- 24 Şubat 2023
- 2.141
- 2.027
- 30
Gidiyorum kizlar bakalim ne dicekGünaydın nişan olabilir çok uzak değilse git bir görün olmazsa eve girersin yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyorum kizlar bakalim ne dicekGünaydın nişan olabilir çok uzak değilse git bir görün olmazsa eve girersin yine
Benim yapmadı yapacak mı bilmi Ama bunu duymuştum ilk doğumda idrar testi vermiştim enfeksiyon var mı diye bakıkmıştıKızlar vajinal doğum düşünenler varsa aranızda çatı muayenesi yaparken doktoru kültür alan oldu mu? Bebeğe geçiyormuş doğum sırasında vajina bakterileri. Sonucum çıkmış zararlı bakteri yokmuş. Hiçbir engel kalmadı sanırım burdan dönüş yok oturdum bekliyorum 37+4 olduk ☺ 3 gün önce baktı ne açılma ne kanala girme ne yumuşama var dedi muayene sonrası kanama vs de olmadı. Ciddi bel ağrım oluyor ama devamı gelmiyor. Benim kuzu gününü bekleyecek galiba keyfi yerinde içerde
Del böğrümü çık oğlum diyorum ben topuk kemiğini o kadar net hissediyorum ki hususi dayıyor yaaAynı durumu yaşayan ben canım kafası tam sol bobregimin o tarafta dönmeye çalışıyor ayaklarıyla ama donemiyor gibi geliyor bir türlü ya dün gece hele kaburgaların üstünde resmen ayaklarıyla dans etti bizimkiler bu gidişle soldan doğacak gibi
Tembih et oğlana araba çıkmadan sanayiden sende benden çıkmayacaksın deKocama çekerse 42 ye kadar yolu var Valla şekerim arabamız bozuldu hem de bayağı duman atmalı motor arızası vermeli falan. Araba serviste. Servisten çıkmadan tövbe doğuramam otursun oturduğu yere, evle hastane arası 1 buçuk saat
Valla aynı yaaDel böğrümü çık oğlum diyorum ben topuk kemiğini o kadar net hissediyorum ki hususi dayıyor yaa
Hadi hayırlısı olsun kuzum senin ve bebişin içinGidiyorum kizlar bakalim ne dicek
Saol canım gittim fakat doktor yokmuş ağrilarin ciddi değilse dedi yarını bekliyelim dedi 29 ekim diye başka da hastane yok bulundğm ilde bir tane devlet hastanesi var il değiştirmem lazım başka hastane için 2 saat buraya farklı il de sancılarim da var sürekli değil ama yokluyor ciddi ciddiHadi hayırlısı olsun kuzum senin ve bebişin için
Benim de sağımı şişiriyor ama o şişirdiği şey kuzum kalça ve sırtıValla aynı yaa
Bazen eşim görüyor bunun burda ne işi var diyor sadece sol tarafımı şişiriyor ayağımı kafasını anlayamıyorum da galiba bende 40i görenlerden olacam ay
Kızzzz senin öğretmen lazım bize bunu senin 2. Çocuk b arada sen gibi benim de kremsi akıntım varKızlar su gelmesi nasıl bir şey yaa emin olamıyorum 5 de olmazsa hastaneye gütceğim
Acilde nst ye bağlıyorlardı aslında yaaSaol canım gittim fakat doktor yokmuş ağrilarin ciddi değilse dedi yarını bekliyelim dedi 29 ekim diye başka da hastane yok bulundğm ilde bir tane devlet hastanesi var il değiştirmem lazım başka hastane için 2 saat buraya farklı il de sancılarim da var sürekli değil ama yokluyor ciddi ciddi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar selam sizinle beraber bende kasımı beklerken ekimin 11 inde suni sancı ile doğurdum bebiş 18 günlük oldu bile rabbim sizi de tez zamanda kavuştursun evlatlarınıza
Burasi cok kötü ya sağlık sistemi ist gibi değil bayburt ilindeyim ben bir tane devlet hastanesi var baska da hastane yok ilde şaka gibiAcilde nst ye bağlıyorlardı aslında yaa
Kız biz ilçede yaşıyoruz iki tane özel bitane devlet var şimdi gitsem acilde kadın Doğum da olur acil valinin hastaneye el atması gerekiyor ağrıların nasıl peki canımBurasi cok kötü ya sağlık sistemi ist gibi değil bayburt ilindeyim ben bir tane devlet hastanesi var baska da hastane yok ilde şaka gibi
Sızıntı şeklinde olmuştu bende ped vardı altımda sırılsıklamdı ama doğum olana kadar gelmeye devam etti tabi. Kokusu bile farklı oluyoKızlar su gelmesi nasıl bir şey yaa emin olamıyorum 5 de olmazsa hastaneye gütceğim
Canm benim ilkinde sancı su nişan açılma yokken gittim suni sancıyla doğum oldu hemen o yüzden bilmiyorum şimdi hastaneye geldim dr sabah aç gel doğumu başlatır ız dedi biraz suni sancıylada destekleriz yine dediKızzzz senin öğretmen lazım bize bunu senin 2. Çocuk b arada sen gibi benim de kremsi akıntım var
Yaa su gibi idar kokusu değil dr baktı suyun normal dedi ntsye bağladı suan sabah aç gel dürter biraz da suni sancıyla destekleriz dediSızıntı şeklinde olmuştu bende ped vardı altımda sırılsıklamdı ama doğum olana kadar gelmeye devam etti tabi. Kokusu bile farklı oluyo
Açılman var o zaman dimiYaa su gibi idar kokusu değil dr baktı suyun normal dedi ntsye bağladı suan sabah aç gel dürter biraz da suni sancıyla destekleriz dedi