Be ilk gebeligimde doktor lap diye soylemisti. Sonra detayliya girmistik o da lap diye soyledi ama ben etkinliklerin insani degilim zaten hastane odasini bile suslememistim. Ay dogumdan sonra alakasiz birileri geldi ziyarete suratim sapsari sizin ne isiniz var demistim sinir olmustum
hastaneye iki uc gun yatilirsa gidilir dogum olmus 2/3 saat gecmis ne isiniz var yani. Ben de dogururken sadece anneme haber ettim kayinvaldemler bebek dogunca haberleri oldu. Kimseye seslenmemistim.
Ben sadece cinsiyeti ogrenince bir balon icine konfeti koydurcam kizim patlatsin kendi aramizda maksat ona supriz olsun. Kizima guzel bir 1 yas dogum gunu yapmistim evde buna da benzer bir sey yaparim sonra ilerde bana neden yapmadin demesin
Kanama konusunda ilk gebeligimde benim de oldu acile gittik ultrasonla baktilar hemsire azarladi on gun yatcan dedi gonderdi. Hamis bi arkadasim daha var o da bu aylarda kanamasi oldu yatti hep bir iki hafta simdi iyi cok sukur. Korkmayin kizceler
Kasiklarima vuran keskin bir agri ve bulanti buyuk sorunum. Bir de gogus hassasiyeti ya mahvediyo beni. Ama en buyuk sorunum toksoplazma stresim. Bes yuz kere el yikiyorum obsesif gibi. Cok korkuyorum.