- 2 Aralık 2024
- 98
- 94
- 3
Ben de sabırsızım da o kadar dayanılır yiaaBak evet bunu da yapabilirim canım ama eşim istemez sabredemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sabırsızım da o kadar dayanılır yiaaBak evet bunu da yapabilirim canım ama eşim istemez sabredemez
Ben oğlumda yapmıştım aile arasındaydı instagramda paylaşmamıştım bile, aslında tamamen nasıl mutlu olduğunuzla alakalı. Benim çok hoşuma gidiyor böyle detaylar, yine bişeyler düşüneceğim belki tamamen kendi içimizde olur, her şey yolunda ilerlesinde öncelikle sizde mutlu olmayacaksanız birileri soruyor diye yapmayın tabikiİyi sevindim yaa baya benim gibi düşünen varmış insan bazen yalnız hissediyor böyle konularda çocuğumu eksik mi bırakıyorum falan oluyor halbuki 3-5 yıllık bir furya bu. Dediğine katılıyorum instagram vs olmasa %90’ı yapılmazdı bu partilerin bence yapan yapsın tabi saygım sonsuz benim abimler de yaptı ama işte şart bir şeymiş haline gelmeye başladı
Ben kız hissettim sankiKontrole gittik bugün 9+1 olmuş minik insan
Eşim sürekli kız mı erkek mi hissediyorsun diye sorduğu için hissedeceğim varsa da kaçtı gitti varsa hissiyatınız alırım güzel anneler
Nice mutlu seneleri olsun inşallah nasıl geçti bulantın devam ettimi geçmiştir inşallahHiç belirtim yok dedim dedim kendime nazar değdirdim bu sabahtan beri berbat bulantım var. Bugün de kızımın doğum gününü kutlayacağız misafirlerimiz var, tam gününü buldu öğlene kadar geçer biraz inşallah.
Tabi ki mutlu olan hevesi olan yapsın içten gelerek yapılır zaten böyle şeyler zorunluluk gibi olması amacına tamamen ters olur Sizin yaptığınız şekilde bana göre çok okey. Ben ona da üşenirim ve sabredemem amaBen oğlumda yapmıştım aile arasındaydı instagramda paylaşmamıştım bile, aslında tamamen nasıl mutlu olduğunuzla alakalı. Benim çok hoşuma gidiyor böyle detaylar, yine bişeyler düşüneceğim belki tamamen kendi içimizde olur, her şey yolunda ilerlesinde öncelikle sizde mutlu olmayacaksanız birileri soruyor diye yapmayın tabiki
Evet herkesin nasıl mutlu olduğuyla alakalı Allah herkesin içine sindirsinBen oğlumda yapmıştım aile arasındaydı instagramda paylaşmamıştım bile, aslında tamamen nasıl mutlu olduğunuzla alakalı. Benim çok hoşuma gidiyor böyle detaylar, yine bişeyler düşüneceğim belki tamamen kendi içimizde olur, her şey yolunda ilerlesinde öncelikle sizde mutlu olmayacaksanız birileri soruyor diye yapmayın tabiki
Ziya hocanında net değil ya. Bebeğimi hiç net göremedim daha küçük tamam ama olsunCanım ben kendi hastanemde kontrole gidiyorum ama devlet hastanesinin malesef usg leri net değil hatta çıktı bile veremiyor bizim doktorumuz her ne kadar iyi bir hekim olsa da kullanılan makineler de önemli o yüzden medicanaya görünmeyi düşünüyorum
Ooo baya açıklayıcı ve detaylı olmuş teşekkür ederimCanım ikili testte önce doktor burun kemiginine ve ense kalınlığını olculyor sonra senden bir anamnez alıyor yaş, herhangi bir genetik anomali hikayesi var mı ailede, sigara kullanıyor musun vs diye. Sonra seni kan testine gönderiyor tüm bu bilgilerin ışığında kan sonuclari ile birlikte ikili test bir oran çıkarıyor işte 1/250 yada 1/123483724 gibi ikincisini biraz salladım. Bu oran su demek aynı verilere sahip 250 gebeden birinin bebeğinde genetik anomali çıkmış ya da 123483724 gebeden birinde genetik anomali çıkmış. Bu orana göre de risk var mı yok mu onu söylüyorlar. Risk yüksek çıkarsa daha ileri bir tetkik istiyorlar fetal DNA ya da amniyosentez gibi... Bana cinsiyet söylememişti doktorum ben de sormamistim. Hafta itibariyle hala erken oluyir cinsiyet için aslında. Çünkü genital organlar oluşurken her ikisi de birbirine çok benziyor o yüzden 14. Haftadan itibaren cinsiyet öğrenmek daha doğru öğrenmeyi sağlayabiliyor.
