Nts falan cekmediler mi canim ya da özel hastane falan yok mu sonuçta sancılarının ciddiyetini s n ne kadar bilebilirsin ki bı duş falan alsan uyumaya çalışsan gecermi kiSaol canım gittim fakat doktor yokmuş ağrilarin ciddi değilse dedi yarını bekliyelim dedi 29 ekim diyebaşka da hastane yok bulundğm ilde bir tane devlet hastanesi var il değiştirmem lazım başka hastane için 2 saat buraya farklı il de sancılarim da var sürekli değil ama yokluyor ciddi ciddi
Benim de sağımı şişiriyor ama o şişirdiği şey kuzum kalça ve sırtı
Başlamış dedi ama kaç cm demedi bir şeyAçılman var o zaman dimi
Özel hast yok canım erzuruma gitmem lazim oda iki saat sürüyof az uyumuştum şimdi uyandım biraz daaha iyiyim ..Nts falan cekmediler mi canim ya da özel hastane falan yok mu sonuçta sancılarının ciddiyetini s n ne kadar bilebilirsin ki bı duş falan alsan uyumaya çalışsan gecermi ki
O zaman 2 3 cmdir suni sancıdan bahsediliyosa hadi sağ salim kolaylıkla olsunBaşlamış dedi ama kaç cm demedi bir şey
Ahh keske öyle depolanan bişey olsa hep onu düşünüyorumSenin vücudun da akıllılık ediyor bence sonra zaten uyuyamayacaksın diye depoluyor bence
Anaaa gerçekten miCanm benim ilkinde sancı su nişan açılma yokken gittim suni sancıyla doğum oldu hemen o yüzden bilmiyorum şimdi hastaneye geldim dr sabah aç gel doğumu başlatır ız dedi biraz suni sancıylada destekleriz yine dedi
Benim de yarın bar kontrolüm canım bakalım benim oğlan aşağı indi mi inmedi mi merak ediyorum bendeSen neresi olduğunu biliyorsun Allah'tan ay
Bende yarın kontrolüm var soracağım yaa
Ne kadar beklediklerini biliyorlar ya hep ondan bu naz niyazAy hiç güleceğim yoktu hahahahçok doğru vallahiiii . Bugün de erkenden uyanıp oğlumu geliyor musun diye darladım
Amin bakalım yarın kaç gibi yazacağım kendime gelipO zaman 2 3 cmdir suni sancıdan bahsediliyosa hadi sağ salim kolaylıkla olsun
Ayyy sorma yaa en son cinsiyet öğrenenlerdenizAnaaa gerçekten miheyecanlı mısın şu an ben senin yerine heyecanlandım bi ara bi kız bi erkek diyorlardı cinsiyetine biz bunu konuşurken hangi ara sen doğuma gidiyorsun yaa dualarımız seninle inşallah canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAyyy sorma yaa en son cinsiyet öğrenenlerdenizyarın 38+2 olacağım işte Allah razı olsun dualara talibim şuan ve sansa bugün yardımcı çağırdım evi temizledim dün kuaföre gittim her şeyim hazırladım yani
Sağol canm benimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımGüzel haberlerini bekliyoruz
Benimde 5 parmaklık boşluk var bide alt tarafıma çok baskı var makata bile baskı yapıyo üstelik söylemesi ayıp ishal oldum 2 gündür göğüslerim acayip sızlıyo uçlarında süt toplanmış topak topak olmuş sürekli sızlıyo lar sanırım ben 10 gün içinde doğurcamResmen göğüsümün altından 7 8 parmak kadar boşluk oldu bugün sanırım doğum pozisyonuna girdi beybi haftasonuna doğururum ben
Amin canm inş sağol hepimiz inşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımGüzel haberlerini bekliyoruz
Yanlız olmadigimda sevindim 36+4 ten selamlar öyle böyle değil deli gibi uyuyorumYaa 3lerimiz doğmuş gerçekten onları çok merak ediyorum ne yalan söyleyim36 haftalık oldum uyuyamayanların aksine günde 13 14 saat uyuyorum çalıştığım için bedenim yoruluyor ve evde olunca süreklii uyuyorum
İshal net doğum belirtisi canm daha erken bile olabilirBenimde 5 parmaklık boşluk var bide alt tarafıma çok baskı var makata bile baskı yapıyo üstelik söylemesi ayıp ishal oldum 2 gündür göğüslerim acayip sızlıyo uçlarında süt toplanmış topak topak olmuş sürekli sızlıyo lar sanırım ben 10 gün içinde doğurcamyani içime öyle doğuyo hamileliğimin başından beri 37 38. Haftaların içinde doğurcam gibi hissediyodum zaten