2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Saol canım gittim fakat doktor yokmuş ağrilarin ciddi değilse dedi yarını bekliyelim dedi 29 ekim diye :KK43: başka da hastane yok bulundğm ilde bir tane devlet hastanesi var il değiştirmem lazım başka hastane için 2 saat buraya farklı il de sancılarim da var sürekli değil ama yokluyor ciddi ciddi
Nts falan cekmediler mi canim ya da özel hastane falan yok mu sonuçta sancılarının ciddiyetini s n ne kadar bilebilirsin ki bı duş falan alsan uyumaya çalışsan gecermi ki 😔

kızlarrr 37+5 te bugün çatı muayenesi oldum, çok şükür çatım gayet uygunmuş normal için. 1 cm açıklığım da varmış hatta. Ama bebişimin başı henüz yukarıdaymış 1 2 haftamız var gibi dedi doktor. Merdiven inip çıkma sıcak duş ilişki ahududu yaprağı çayı gibi şeyler önerdi. Biz de bi heyecanlandık tabi 😅

Nts falan cekmediler mi canim ya da özel hastane falan yok mu sonuçta sancılarının ciddiyetini s n ne kadar bilebilirsin ki bı duş falan alsan uyumaya çalışsan gecermi ki 😔
Özel hast yok canım erzuruma gitmem lazim oda iki saat sürüyof az uyumuştum şimdi uyandım biraz daaha iyiyim ..

Canm benim ilkinde sancı su nişan açılma yokken gittim suni sancıyla doğum oldu hemen o yüzden bilmiyorum şimdi hastaneye geldim dr sabah aç gel doğumu başlatır ız dedi biraz suni sancıylada destekleriz yine dedi
Anaaa gerçekten mi 😀heyecanlı mısın şu an ben senin yerine heyecanlandım bi ara bi kız bi erkek diyorlardı cinsiyetine biz bunu konuşurken hangi ara sen doğuma gidiyorsun yaa 🥹🥹🥹dualarımız seninle inşallah canım

Anaaa gerçekten mi 😀heyecanlı mısın şu an ben senin yerine heyecanlandım bi ara bi kız bi erkek diyorlardı cinsiyetine biz bunu konuşurken hangi ara sen doğuma gidiyorsun yaa 🥹🥹🥹dualarımız seninle inşallah canım
Ayyy sorma yaa en son cinsiyet öğrenenlerdeniz 😁 yarın 38+2 olacağım işte Allah razı olsun dualara talibim şuan ve sansa bugün yardımcı çağırdım evi temizledim dün kuaföre gittim her şeyim hazırladım yani

Ayyy sorma yaa en son cinsiyet öğrenenlerdeniz 😁 yarın 38+2 olacağım işte Allah razı olsun dualara talibim şuan ve sansa bugün yardımcı çağırdım evi temizledim dün kuaföre gittim her şeyim hazırladım yani
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz🌸

Resmen göğüsümün altından 7 8 parmak kadar boşluk oldu bugün sanırım doğum pozisyonuna girdi beybi haftasonuna doğururum ben 🤭
Benimde 5 parmaklık boşluk var bide alt tarafıma çok baskı var makata bile baskı yapıyo üstelik söylemesi ayıp ishal oldum 2 gündür göğüslerim acayip sızlıyo uçlarında süt toplanmış topak topak olmuş sürekli sızlıyo lar sanırım ben 10 gün içinde doğurcam 🥹 yani içime öyle doğuyo hamileliğimin başından beri 37 38. Haftaların içinde doğurcam gibi hissediyodum zaten

Yaa 3lerimiz doğmuş gerçekten onları çok merak ediyorum ne yalan söyleyim 🤲😅❤️ 36 haftalık oldum uyuyamayanların aksine günde 13 14 saat uyuyorum çalıştığım için bedenim yoruluyor ve evde olunca süreklii uyuyorum 😅
Yanlız olmadigimda sevindim 36+4 ten selamlar öyle böyle değil deli gibi uyuyorum 😁😁

Benimde 5 parmaklık boşluk var bide alt tarafıma çok baskı var makata bile baskı yapıyo üstelik söylemesi ayıp ishal oldum 2 gündür göğüslerim acayip sızlıyo uçlarında süt toplanmış topak topak olmuş sürekli sızlıyo lar sanırım ben 10 gün içinde doğurcam 🥹 yani içime öyle doğuyo hamileliğimin başından beri 37 38. Haftaların içinde doğurcam gibi hissediyodum zaten
İshal net doğum belirtisi canm daha erken bile olabilir

X