Yine de doktoruna sorarsın belki bir tahmin söyler
Çok guzelllpoposunu dönmüş bu herhaldeKontrole gittik bugün 9+1 olmuş minik insan
Eşim sürekli kız mı erkek mi hissediyorsun diye sorduğu için hissedeceğim varsa da kaçtı gitti varsa hissiyatınız alırım güzel anneler
Bana erkek gibi geldiKontrole gittik bugün 9+1 olmuş minik insan
Selam herkese Mayıs annelerinden geliyorum Bu konuyu çok önemsediğim için yazmak istedim. Ben de aynı durumdaydım 1 ay kadar önce maalesef. Hamilelikte böyle bir durum olursa çok su kaybettiğiniz için acile gidip serum almanız çok faydalı olacaktır. Ben birde reflor probiyotik aldım ve günde bir kez ev yoğurdu ile karıştırıp yedim. Onun dışında haşlanmış patates ve leblebi, muz bolca. Ve tabii ki günde 1 tane maden suyu. Sıkıntısız atlattım çok şükür. Hepinize sağlıklı ve sabırlı bir süreç diliyorumKızlar merhaba bi şey soracağım. 10.haftama girdim Kabızlık bitti ishal değilim ama sanki çevirecek gibi. Ne yapmam lazım önlem alayım
Bizde düsünmüyoruz herhangi bir sey yapmak. Soran olursa söylerimKızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
Evet öyle gibiydiÇok guzelllpoposunu dönmüş bu herhalde
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla olsunBana erkek gibi geldi
Eşimde kapıdan çıkarken doktorumuza sordu bizim doktorda biraz höttürü höt çok erken daha cınımmm dedi bende bişey hissedemiyorum onun merakından
Bir Hürrem Sultan olmasa da gerekeni yapmışAy eşimin tarafından birileri bebek mevlidi yaptı. Böyle şalvarlı falan harem kıyafeti mi desem kına elbisesi mi desem öyle bir şey giymiş, bir mekan tuttular. Bir hoca ilahiler söylemiş falan. Bebek daha 40 günlük, millete yemek yedirmişler. Bi tane saltanat kayığı gibi şeyin içinde çocuk uyumuş falan allahım videoları görünce gözlerim kanadı, neden dedim ya neden böyle bir şey moda oldu Allah bilir şimdi kaynana gil benden de bekler ama bilmiyorlar ki ben doğururken bile kimseye haber vermeyeceğim eşimle de asla böyle şeyler yapacak insanlar değiliz. Bunun bir level üstü oğlunun sünnet düğününde dans kareografisi yapan anne (Allah’ım nolursun bak yalvarıyom )
Teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten ya su gibi değil afedersin ama eğer tedbirimi almazsam yani dikkat etmezsem sanki çevirecek gibi. Bi de 2.addt dönemim tam da şu an ablam onun etkisi de olabileceğini söyledi o da öyle olurmuş mantıklı da geldiSelam herkese Mayıs annelerinden geliyorum Bu konuyu çok önemsediğim için yazmak istedim. Ben de aynı durumdaydım 1 ay kadar önce maalesef. Hamilelikte böyle bir durum olursa çok su kaybettiğiniz için acile gidip serum almanız çok faydalı olacaktır. Ben birde reflor probiyotik aldım ve günde bir kez ev yoğurdu ile karıştırıp yedim. Onun dışında haşlanmış patates ve leblebi, muz bolca. Ve tabii ki günde 1 tane maden suyu. Sıkıntısız atlattım çok şükür. Hepinize sağlıklı ve sabırlı bir süreç diliyorum