2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Yarınnn kaçta gideceksin canımmm sağlıkla kucağına al

Kızlar sancı geldiğini nasıl anlıyorsunuz karnım çatlıycak gibi altta baskı var belde de hafif ama sancı gibi bi sıklık aralık fark edemiyorum ben. Devamlı bi ağrı gibi daha çok. Bugün yemeği abarttım ayıptır demesi lahmacun söyledik canım öyle çekmiş ki 3 tane birden yedim mide fesadı geçirecek gibi oldum çıktım yarım saat civarı yürüdüm ama ondan mı anlayamadım ya. Bir de hızlandırmak adına bugün buradakilerin deyimiyle parise gitmiştik of hepsi üst üste geldi yarın da 17.30da kontrolüm vardı

İyi akşamlar benim bugün kontrol günüydü. Kızım iyi. Suyum iyi. Baş aşağı ama hala açılmam yokmuş. Çatı kontrolüm yapıldı. Çatım normal doğuma uygunmuş. 40a kadar beklicez baktık gelmiyor 11.11 de sezeryanla alcaz. Drla bu kararı aldık bugün. Bakalım artık kızım nasıl gelmeyi seçecek. Ben bu 10 gün her şeyi yapacağım gelirse gelir gelmezse sezeryana razıyım artık. Magnezyumu sordum bacak agrın yoksa bırakabilirsin ama kanıtlanmış bir şey değil dogum kasılmalarını engellemesi dedi.

Hanımlar selamlar bayadır giremedim bebek+ çocukla uğraşmaktan. Oğlumda muhtemelen süt ürünleri alerjisi var 12 sine randevu aldım inşalllah varsa da hafif vardır. Emziriyorum bir bakıyorum vücudu kıpkırmızı benek benek... Doktor dedi ya süt ürünlerine yada fındık fıstığa alerjisi var kontrol ettir hemen. Benim de vücudumda kirli kan kalmış atılmamış ilaç verdi 4 gündür emziremiyorum biriken sütlerle besleniyor çocuk. Ee haliyle süt tükettiğim sağdığım sütler de vardı yine benek benek oldu çocuk çok üzülüyorum çok suçlu hissediyorum ya ben kendime bakamadım büyük oğlum çok üzülüyor huysuzlanıyor çocuklarıma yetemicem mi diye... Kardeşini kıskanmadı hep seviyor saldırmıyor da ama sürekli yanımda kalıyor beni salmıyor sezeryanli halimle çok tuvalete götürdüm biraz da dikişim açılmış. Psikolojik testten de geçemedim acil destek almalısın dedi psikolog dedim dururmum yok benim devlet de yardım etmiyor napayım ben ki buna...

Resmen göğüsümün altından 7 8 parmak kadar boşluk oldu bugün sanırım doğum pozisyonuna girdi beybi haftasonuna doğururum ben

Kızlar aynı durumdayız şuan Benim de bugün akşam üstü biraz ağrım oldu bebiş de hareketliydi akşam dikkatimi çekti aynı şekilde göğüs altından 5-6 parmak aşağı doğru açılmış. Bir heyecan beklenti geldi şimdi bana tam 37+0 bugün

iyi akşamlar herkese. Yarın sabah 7 de hastanede olacağım inşallah, 08:30 da sezeryan olacağım.
Çok farklı duygular içindeyim ya, çok son ana işler bıraktığım için kendime kızgınım, duşa girdim hamile bedenime bakıp bakıp ağladım şükür, heyecan, aynı vücuttan ayrılmanın hüznü, “iyi beslendim mi, mutlu muydum derken hepsi bitti bak hamileliğin son gecesi” düşüncesi, büyük oğlumu ihmal eder miyim korkusu ki oğluma dehb tanısından beri ona karşı çok mahcup ve vicdan azabındayım. Öyle böyle daha bir çok düşünce kafamda… ama en azından duşta bebeğimi hissetmek, onunla ve hamile kendimle konuşmak iyi geldi
heyecanlıyım veya korkuyorum veya mutluyum diyemiyorum karmakarışık bir ruh hali ile yazıyorum, dualarınızda yer almak isterim.

