2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar 39+1 deyim bugün nstde düzensiz sancılarım çıktı sonra doktor vajinal muayene yaparken 2 cm açılma var bu gece sancıların düzenli olursa bu gece, olmazsa yarın sabah hastaneye geç yatış yap dedi. Aranızda 2cm açıklığı olup doktoru böyle demeyenler vardı kasılmalarım da doğru düzgün olmadı bir daha. Ne diyorsunuz

canım ben çikolata kistini yıllardır yasıyorum daha once aldırdım, acık ameliyat oldum amh degerim baya düşüktü. tüp bebekle gebe kalabildim gaziantepte
merhaba amh değeriniz neydi ne oldu ameliyattan sonra acaba ?
bir de yumurta toplamayı ameliyattan sonra mı olmuştunuz?

Pilates topuna da oturup ileri geri gelip gidiyorlar ama

Canim bugün aynısı benimde başıma geldi ama bana hastaneye yat demedi haftam geride 37+2 belki ondandır banada kanaman olursa suyun gelirse ağrıların siklasir ve karnın sertlesirse hemen gel dedi
Benim ara ara ağrılarım oluyor ama öyle doğum sancım yok

Bizim burdaki eczanelerin sadece birinde yoktu ama eczaneden eczaneye fiyat farkı oluyor şehir hastanesine yakın olan eczanede 120 küsür olan fiyatı başka bir eczane de 45 TL'ye aldık. Ona göre alırsınız
Teşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedim

Teşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedim
İyi yapmışsıniz bende pazar günü çıkış yaptım birde nöbetçi eczane aradık maalesef ki. Ama eve dönünce de pansuman yapılması isteniyor 7 gün boyunca gazli beze batikoj dökülüp temizleniyor dikişin üstü. Bunlarda lazim olur ama çıkış yaptığınızda alirsiniz bunları belki sizin doktorunuz başka bir öneride bulunur krem falan verebilir belki, benim doktorum krem vermedi mesele doktordan doktora değişiyor

Ya benim de yok sancım doğru düzgün… nst de çıktı sonra geçti bir daha. Suni sancı verirse diye korkuyorum istemiyorum yani söyleyeceğim doktora

Ya benim de yok sancım doğru düzgün… nst de çıktı sonra geçti bir daha. Suni sancı verirse diye korkuyorum istemiyorum yani söyleyeceğim doktora
Kuzum yani konuş doktorla suyun falan gelmediyse doktorun önerdikleri i yapıp doğumu baslat çünkü hastanede stres olursun ya

Şimdi nasılsınız Peki kaç günde iyileşti yara vs ? Deneyimleriniz nasıl ? Nasıl geçti operasyon bişi hissettiniz mi acı vs ? doğum ne zaman olmuştu ? Allah kolaylık versin inşallah kurtulmuşsunuz ne güzel

Doğum 11 ekimde oldu. Spinal sezeryan oldum ben, herkesin deneyimi farklı ben ameliyat sırasında biraz acı hisettim pek kolay olmadi benim için ama asla korkutmak istemem çok daha rahat geçirenler oluyor.
Ameliyattan sonra ilk ayağa kalkmak biraz zor oluyor ama ilk adımı atar atmaz herşey kolaylaşıyor. Birde gaz çıkarma ve tuvalet sorunu var gaz çıkarana kadar birşey yenmiyor ve o yüzden ameliyat öncesi bol bol kayısı yenmeli ki kabız olma durumu olmasın.
Ben kolay çıktım tuvalete beni zorlamadi ama hep bol bol su içtim.

Yürüyüş yaptıkça daha da kendimize geliyoruz o yüzden bol bol yürüyün hastanede.
Dikişlerim acımadı ara ara kaşıntı oldu ama kaşımadim ki daha rahat iyileşsin diye.

2 gün hastanede kaldım eve geldiğimde duşumu aldim rahatladim. Ama yatarken ilk zamanlar dikişler acıtsada artık acımıyor Allah'a şükür.
Bu şekilde aklıma gelenler soracağınız başka birşey olursa sorabilirsiniz.

Nasıl başlatacağım ki… kasılma mı anlayamıyorum bile doğru düzgün, belli belirsiz bi ağrı geliyor geçiyor
Doktorum bana hurma ye dedi adaçayı iç dedi squat yap dedi canım bende tam bilmiyorum doktorun dediklerini yapacam bide burda kızlar ılık duş almak akşam yürüyüş ve merdiven inip çıkmakta doğumu hızlandırıyor demişti

Tatlım hayırlısı olsun inşallah evet bebişin kilosundan dolayı doktor öyle demiş bnce doğru karar bu aen lütfen kafana takma
Bak normal olsun diye beklıyom 38+5 im ne gelen varrr ne giden yani bak ne güzel günün de belli olmuş tadını çıkar

Valla canm doktorınu dinle bence onlar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…