2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ay benimde bugün ilk defa göğüs ucu ağrıyor acıyor benim karnkm hiç öyle yukarı çıkmadı gibi ya aşağıya doğru oval geliyor en başından beri ama sık idrar filan da yokk bilmiyorum duruşunu öyle ishal olunca 3-5 güne geliyormuş genelde hadi bakalım

Allah yardımcın olsun inşallah sende bize dua et Allahım kolaylaştırsın inşallah su gibi gelip geçsin doğumun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benim de ağrıyor yaa yaraya iyi gelen krem almıştım ondan sürdüm iyi geldi biraz ama sanki bugün içerde bişeyler oluyordu oğlum asla sığamıyor itekliyor sürekli karnımın şekli değişti resmen

Perşembe nst kontrolüm var sanırım o gün her şey belli olacak 35+3 üm 36 olsaydık iyiydi ishal bu kadar önemlimiymiş ya sanırım nst için perşembeyi beklemicem

Benimde doğumdan önce bağırsaklarım bozulmuştu belirtilerinden biriymiş zaten yakın artık yaa hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah

Hadi hayırlısıyla kuzum ya
Yarın bizimde doğum belli olacak çatı muaynesi yapacak doktor bakalım ne diyecek
İnşallah bizimkilerde tez zamanda dönerler ya
Normal de doğum pozisyonuna dönmüştü ama yüzü dönük değil dedi doktor anlamadım çokta ben yarın rutin kontrole gideceğim canım çatı için 37-38 i görelim dedi doktor haber ver sende yarın inşallah dönmüştür canım

Perşembe nst kontrolüm var sanırım o gün her şey belli olacak 35+3 üm 36 olsaydık iyiydi ishal bu kadar önemlimiymiş ya sanırım nst için perşembeyi beklemicem
Bizim senle aramızda bigün var canım bende ishalim doktora sordum oda kan hapları kabızlık gibi ishalde yapar dedi ama doğum falan demedi

Bizim senle aramızda bigün var canım bende ishalim doktora sordum oda kan hapları kabızlık gibi ishalde yapar dedi ama doğum falan demedi
Kan hapını hep aynı kullanıyorum hatta dün içtim bugün içmeyi unuttum hiç kan hapından böylw olmamıştı belkide haptandır umarım bu haftayı tamamlarız en azından

Başın yere dönük olması gerekiyor yukarı doğru bakınca da normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum onu ifade etmek istemiş olabilir

Ay inşallah canım sende haber et
Bende 37+2 deyim canım bakalım inşallah benimkide döner doktor bana 37den sonra hareket verecem demişti belki onlarla döner ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…