Ay istiyorum ama bu belirsizlikten de sıkıldım artık canım ne olacaksa olsun moduna girdim birazKızzz gelmeyecek gelmeyecek gelmesinnnn sende aramıza katıllll
Kan değişimi testin de erkek çıkıyor zatenBelki bu oğlandır ondan belirtisi farklıdır olumlu düşün evrene yollayalım mesajı
Ay ay inşallahKan değişimi testin de erkek çıkıyor zatenhadi bakalım inşallah ondandır
Ay ay inşallahhah bak böyle olumlu düşünüyoruz bebişimiz erkek ve azıcık popişi ağır diyoruz
Amin amin inşallah kafam kalkmıyo mide bulantıları öksürük karıştı birbirine geçecek bu günlerdeGönlünü ferah tut olmaz canım yüce mevlam korur bebişlerimizi
Geçecek geçecek çok değil şundan 1 ay sonra cinsiyet konuşmaya başlayacağızAmin amin inşallah kafam kalkmıyo mide bulantıları öksürük karıştı birbirine geçecek bu günlerde
Deme ya belki yerleşme kanamasıdırKızlar kahve rengi pembeli akıntı geldi sanırım adet oluyorum
Çok şiddetli kasığım ağrıyo yerleşme de ağrı oluyor mu ki böyle. Regl olacağım zaman bile böyle ağrımıyor benim baya şiddetli ağrım varDeme ya belki yerleşme kanamasıdır
Bak sana şöyle söyleyeyim benim de Şuan aşırı şiddetli karnım ve kasıklarım ağrıyor ben regl olacağında hiç ağrı çeken bir insan değilim . Ama hakkında hayırlısı olsun sabaha belli olur inşallah hayırlı haberlerini alırızÇok şiddetli kasığım ağrıyo yerleşme de ağrı oluyor mu ki böyle. Regl olacağım zaman bile böyle ağrımıyor benim baya şiddetli ağrım var
aynen öyle artık endişelenmeye başladım resmen hissetmiyorum kasığımı belimi. Bide başım da tuttu off yani sökülecekse de sökülsün artık. İlaç da içemiyorum hala adet kanaması gibi değil çünküBak sana şöyle söyleyeyim benim de Şuan aşırı şiddetli karnım ve kasıklarım ağrıyor ben regl olacağında hiç ağrı çeken bir insan değilim . Ama hakkında hayırlısı olsun sabaha belli olur inşallah hayırlı haberlerini alırız
Yok ilaç alma ne olur ne olmaz. İnşallah regl değildiraynen öyle artık endişelenmeye başladım resmen hissetmiyorum kasığımı belimi. Bide başım da tuttu off yani sökülecekse de sökülsün artık. İlaç da içemiyorum hala adet kanaması gibi değil çünkü
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar merhaba ben de aranızdayım kasım annesi olarak benim de 17 şubat sat idi bat bida olmadicumartesi dr kontrolüm var en son geçen hafta sali verdiğimde 145 di değer perş vermiştim 358 çikmişti doktor çok iyi artiş demişti bakalım cumartesi değer kaç olur bilmiyorum daha hiç gitmedim kalp atişi duyabilir miyim cumartesi sizce
yakınız birbirimizeHayırlı uğurlu olsun canımbenim de sat 14 Şubat ben henüz kese gördüm tahminim sende keseyi görürsün kalp için azıcık minnak bebişler
Evet oluyor hele bu akşam kasık ve karın ağrısı hat safhada. Gaz değil ama kabızlık var bende de :yakınız birbirimizeteşekkür ederim sna da hayırlı uğurlu olsun canım. kasık ağrilairn oluyor mu seninde bnm baya oluyo gün içinde hele beklenen adet günümde çok şiddetlenmişti ama kasık ağrisi ve gaz peşimi birakmiyor çok ağir değil ama var yani
bnmde öyle kabızlık için ben kayısı bekletiyorum suda sen de öyle yap canımmEvet oluyor hele bu akşam kasık ve karın ağrısı hat safhada. Gaz değil ama kabızlık var bende de :
Sen bence bir acile git yurt dışında mıydın hatırlayamadım . ?Kızlar aşırı şiddetli ağrı geldi damla damla lekelenme oluyo yerleşme de bu normal mi yoksa düşük gibi bi durum mu yaşıyorum daha önce hiç düşük yapmadım . Ama dayanamıyorum bu ağrıya
Bende zeytinyağı içiyorum bir kaşık oda iyi geliyor ama yinede var yani doktor da normal dedi ondan çokta üzerine düşmüyorumbnmde öyle kabızlık için ben kayısı bekletiyorum suda sen de öyle yap canımm