- 1 Mart 2023
- 904
- 816
- 23
benimkinin kakasi hep kokulu oluyor sadece anne sutu aliyorKoku var ama yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinin kakasi hep kokulu oluyor sadece anne sutu aliyorKoku var ama yaa
Benim sütümde şekerli bende sürünce yapış yapış oluyordu ama pürüzsüzlğk oluştukma sürmesi daha güzel oldu süt süt çok güzel oluyorya benim sutummu sekerli hepinizinkimi oyle benim sutu surunce kuru kuru kalıyor birde yapis yapis oluyor bazen icime sinmedi surmedim bi daha
Ahaha benimki de o kadar silikon olduğunu anladığı an diliyle ittiyorValla ben gaz damlası damlatıp veriyorum, sab simplex damla şekerli sanırım damlayı emiyor sonra emziği geri atıyor maksimum emmesi 2 dakika
Jhonson kullanıyordum daline geçiş yaptık.Şampuan ne kullanıyorsun peki ben mustelanınkini kullanıyorum. Dediklerinizi yapacagım umarım çabuk geçer
Benim eşimde zorlama bebeğimi diyor ama ben bakıyorum tüm gün sürekli meme beni çok yoruyorBazı emzikkerin ucu açıkmış süt konuyormuş ondan mı denesek dedim ben de. Eşimde vermek istemiyor. Ama bana zor oluyor
bende o purussuzluk olmadi canim baya takir takir kuru oldu ya ahaha bu iste bir terslik var dedm bende kendi yuzumede surmustum dhdhBenim sütümde şekerli bende sürünce yapış yapış oluyordu ama pürüzsüzlğk oluştukma sürmesi daha güzel oldu süt süt çok güzel oluyor
ay umutlandimnsuan bizimki sanki yalancinmeme oldugunu anliyorda ondan almiyorbgibi geliyor seninkide oylemi yapiyordu canim sanki hic birini almaz gibi geliyor bana yaaKızlar benim oğlumda emzik sadece wee baby kauçuk olanı kabul ettı diğerlerini asla agzına almadı belki denemek istersiniz her ay yeniliyorum eşim bugun silikon olanı almış yablışlıkla asla agzına almadı allahtan atmadım eskisini
verdim yenisini alacagım artık
nebulazotore serum fizyolojik koyun diyordu osman gonulal canim o hirilti icin diyordu ama belki rahatlatir bir arastir istersenKızlar bebeğim çok öksürüyor bir kaç gündür hastaydı dün bugün çok arttı ne yapabilirim inşallah kimsenin başına gelmemiştir ama başına gelen oldu mu?nebulazatöe kullanıyoruz
Annemler demetevler tarafındalar kv sitelerde benim de 6-7 ay olmuştur hamilelikti bebekti derkenGeçmiş olsun canım Ankara'nın neresi? Bende özledim hamileyken gidemedim 1 yıla yakın Ankara'ya gidemedim
Kızlar benim eşimde Perşembe ya da cuma ameliyat olacak onada dua edin bana ve oğlumuza bağışlasın rabbim zor bı ameliyat risklide ne olur dualarınızı esirgemeyin
Kuzenim 30 yaşa yakın onda varmış diye biliyorum anneme sordum cevap gelsin yazacağım buraya canım bildim bileli sıkıntısı yok sağlığı iyi geçmiş olsun bebeğine üzülmekte çok haklısın içi titriyo insanınkızlar bebeğimde kalça çıkığı olduğunu öğrendiğimden beri durup durup ağlıyorum. Bebeğimde de bugün beni hiç emmedi. İyi kötü 60 cc olan sütüm bugün sağınca 2 damla geldi iyice kötü oldum. Sanırım kesildi sütüm artık. Sizce su içsem rezene sağma işlemi falan derken yeniden artar mı me diyorsunuz
1 ay Göz muayeneleri öyle mi oluyor ya bizimkine bi ışık tuttu baktı geçtiBizim 5er dakika arayla 3 damla damlatıldı daha sonrasında yarım saat bekledik. Göz bebeklerinin büyümesini beklediler. Ellerinde bir aletle klips gibi açtılar gözünü ışıkla bir şeylere baktılar ama anlamadım. Kontrolü normal dendi sonra gelmem gereken aylar için kâğıt verdiler. Hastane doğumdan sonra ve normal kontrollerin hepsinde 1. Ay için göz kontrol randevusu alın diyip durdu. Bunu herkese diyorlardı. 1. Ayda yaptıran sadece benmiyim kızlar? Aranızda giç yaptıran yokmu? Hastanede baya kalabalıktı hepsi minicikti
Ah ah bu eşler yani canları sağ olsun moral iyiyken beklentimizi söyleyebiliyoruz anlamıyorlar düşünemiyorlar falan diye ama bazen bizlerde de tükenmişlik hissi olunca tahammül kalmıyor. Söylenmiyor işte. Ama maksat işin yürüsün söyleyince yapıyorsa en azındanEşimin komutla hareket etmesine ben talep etmeden hiçbir şekilde çocukla ilgilenmemesine büyük ayar oluyorum ya.
