30 du galiba kuzum ya tam hatırlayamadım hatta döndüğünde de soluma dönmüştü bayada öyle takıldı beyfendi geçen hafta bile solumdaydi bu hafta işte kanala girmiş dedi doktor hatta karnım aşağı inmiş dediKaçıncı hafta döndü biliyor musun
merhaba amh değeriniz neydi ne oldu ameliyattan sonra acaba ?canım ben çikolata kistini yıllardır yasıyorum daha once aldırdım, acık ameliyat oldum amh degerim baya düşüktü. tüp bebekle gebe kalabildim gaziantepte
Pilates topuna da oturup ileri geri gelip gidiyorlar amaKızlar normal doğum düşünenlere sorum olacak. Her gün ananas, hurma yiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Egzersiz yapıyorum. Çömelme özellikle.. Başka yapmam gereken sizin farklı yaptığınız bir şey var mı? Şu açılmayı nasıl sağlarız?
Canim bugün aynısı benimde başıma geldi ama bana hastaneye yat demedi haftam geride 37+2 belki ondandır banada kanaman olursa suyun gelirse ağrıların siklasir ve karnın sertlesirse hemen gel dediKızlar 39+1 deyim bugün nstde düzensiz sancılarım çıktı sonra doktor vajinal muayene yaparken 2 cm açılma var bu gece sancıların düzenli olursa bu gece, olmazsa yarın sabah hastaneye geç yatış yap dedi. Aranızda 2cm açıklığı olup doktoru böyle demeyenler vardı kasılmalarım da doğru düzgün olmadı bir daha. Ne diyorsunuz
Ben hala doğurmadım kızlarİnşallah canım hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar dadoğuranlar kayboldu gruptan neredeyse bakın. 3-5 kiş kaldık
Ay sağlıkla al kucağına inşallahİyi akşamlar benim doğum yarın
Çok teşekkür ederim.Ay sağlıkla al kucağına inşallahbiz daha beyfendinin gelmesini bekliyoruz cuma belli olacak
Teşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedimBizim burdaki eczanelerin sadece birinde yoktu ama eczaneden eczaneye fiyat farkı oluyor şehir hastanesine yakın olan eczanede 120 küsür olan fiyatı başka bir eczane de 45 TL'ye aldık. Ona göre alırsınız
İyi yapmışsıniz bende pazar günü çıkış yaptım birde nöbetçi eczane aradık maalesef ki. Ama eve dönünce de pansuman yapılması isteniyor 7 gün boyunca gazli beze batikoj dökülüp temizleniyor dikişin üstü. Bunlarda lazim olur ama çıkış yaptığınızda alirsiniz bunları belki sizin doktorunuz başka bir öneride bulunur krem falan verebilir belki, benim doktorum krem vermedi mesele doktordan doktora değişiyorTeşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedim
Ya benim de yok sancım doğru düzgün… nst de çıktı sonra geçti bir daha. Suni sancı verirse diye korkuyorum istemiyorum yani söyleyeceğim doktoraCanim bugün aynısı benimde başıma geldi ama bana hastaneye yat demedi haftam geride 37+2 belki ondandır banada kanaman olursa suyun gelirse ağrıların siklasir ve karnın sertlesirse hemen gel dedi
Benim ara ara ağrılarım oluyor ama öyle doğum sancım yok
Kuzum yani konuş doktorla suyun falan gelmediyse doktorun önerdikleri i yapıp doğumu baslat çünkü hastanede stres olursun yaYa benim de yok sancım doğru düzgün… nst de çıktı sonra geçti bir daha. Suni sancı verirse diye korkuyorum istemiyorum yani söyleyeceğim doktora
