• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar bebeğim çok öksürüyor bir kaç gündür hastaydı dün bugün çok arttı ne yapabilirim inşallah kimsenin başına gelmemiştir ama başına gelen oldu mu?nebulazatöe kullanıyoruz

kizlar birsey soracagim bebegim normalde hic uyumuyor desem yeridir bazen uyudummuda arka arkaya cok uyuyor ama bugun bi daha bi fazla uyuyo gozunu acamiyo resmen cocuk emmeye uyanıyor 5 dk anca emiyor uyuyor gozu acik uyudu bir ara resmen normaldede 15-20 dk emiyor normalmidir ya endisleenmeye basladim?

kizlar birsey soracagim bebegim normalde hic uyumuyor desem yeridir bazen uyudummuda arka arkaya cok uyuyor ama bugun bi daha bi fazla uyuyo gozunu acamiyo resmen cocuk emmeye uyanıyor 5 dk anca emiyor uyuyor gozu acik uyudu bir ara resmen normaldede 15-20 dk emiyor normalmidir ya endisleenmeye basladim?
Ben de dün aşı yaptırdıktan sonra benim oğlanda bugün uyuyor bu kadar uyumazdı

Geç mi kaldık ya. Tühh🥺
yok canim senle alakali degil bence ben erken verdim basta aliyordu artik emzik olduğunu anliyor slikon oldugunu anlasigi qn diliyle yitiyoe zorlarsan ciglik kiyamet dahada zorlarsan kusuyor bende avent denedim bide oioininkini denedim yok yalancinoldugunu anlamasi yeterli :D ha birtek emzirir pozisyonda memeyi mememe dayayip verirsem aglaya aglaya tutuyo uykuya direndigi anlarda oyle yapiyorum yatagina birakirken geri atiyo :D sutumu felandq damlattim yok umrunda olmadi

Benim oğluma da arkadaşımın aklı ile emzik vermedim şimdi vermeye çalışıyorum almıyor sürekli meme de uyumak istiyor meme de uyuyor çekince uyanıyor psikolojim meme deyince bile bozuluyor çünkü minik koalam bayılıyor memeye anne yerine ilk meme derse şaşırmam ben genelde emzirirken yüzünü sütle yıkıyorum bildiğin siliyorum hemen kaybolmuştu o kuruluk hissi dene istersen
ya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazen :D icime sinmedi surmedim bi daha

ya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazen :D icime sinmedi surmedim bi daha
Aynen anne sütünde de laktoz denen süt şekeri var.
Hatta ilk dişi çıktıktan sonra gece emzirdikten sonra falan özellikle dişleri temizlemek gerekiyor çürümesin diye🥹

Back