Diğer oda da tv telefon keyfi yaparken illa bu çocuğun aralıksız 15-20 dk ateşe düşmüş gibi ağladığını duyuyorsun. Ya insan merak eder bi başını uzatır demi. İyi mi kötü mü neden ağlıyor.
Kafasına kodlamış. Sende duruyor senin kolunda duruyor ben durduramıyorum.
Ben de ağlıyor susmuyor.
İlgilenmiyprsın ki. Çaba göstermiyorsun ki ağlamasının 2. Dakkası olmadan annesi deyip beni çağırıyorsun oda oda peşimde dolanıyorsun.
Kızınca da söylesene alırdım söylesene bakardım diyorsun.
Anlamıyor musun illa söylemem mi gerekiyor yoruldum açım uykusuzum diye.
Yemek yiyor çocuk ağladığı için ben uyutup öyle yerim ya da sen ye dönüşümlü yeriz diyoruz. Kendisi yiyor. Peşine sofra da çay çekirdek yapıyor. Telefondan video açıp izliyor. Kaç kez uyardım. Bak içerde aç bekliyorum. Yemekler soğumadan gelsen çocuğu tutsan da 2 lokma da ben yesem diyorum. İşi şakaya espiriye vuruyor.
Delirtiyor bazen beni.
Kafası mı basmıyor aklı mı almıyor anlamadım ki.
Tek iyi yönü ailesinin yanında bu talep ettiklerimi ben söylemeden kendiliğinden yapıyor.
Mesela bensiz sofraya otırmıyor. Ya da çocuk ağlarsa müdahale ediyor. Ama evde bi rahatlık geliyor adama ya.
Benim oğlumda da başında ve kaşlarında çok var, zeytinyağı ve karbonat karıştırıp sürecegim bekletmek gerekiyormuş biraz başı üşür diye çok bekletmem heraldeKızlar iki sorum olacak. Birisi Emzik meselesi veriyor musunuz Emzik? Bize de başta vermeyin dedi bekledik sonra artık verebilirsiniz dedi ama kızım şimdi Emziği almıyor hem Philips hem nuk ezikleri var damaklı damaksız kabul etmiyor. Bu durumu yaşayan ya da şu Emzik çok iyi dene diyen var mı?
İkinci sorum Kızımın kaşları arası kabuk bağladı önce pul pul dökülüyordu görenler zeytinyağı sür hemen geçirir dediler malum iyi gelsin diye her şeyi yapıyoruz cahilliğimden. Ama iyi gelmedi iyice büyüdğ kabuklar kaldırmakta istemiyorum canı acır diye. Banyo öncesi sonrası sürekli losyon kremini sürüyorum yumaşın diye yumuşak tarakla tarıyoyırm. Fayda etmedi var mı tavsiyesi olan?
Canım boğazı bademcikleri şişmiş olabilir belki ondan salya akıtıyordur bir doktora götür istersenKızlar bir soru da benden, ağzında sürekli köpüren tükürüklü ve salyalı bebeği olan var mı? Yanakları yakası sürekli ıslak gezmeye başladı bi iki haftadır
Birde siz deneyin bakalım sonucu yazın bizeAnnemler demetevler tarafındalar kv sitelerde benim de 6-7 ay olmuştur hamilelikti bebekti derken
Çok geçmiş olsun size de Allah şifalar versin eşinize de
Kuzenim 30 yaşa yakın onda varmış diye biliyorum anneme sordum cevap gelsin yazacağım buraya canım bildim bileli sıkıntısı yok sağlığı iyi geçmiş olsun bebeğine üzülmekte çok haklısın içi titriyo insanın
1 ay Göz muayeneleri öyle mi oluyor ya bizimkine bi ışık tuttu baktı geçti
Ah ah bu eşler yani canları sağ olsun moral iyiyken beklentimizi söyleyebiliyoruz anlamıyorlar düşünemiyorlar falan diye ama bazen bizlerde de tükenmişlik hissi olunca tahammül kalmıyor. Söylenmiyor işte. Ama maksat işin yürüsün söyleyince yapıyorsa en azından
Bu arada benim eşim de ailesinin yanında sizin dediğiniz gibi aynı. Mesela annem varken mutfaga girmezdi ama onlar varken çaylara bakar sofrayı kurmama yardım eder. Bu sene annem varken de yapmaya başladı gerçi. Yani bu iyi bir şey ama neden acaba merak ediyorum onların yanında mutlu olup gülücükler saçalım diye mi acabaa
Benim oğlumda da başında ve kaşlarında çok var, zeytinyağı ve karbonat karıştırıp sürecegim bekletmek gerekiyormuş biraz başı üşür diye çok bekletmem heralde