Şimdi nasılsınız Peki kaç günde iyileşti yara vs ? Deneyimleriniz nasıl ? Nasıl geçti operasyon bişi hissettiniz mi acı vs ? doğum ne zaman olmuştu ? Allah kolaylık versin inşallah kurtulmuşsunuz ne güzelİyi yapmışsıniz bende pazar günü çıkış yaptım birde nöbetçi eczane aradık maalesef ki. Ama eve dönünce de pansuman yapılması isteniyor 7 gün boyunca gazli beze batikoj dökülüp temizleniyor dikişin üstü. Bunlarda lazim olur ama çıkış yaptığınızda alirsiniz bunları belki sizin doktorunuz başka bir öneride bulunur krem falan verebilir belki, benim doktorum krem vermedi mesele doktordan doktora değişiyor
Doğum 11 ekimde oldu. Spinal sezeryan oldum ben, herkesin deneyimi farklı ben ameliyat sırasında biraz acı hisettim pek kolay olmadi benim için ama asla korkutmak istemem çok daha rahat geçirenler oluyor.Şimdi nasılsınız Peki kaç günde iyileşti yara vs ? Deneyimleriniz nasıl ? Nasıl geçti operasyon bişi hissettiniz mi acı vs ? doğum ne zaman olmuştu ? Allah kolaylık versin inşallah kurtulmuşsunuz ne güzel
Nasıl başlatacağım ki… kasılma mı anlayamıyorum bile doğru düzgün, belli belirsiz bi ağrı geliyor geçiyorKuzum yani konuş doktorla suyun falan gelmediyse doktorun önerdikleri i yapıp doğumu baslat çünkü hastanede stres olursun ya
Doktorum bana hurma ye dedi adaçayı iç dedi squat yap dedi canım bende tam bilmiyorum doktorun dediklerini yapacam bide burda kızlar ılık duş almak akşam yürüyüş ve merdiven inip çıkmakta doğumu hızlandırıyor demiştiNasıl başlatacağım ki… kasılma mı anlayamıyorum bile doğru düzgün, belli belirsiz bi ağrı geliyor geçiyor
Tatlım hayırlısı olsun inşallah evet bebişin kilosundan dolayı doktor öyle demiş bnce doğru karar bu aen lütfen kafana takmaDoğum yapanların gözü aydınsağlıkla büyüsünler inşallah
Bugün doktor kontrolüm vardı, çatı muayenesi de yaptı 38+2 deyiz. 3500 kilo çıkıyor oğluş. Henüz kanala girmemiş ve açılmam da yokmuş.
Doktor ne düşünüyorsun doğum için dedi hangisi sağlıklıysa öyle olsun istiyorum dedim. Sizin görüşünüz de benim için önemli dedim. İlla normal dersen bekleriz her kadın normal doğum yapabilir elbette ama kolay bir doğum olacağını düşünmüyorum sezeryan öneriyorum dedi. Ben oldukça minyon bir kadınım bebeğim tombiş bir bebek bu nedenle bende hep zor olacağını düşündüm. 6 kasım sezeryan için gün aldık.
Hastaneden çıkınca annemi aradım, sezeryan olacağını duyunca çok üzüldü keşke normal olsaydı vs bişeyler söyledi moralimi çok bozdu. Kendim karar vermedim doktorun önerisi ile zorunlu sezeryan olacak zaten. Ki ben çatı muayenesinde bile çok gerildim, korkuyorum bunu da saklamadım hiç. Normal doğum anında gerginlikten stresten panikten işlerin yolunda gitmemesinden çok korkuyordum zaten ki bu yaşıma kadar dişçiye bile gidemedim korkudan.
Velhasıl kelam kendimi kötü hissediyorum biraz sanki sezeryan kötü bişeymiş gibizaten bütün çevrem inşallah normal olur vs diye konuşuyor başından beri. Zaten bütün duygular bu kadar karmaşıkken birde böyle düşüncelerle boğuşuyorum
Valla canm doktorınu dinle bence onlar daha iyi bilirKızlar 39+1 deyim bugün nstde düzensiz sancılarım çıktı sonra doktor vajinal muayene yaparken 2 cm açılma var bu gece sancıların düzenli olursa bu gece, olmazsa yarın sabah hastaneye geç yatış yap dedi. Aranızda 2cm açıklığı olup doktoru böyle demeyenler vardı kasılmalarım da doğru düzgün olmadı bir daha. Ne diyorsunuz
Ay hiç şöyle göremedim ben ya, maşallah suphanallah çok tatlıTeyzeleri benim oğlan dudaktan kilo alıyo