Şifalar dilerim canım, kolaylıklar dilerim.. çok haklısın psikolojik destek önemli ama fiyatlar uçuk. Devlette ilgi yok zaman az. Kardeşini sevmesi ne güzel hepimizin içini ısıttı o fotoğraflar. Güzel anne çok yeni iki çocuk anneliği ki ne zorluklar atlatıyorsun bizler şahidiz. Kolaylıklar dilerim sana kalpten sevgimi gönderiyorum

Bende çocukken dehb tanısı almış biriyim inan anne baba ilgili olduğunda minimum uyaranla hayatına devam edebiliyorsun bende yoktu benim hayatım biraz zor ve bol uyaranlı geçiyor annem hala daha kabullenmez olduğunu ilaç verdirtmemiş bana çocukken neymiş mal ediyormuş çocukları. Şimdi depresyon geçmeden yeniden tanı alıp tedavi de olamıyorum her şey uyaran her şey zor geliyor kafamı asla toplayamıyorum. Ee depresyon anksiyete panik atak üçlüsü + dehb olunca tam bir karmaşa oluyor hayatın çok uğraşılması gereken biriyim ee kendi anam babam uğraşmamış benle elin insanı niye dikkat etsin o yüzden kaynanamda zor zamanlar yaşıyorum biraz

Ay zamanında gelsin ama sonlara doğru insan sabırsızlanıyormus gerçekten ben sıkıldım bu hamilelik işinden ya midem ağzımda yaşıyorum artık
Bende skıldm balım vallahi 38 bitecek artk gelsin istiyorum..
Valla inşallah tez zamanda diyorum baby
amin güzelim:))

Aminn kuzummm darısı senin başına
Amin amin tatlmm inşallah
Oyyy nasl geciyor zaman onlarla merak içindeym kızz

Ben de 36.haftaya girdim 5 parmak boşluk var ve vajinama baskı oluyor arada bir kasılma gibi bişey oluyor senin bel ağrın ya da sancın oluyormu

Kızlar bebeğin sırtını nerde hissediyorsunuz ben sol tarafta aşağıda hissediyordum şimdi ayakları orda sırtı tam göbeğimin ortasında hıçkırığından anladım kanala doğru giriyor mu acaba Pelvik ağrısı bacak ağrısı çok çekiyorum

Ayakları göğsümün altındaydı, bi kaç gündür vajinama baskı arttı ve ayaklarını göbek çevremde hissediyorum… resmen aşağı kaydı ama sırtını anlayamıyorum

Ben de 36.haftaya girdim 5 parmak boşluk var ve vajinama baskı oluyor arada bir kasılma gibi bişey oluyor senin bel ağrın ya da sancın oluyormu
Ben 32. Hafta düzenli kasılma ve bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım stresten kaynaklıydı o zamandan beri sürekli nst kontrolüne gidiyorum ve düzenli olmadan her gün en az 10 defa kasılma yaşıyorum ama son 1 haftadır kasılmalarım çok şiddetli ağrıyla oluyo bazen nefes alamicak derecede oluyo kitlenip kalıyorum

Ayakları göğsümün altındaydı, bi kaç gündür vajinama baskı arttı ve ayaklarını göbek çevremde hissediyorum… resmen aşağı kaydı ama sırtını anlayamıyorum
Geçen hafta baş aşağı doğum pozisyonundaydı yarın kontrol var bakalım inşallah dönmemiştir başı yukarda falan olmasın tek derdim o şuan

Benimde ayakları kaburgamın altındaydı 2 gündür göbeğimin olduğu yerde ve hareket ettiği zaman vajinamda zırlama oluyo hatta dünden beri makat bölgemle vajinamda bi yoğunluk var nasıl tarif edeceğimi bilemedim ağrı gibi böyle farklı bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…