Uyku en sevdiğimizBel ve kasık ağrısı, birde baseninde batma var gibi. Ve uyku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku en sevdiğimizBel ve kasık ağrısı, birde baseninde batma var gibi. Ve uyku
Mide bulantısı 8. Haftada çok oluyor galiba tabii kişiye göre değişir annede 8. Haftamda bi kaç gün yaşadımBenim meme ağrısı inanılmaz boyutta. İlişkiden bir hafta sonra başlamıştı ilk belirtimdi zaten azalmadan artarak devam etti. Açken bulantı oluyor ve tiksinme de yaşıyorum en belirgin bunlar.
Ultrasonla bakacaklardır, genelde progesteron veriyorlar.Kızlar 8+6 yım yarın 9 haftalık oluyoruz biraz önce lavaboda iken afedersiniz peçeteye kırmızı pembe kan geldi hamile kaldığımdan beri ilk kez oluyor çok endişelendim devamı gelmedi hafif karın ağrım ve bel ağrım var eşimi bekliyorum acile gitsek ne yaparlar acaba bilgisi olan var mı ultrasona falan alırlar mı bebeğe bakarlar mı
Baktılar kuzum iyiymiş çok şükür dediğin gibi progestan verdiUltrasonla bakacaklardır, genelde progesteron veriyorlar.
İnşallah sağlıkla geçer bu süreciniz geçmiş olsun
Uyku hali ama öyle böyle bir uyku hali değil iştahsızlıl ve çoğu yiyecekten tiksinme, karın kasık ağrısı benim en çok yaşadıklarımhanımlar şuan en belirgin hangi belirtileri yaşıyorsunuz
Oh çok şükür maşallah miniğe ilk gebeliğimde haftalarca kanama yaşadım hem de az da değil, çok büyük kanama alanı vardı gebeliğim boyunca, çok iükür sağlıkla kavuştum oğluma. İçini ferah tut, imkanın varsa dinlen ve bol su iç, sağlıkla geçecek inşallah bu süreçBaktılar kuzum iyiymiş çok şükür dediğin gibi progestan verdi
sonu guzel biten tecrubeleri olan varsa paylaşsa bizimle cok guzel olur gebelikte kanama anneyi cok strese sokan bir durum benim de 5haftadan beri hep lekelenme-bazen kanama gibi bugüne geldi(şimdi 9+3),böyle hikayeler iyi hissettiriyorOh çok şükür maşallah miniğe ilk gebeliğimde haftalarca kanama yaşadım hem de az da değil, çok büyük kanama alanı vardı gebeliğim boyunca, çok iükür sağlıkla kavuştum oğluma. İçini ferah tut, imkanın varsa dinlen ve bol su iç, sağlıkla geçecek inşallah bu süreç
Ozaman ilk benden gelsin:) İlk gebeliğimde 10.haftada is için günübirlik uçakla Ankara’ya gitmiştim. Aksama doğru öyle bir kanama yaşadım ki, yaşı büyük olanlar bilir belki bir zamanlar Spartacus diye bir dizi vardı, gladyatorler fln.. Orada gördüğümden bile daha çok kanamam oldu oluk oluk. Toplantının ortasındayız iş arkadaşlarımdan kimse de bilmiyor hamile olduğumu apar topar çıkıp taksi bulup en yakın hastaneye nasıl gittiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Sonuç olarak o gün herkes hamile olduğumu öğrenmis oldu, ben Ankara’da acilde kaldım 1 gece. Onca kana rağmen içeride kipir kipir dans etmeye devam ediyordu bebis. Şimdi 6 yaşında, hala da dünyanın en savaşçı en tuttugunu koparan minnosu.sonu guzel biten tecrubeleri olan varsa paylaşsa bizimle cok guzel olur gebelikte kanama anneyi cok strese sokan bir durum benim de 5haftadan beri hep lekelenme-bazen kanama gibi bugüne geldi(şimdi 9+3),böyle hikayeler iyi hissettiriyor
Çok sagol canım. Bugun çok daha iyiyim. Bebek de iyiymiş gördüm rahatladım.Canım tüm doğal yöntemleri kullanmissin. Ateş için yapılacak başka bir şey yok. Üstünü çok örtme uyurken çok kalın giyinme. Doktor randevudan sonra bizi de bilgilendir
