiş doğumunuz. Açılmanız hızlı oldu galiba sudan sonra hemen
Bi doktor eğer suyunuzun geldiğini anlayamaz arada kalırsanız iç çamaşırınızı değiştirin olduğunuz odada bi kaş tur atın eğer hala ıslaklık varsa suyunuz gelmiş demektir demişti

Bi doktor eğer suyunuzun geldiğini anlayamaz arada kalırsanız iç çamaşırınızı değiştirin olduğunuz odada bi kaş tur atın eğer hala ıslaklık varsa suyunuz gelmiş demektir demişti
Aynen canım benim tekrar gelmedi demek ki idrarımı tutamadım diye düşündüm artık kaslar benim kontrolümden çıktı resmen 40. Haftadayım

Tecrübeli anneler size sorum olacak burun açma İçin ne alayım tam olarak ? evde hazır olsun almamıştım ne alayım ?

Hadi yaa bebeği gördün mü peki
Gördüm kuzum kanala girmiş 2 cm açılma var heran gelebilir dedi doktor yürüyüş yap dedi hurma ye dedi
Normal doğuma uygunmuş ama ne olur ne olmaz diye sezeryanda düşük bı ihtimal dedi
Şimdi Ankara'dan anneleri cagircam eşim benim vardiyalı çalışıyor bu hafta akşamları evde yok burda çok tanıdık falanda yok anneler gelirse en azından yanımda birileri olur

Gördüm kuzum kanala girmiş 2 cm açılma var heran gelebilir dedi doktor yürüyüş yap dedi hurma ye dedi
Normal doğuma uygunmuş ama ne olur ne olmaz diye sezeryanda düşük bı ihtimal dedi
Şimdi Ankara'dan anneleri cagircam eşim benim vardiyalı çalışıyor bu hafta akşamları evde yok burda çok tanıdık falanda yok anneler gelirse en azından yanımda birileri olur
Anaaa kuzum ağrın sancın çıktı mı peki kaçıncı haftadaydın sen açılman baya iyi çağır çağır hemen gelsinler

Anaaa kuzum ağrın sancın çıktı mı peki kaçıncı haftadaydın sen açılman baya iyi çağır çağır hemen gelsinler
Canım sabah namazindan beri ağrım vardı benim hafif hafif halada öyle bazen siklasiyordu nst de böyle çıktı doktorda muayne attı acilman var dedi bebekte donmuş dedi kanalda dedi 37+2 haftaligim heran gelebilirde bekleyebilirde dedi işte kanama su geli mi olursa hemen arıyorsun beni ve geliyorsun hastaneye dedi korseyi sordum sezeryanla normal doğumun korsesi farklı doğuma göre alırsın zaten hemen takılmıyor 3 gün sonra takılıyor dedi
Doğumu kolaylaştırmak içinde günde 7 8 tane hurma ye dedi
Sen ne yaptın gittin mi hastaneye

Eklentiler

• IMG_20241030_115014.jpg
    IMG_20241030_115014.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar Saatin 3 ünde uyandım yine bence bu kadar prova çok fazla en azından son günlerimde uyumayı çok isterdim niye böyle oluyor hiç anlamıyorum 😒
Ben de aynıyım gece 3te bir uyandım geri uyumam sabah 6 yıl buldu. Geçen hafta cok iyi uyuyordum. Bu hafta yine hortlağa döndüm. Canım sıkılıyor vakit geçmiyor gece gece. Adam yanında horul horul uyuyor 🤭 bebek keyfi yerinde gelesi yok vücutta tık yok😄

Canım sabah namazindan beri ağrım vardı benim hafif hafif halada öyle bazen siklasiyordu nst de böyle çıktı doktorda muayne attı acilman var dedi bebekte donmuş dedi kanalda dedi 37+2 haftaligim heran gelebilirde bekleyebilirde dedi işte kanama su geli mi olursa hemen arıyorsun beni ve geliyorsun hastaneye dedi korseyi sordum sezeryanla normal doğumun korsesi farklı doğuma göre alırsın zaten hemen takılmıyor 3 gün sonra takılıyor dedi
Doğumu kolaylaştırmak içinde günde 7 8 tane hurma ye dedi
Sen ne yaptın gittin mi hastaneye
Ben de geldim canım normalde 35+5 ama 36+6 çıktı 2750 olmuş 50 cm dedi keyfi yerinde gelen giden olmaz dedi şimdi Nst ye bağlandım ağrı çıkmadı biz daha bekliyoruz canım 🥰
Hayırlısı ile gelsin annesi inşallah dikkatli ol sen yine de açılman devam etsin dersen bak ağır aksak yürüyüş yap yan yan merdiven in çık ama doktor böyle bir kaç gün daha tutalım derse dinlen bol bol

Ben de geldim canım normalde 35+5 ama 36+6 çıktı 2750 olmuş 50 cm dedi keyfi yerinde gelen giden olmaz dedi şimdi Nst ye bağlandım ağrı çıkmadı biz daha bekliyoruz canım 🥰
Hayırlısı ile gelsin annesi inşallah dikkatli ol sen yine de açılman devam etsin dersen bak ağır aksak yürüyüş yap yan yan merdiven in çık ama doktor böyle bir kaç gün daha tutalım derse dinlen bol bol
Yok kuzum yürüyüş falan yap dedi acilman olsun dedi benim bebiş zayıf ya 2650 olmuş boyunu söylemedi ama tabi bu kilo tahmini dedi duruşu daha kilolu dedi bakalım
Tabi doğuma kadar ben gene yer içerim ya 🥰🤣 hayırlısıyla seninde gelir kız benim bı kaç gündür değişikti zaten hissediyordum ben belki seninde bu haftalarda olur böyle

Kızlar tek tek yazamıyorum tskr ederim iyi dilekleriniz için inş her birinizin kolay ve az ağrılı doğum diliyorum anne olmak her koşulda zor hatta kadın olmak ama o kokuyu çekmeye değer geçici süreç diye düşünün ve korkularınbğr kenara bırakın bebeğiniz için her şeye değer
Canım senin acilman önceden mi baslamisti yoksa bian da mı gelişti hersey

Kızlar normal doğum düşünenlere sorum olacak. Her gün ananas, hurma yiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Egzersiz yapıyorum. Çömelme özellikle.. Başka yapmam gereken sizin farklı yaptığınız bir şey var mı? Şu açılmayı nasıl sağlarız?

Kızlar normal doğum düşünenlere sorum olacak. Her gün ananas, hurma yiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Egzersiz yapıyorum. Çömelme özellikle.. Başka yapmam gereken sizin farklı yaptığınız bir şey var mı? Şu açılmayı nasıl sağlarız?
Sıcak su ile duş ve fanfinfon😂

X