- 11 Mart 2024
- 1.331
- 1.204
- 29
Kızlar bebişi göbek fıtığı olan var mı ben ilk defa duydum bizimkinde varmış çok aglatmayin kendi düzelir dediler de başka dikkat edilmesi gereken birşey felan varmı bildiğiniz?
Evet canım kaka yaparken ağlarken felan dışına çıkıyor misket gibiGöbeği çukur değil tümsek mi bizimkindede var dr bir şey demedi zamanla geçer dedi
Bugün emzirme danışmanlığına kısır döngüyü anlattım canım oda bana gece iki memeyi emdi biberondan mamayı da emdiği zaman emzik ver onla dalsın sonra al dedi yoksa bu kısır döngü asla bitmez dedi ki bitmiyor uyandırdığıma pişman oluyorum gece resmenBunu sormaya girdim foruma bu kadar olurBenim ilki almamıştı uyku konusu benim sınavım olmuştu. Şimdi direk hastanede mi versem diyorum Verenler ne zaman verdi ve tutuyor mu bebişler?
Korkma korkma ilk zamanlar normal diyorlar ama üç saati de geçirmeValla denedim cnm olmuyor ağır uyuyor baya korkuyorum
Bizim normal de çıkıntılı göbeği ufak bir fıtık gever dediler ama dert ettiğim oluyor yine de ki 1 yaştan önce müdahale etmiyorlar inş gerek kalmaz daEvet canım kaka yaparken ağlarken felan dışına çıkıyor misket gibi
Alayım yarın bi şırınga bakalım boğazına kaçırırım diye korkuyorumBiberondan icmiyorsa isitincada içmez heralde canim siringayla versen
Benim 11 gün oldu devam ediyor dün gelmemişti bugün geldi yineKızlar sorması ayıp olmazsa sezeryan olanlar kanamanız ne kadar sürdü benim 1 aya yaklaştı halen devam ediyor az ama kırmızı renkte normal mi
Geldi kuzum suni sancıyla normal doğum yaptık karnimdaki gibi inatçı uyumuyor ya bı turluYaaa hayırlı olsun canım sonunda şükür geldi mi oğlan
Kuzum ebeler doğru Dide tüm kahverengi yeri veriyorum ağzınaYanlış tutmuş memeyi ben gümüş kapak kullanıyordum bir kere sağdım kan topladı hemen lansinoh sürdüm biraz öyle durdu sonra gümüş kapak taktım toparladı hemen
Doğum kilosu 2900du, 2600e kadar düştük, şimdi 2800. 12. Gündeyiz . Sütün çoktur merak etme, sağdığın zaman bebeğin çektiğinden az geliyormuş. Emzirme danışmanı bana sağım yapma, her fırsatta emzir, daha çok artar dedi. Artık uykusuzluk, yorgunluk perişanım ama gündüz 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum, memede min 1 saat vakit geçiriyoruz aktif emmese bile. Şimdi gece 1-2 sefer mama verip 3 er saat uyuma planım var, emzirme danışmanı duymasınHem emzirmek hem doyurmak kiloyu korumak vs baya zormuş.doğum kilosu kaçtı ? Kaç günde kaç kilo kaybetti cnm , sütüm çok olsa sağımdan verim alırdım da sanırım sütüm de çok değil iyice kafaya takmaya başladım
İnşallah canım bende biraz tedirgin oldum ama cevremle konustugumda birşey olmaz geçiyor diyor hepsiBizim normal de çıkıntılı göbeği ufak bir fıtık gever dediler ama dert ettiğim oluyor yine de ki 1 yaştan önce müdahale etmiyorlar inş gerek kalmaz da
İnş canm evet herkes öyle diyorİnşallah canım bende biraz tedirgin oldum ama cevremle konustugumda birşey olmaz geçiyor diyor hepsi
Çok minik minik ağzının kenarından vericeksin canim yanak kısmına o hemen yutkunmaua başlıyor zaten biz mama verdiğimiz dönem hep öyle verdik siringanin hava yapmamasina dikkat et elinde birkaç alıştırma yap doldurup yavaş yavaş boşaltarak şırınga markasida fark ediyor muhtemelen aldığımız bı şırınga çok kötüydü çok hızlı birden akitiyordu onada dikkat edersin 5 cclik olanlardan kullandikAlayım yarın bi şırınga bakalım boğazına kaçırırım diye korkuyorum
Cnm siz nurse harvys günde kaç damla veriyorsunFayda etmismiydi
Ben boğulur korkusuyla tamamen ışıklar açık uyuyorumKızlar gece uyuturken tamamen karanlık ortamda mi uyutuyorsunuz?
Günde 3 defa 5 damla canmCnm siz nurse harvys günde kaç damla veriyorsun
Loş ortamdayiz biz kusarsa flan diyeKızlar gece uyuturken tamamen karanlık ortamda mi uyutuyorsunuz?
Saat 4te uyandı hala uyumuyor saat 10 oldu. Emerken kucağımda uyukluyor o yetiyor herhaldedün 21.00 da uyusun diye uğraşmaya basladım öncesinde de baya uyanıktu. saatlerce emdi 30 cc mama verdim yine aglıyor agzı aranıyor yine emzirdim süt olmadığı için emerken ağladı. üzerini değiştirdim hareket yaptırdım masaj yaptım konustum şarkı soyledim yine acıktı mama verdşn. saat gece 02.30 oldu uyudui 5 saat boyunca uyanık kaldı uyutmaya çalıştım resmen