2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben sadece yürüyüş bol bol su içiyorum şu an bişey yemiyorum canım 36. Hafta itibari ile hurma ya başlayacağım ama pilates yapıyorum bir de

Haftaya çarşamba tekrar bakalım dedi canım doktor ama gelen giden olmaz dedi çatı muayenesi falan da demedi o yüzden ben de bir şey demedim ama görürsün 38-39 u diyor bu şekilde kilo alımı devam ederse sezeryan olur gibi de konuştu geçen hafta 2400 dü 400 gram almış nerdeyse

Bana bide doktor adaçayı dedi canım
Hurmayı 7 8 adet ye dedi diğerlerinde senin yaptıklarına aynı
Acilman başladı mı seninde

Hayırlısıyla gelsin canım maşallah
Senin belki fitiktan sezeryan diyebilir öyle demiştin bı ara yanlış hatırlamıyorsam
Valla dogsunlarda sezeryan normal artık fark etmiyor
İyi kilo almış ay ben yiyorum almıyor benim ki haftada 250 gram anca almış ama valla hiç sıkıntı değil doğunca alır ben doğuma kadarda yiyecem elimden geldikçe aldığı kadar işte ya

Evet fanfinfon sürekli olmuyor ya. Zaten şartlar malum haftada bir iki yetiyordur umarım
Ben sana diyorum ama bizde hiç yok. Valla hiiiç halim yok Ama açılmayı hızlandırıp doğum sürecini başlatmada çok etkili olduğunu okumuştum. Bu suni sancı diye bildiğimiz şey aslında oksitosin hormonuymuş. Seks sırasında da bu hormon salgılandığı için ne kadar üşensek zor gelse de bence son çare düşünülebilir

kızlar selam 38+1 oldum bugün ben de ama bende de ne sancı var ne açılma nasıl başlayacak bu doğum. Geceleri uyurken ellerim çok uyuşuyor. Karpal tünel sendromuymuş yaşadığım. Artık bir an önce gelsin istiyorum. Yürüyüş, fanfinfon, hurma, adaçayı gibi her şeyi deniyorum ama bakalım ne zaman gelecek :)

Sezeryan olan kızlar sorum şu ki duş ne zaman alınıyor ? Yara yerine ne şekilde bakım önerdiler ? Koruyucu bant falan alayım mı şimdiden

Aynen ama fıtığa baktırdım kuzum bişey olmaz bence dedi doktor oda normal doğumu anlattı aynen öyle yaa sağlıkla gelsinler de zaten kızlar doğum yapınca bende de kavuşma isteği oluştu kilosu iyi canım günlük ben canım muz ceviz süt kaşar peynir avakado ve bunu ek olarak balık bigün sebze bigün et bigün baklagil bigün tavuk o şekilde oturttum böyle deneyebilirsin istersen bende farklı olarak iki gündür kremsi akıntı göğüslerde de sızlama var

Bana bide doktor adaçayı dedi canım
Hurmayı 7 8 adet ye dedi diğerlerinde senin yaptıklarına aynı
Acilman başladı mı seninde
Adaçayı da ekliyim hurma 7,8 cok değil mi ya. Deli gibi de kilo aldırır o hem bebeğe hem bana. Benim bebek zati iri açılmam başlamadı işte öylece kapalı duruyor kafa aşağıda baya vajinaya baskı hissediyorum aslında. Acıyor otururken kalkarken

Biz aynıyız. Bugün ben de 38+1.
Bende de tık yok. Baya da aktifim her şeyi deniyorum ama bakalım. Geceleri benim de zor geçiyor. Gelsin istiyorum artıık

normal doğum mu düşünüyorsun? aynı hafta ve gün olması çok heyecanlandırdı beni :) hangimiz önce doğurursak yazalım lütfen :)

Son düzenleme:
Sezeryan olan kızlar sorum şu ki duş ne zaman alınıyor ? Yara yerine ne şekilde bakım önerdiler ? Koruyucu bant falan alayım mı şimdiden
Ben iki gece hastanede kaldım o arada almadım, hastaneden çıkarken alabilirsiniz dendi su geçirmez yara bandıyla evde duşumu aldim. 15 gün sonra bantsiz duş alabiliyoruz. Hastanede alınır mi bilmiyorum hemşirelere sorabilirsiniz

Ay o akıntı bende de var canım ya hemde son hafta çok çoğaldı
Aslında dediğin yemek tarzını bende yapıyorum ama demek ki benim bebişin kilo almaya pek niyeti yok ya ay sorma bende öyleyim doğurup seviyip koklayim kucagima alıyım diye düşünüyorum yaa
Hadi inşallah normal olur bizimkiler ya

Bilmiyorum kuzum benim bebiş zaten biraz zayıf ama doktor doğumu kolaylaştırır dedi diye ben yerim 7 8 falan ya

Ay bende öyleyim kafasıyla çok vuruyor hatta WC gidiyorum habire ya dışarı çıkmak istemiyorum artık

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar da doğuranlar kayboldu gruptan neredeyse bakın. 3-5 kiş kaldık

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar da doğuranlar kayboldu gruptan neredeyse bakın. 3-5 kiş kaldık
Ee bebeklerle ilgileniyor canım benim bebeğe alışma süreci anneliğe alışma süreci anca bakalım biz nasıl olacaz yaa
Valla doğum yapmayan az kişi kaldık bizim grup Ekim'de dogurdu bizlar Kasım'da anca doğuracak ya

normal doğum mu düşünüyorsun? aynı hafta ve gün olması çok heyecanlandırdı beni :) hangimiz önce doğurursak yazalım lütfen :)
Valla son 10 gün belirledik dün drla kafamızda. Bu 10 gün içinde normal doğarsa doğacak. Yok gelmezse riske atmayalım 11.11 de alalım sezeryanla dedik. Hayırlısı artık bakalım hangi yolu seçecek bebiş belirleyecek. Yazarım mutlaka senin doğum şeklin nasıl olacak konuştunuz mu Dr la

Senin kaçıncı haftan tam olarak

Ben de normal düşünüyorum ama bebiş gelirse tabii :) Çok heyecanlıı, son 10 gün demek bile kalbimi çarptırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…