Doğum yapanların gözü aydın

sağlıkla büyüsünler inşallah
Bugün doktor kontrolüm vardı, çatı muayenesi de yaptı 38+2 deyiz. 3500 kilo çıkıyor oğluş. Henüz kanala girmemiş ve açılmam da yokmuş.
Doktor ne düşünüyorsun doğum için dedi hangisi sağlıklıysa öyle olsun istiyorum dedim. Sizin görüşünüz de benim için önemli dedim. İlla normal dersen bekleriz her kadın normal doğum yapabilir elbette ama kolay bir doğum olacağını düşünmüyorum sezeryan öneriyorum dedi. Ben oldukça minyon bir kadınım bebeğim tombiş bir bebek bu nedenle bende hep zor olacağını düşündüm. 6 kasım sezeryan için gün aldık.
Hastaneden çıkınca annemi aradım, sezeryan olacağını duyunca çok üzüldü keşke normal olsaydı vs bişeyler söyledi moralimi çok bozdu. Kendim karar vermedim doktorun önerisi ile zorunlu sezeryan olacak zaten. Ki ben çatı muayenesinde bile çok gerildim, korkuyorum bunu da saklamadım hiç. Normal doğum anında gerginlikten stresten panikten işlerin yolunda gitmemesinden çok korkuyordum zaten ki bu yaşıma kadar dişçiye bile gidemedim korkudan.
Velhasıl kelam kendimi kötü hissediyorum biraz sanki sezeryan kötü bişeymiş gibi

zaten bütün çevrem inşallah normal olur vs diye konuşuyor başından beri. Zaten bütün duygular bu kadar karmaşıkken birde böyle düşüncelerle boğuşuyorum