Oğlumda 6. Haftadan itibaren her hafta lekeleme yaşadım. İlk bebeğimi kaybettiğim için çok stresli geçti. Progestan kullandım ve yattım hep sadece tuvalete kalktım ❤ 11. Haftadan sonra inanılmaz keyifli bir gebelik ve çok güzel bir doğum geçirdim simdi 3 yaşındasonu guzel biten tecrubeleri olan varsa paylaşsa bizimle cok guzel olur gebelikte kanama anneyi cok strese sokan bir durum benim de 5haftadan beri hep lekelenme-bazen kanama gibi bugüne geldi(şimdi 9+3),böyle hikayeler iyi hissettiriyor
Oğlumda 6. Haftadan itibaren her hafta lekeleme yaşadım. İlk bebeğimi kaybettiğim için çok stresli geçti. Progestan kullandım ve yattım hep sadece tuvalete kalktım ❤ 11. Haftadan sonra inanılmaz keyifli bir gebelik ve çok güzel bir doğum geçirdim simdi 3 yaşında
10 haftalığa girdim sanırım 1 ay önce kanama yaşadım büyük hala daha devam eden lekelenlenmelerim oluyor. Aslında çok korkuyorum dua ediyorum yatıyorum perşembe günü yine bir korku geldi akıntı bildiğin siyah doktora gittim baktık benim minik hareket ediyor kalbini duyduk gayet sağlıklı dedi sorun yoktu çok şükür. Progestana devam ediyorum. 13. Haftaya kadar devam edebilir dedi. İnşallah biter ve bende çok eğlenceli gebelik kısmına geçerimOzaman ilk benden gelsin:) İlk gebeliğimde 10.haftada is için günübirlik uçakla Ankara’ya gitmiştim. Aksama doğru öyle bir kanama yaşadım ki, yaşı büyük olanlar bilir belki bir zamanlar Spartacus diye bir dizi vardı, gladyatorler fln.. Orada gördüğümden bile daha çok kanamam oldu oluk oluk. Toplantının ortasındayız iş arkadaşlarımdan kimse de bilmiyor hamile olduğumu apar topar çıkıp taksi bulup en yakın hastaneye nasıl gittiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Sonuç olarak o gün herkes hamile olduğumu öğrenmis oldu, ben Ankara’da acilde kaldım 1 gece. Onca kana rağmen içeride kipir kipir dans etmeye devam ediyordu bebis. Şimdi 6 yaşında, hala da dünyanın en savaşçı en tuttugunu koparan minnosu.
Allah şifa versin canım. Bolca sıcak tut kendini.. burnun çok tıkalı ise burun bandı öneririm. Ben burun bandı ile uyuyorum. İnanılmaz güzel nefes alınıyor. Birde Nazalnem sprey doğal bebekler bile kullanıyor burnu hem acıyor hem yumuşatıyor.Kızlar grip oldum burnum hem tıkalı hem akıyo gözüm akıyo hapşırıyorum fenalardayım
İlaç almadan nasıl geçicek bu ya limonlu çay içiyorum portakal mandalina C vitamini içeren ne varsa yedim
Burnum gebelik başından beri tıkalı ona alıştımda.Allah şifa versin canım. Bolca sıcak tut kendini.. burnun çok tıkalı ise burun bandı öneririm. Ben burun bandı ile uyuyorum. İnanılmaz güzel nefes alınıyor. Birde Nazalnem sprey doğal bebekler bile kullanıyor burnu hem acıyor hem yumuşatıyor.
Valla hamilelikte ne içilir ne yapılır bilmiyorum inşallah toparlan hemennnn canımBurnum gebelik başından beri tıkalı ona alıştımda.
Akmalar hapşırmalar geçse
İnşallah canım benim çok sağolValla hamilelikte ne içilir ne yapılır bilmiyorum inşallah toparlan hemennnn canım
Doktoruna sorabilirsen ve eğer onaylarsa antihistaminik (alerji ilacı) alabilirsin, burun tıkanıklığı ve hapşırmalara iyi geliyor. Benim alerjik rinitim olduğu için hamileliğimin başından beri doktorumun onayıyla kullanıyorum. Loratadine (claritin) ve setrizin (zyrtec, allerset) genelde hamilelere verilen türler. Şimdiden geçmiş olsunBurnum gebelik başından beri tıkalı ona alıştımda.
Doktoruna sorabilirsen ve eğer onaylarsa antihistaminik (alerji ilacı) alabilirsin, burun tıkanıklığı ve hapşırmalara iyi geliyor. Benim alerjik rinitim olduğu için hamileliğimin başından beri doktorumun onayıyla kullanıyorum. Loratadine (claritin) ve setrizin (zyrtec, allerset) genelde hamilelere verilen türler. Şimdiden geçmiş olsunBurnum gebelik başından beri tıkalı ona alıştımda.