ya öyle ama ıkınınca falan insan endişeleniyor dün bir de korktum bişeyden hemen karnıma sanci girdi herşeyden nem kapar olduk kaç saat acaba diye düşündüm.Bende zeytinyağı içiyorum bir kaşık oda iyi geliyor ama yinede var yani doktor da normal dedi ondan çokta üzerine düşmüyorum
Benim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.Birde akıntı başladığı gün mü iliskide bulundun yada yumurtan çatladı, ben 7si akıntı başladı ağrı basladi Ogün oldu ilişki ama akıntı 10una kadar sürdü ne zaman çatlıyor ilk akinti başladığı gün mü
cin takvimine göre mi kizBenim kız görünüyor ama yeni bebek sahibi yakınlarıma sordum 1 tane bile yanlış çıkmadı çok şaşkınım 7 kişiye baktık cinsiyet tutuyor resmen
Şimdi kanamam başladı. Sanırım düşük yaptım. Doktora gidicemDınlen biraz ayaklarını duvara daya uzan L şeklınde yada yatagının başına ayaklarını uzat uzan bıraz sonra yavasca kalk işalah yerleşme kanamasıdır
Benim tutma ihtimali nedir canımBenim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.
Valla sorma kuzu aksam 9 da uyudumEvet bir miskinlik hali bende de canm
Her gebelik farklı olabiliyor canm sen içini ferah tut... Rabbim kararlamıştırYa evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azından
AaaaaaŞimdi kanamam başladı. Sanırım düşük yaptım. Doktora gidicem
Günaydın canimmValla sorma kuzu aksam 9 da uyudum
Günaydn bu arada
Her gebelik farklı olabiliyor canm sen içini ferah tut... Rabbim kararlamıştır
Hatta ilişkiden sonra akıntının içinde afedersin kılcal damar gibi kan vardı belkide o gün çatladıBenim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.
Günaydın canım naptın ne dedi doktor ?Şimdi kanamam başladı. Sanırım düşük yaptım. Doktora gidicem
Herkesin bedeni farklıdır benim akıntının son günleriydi senin ilk günleriymiş spermler 36 saate kadar yaşayabiliyo diye biliyorum insallah pozitifi görürsün sen deBenim tutma ihtimali nedir canım
İnşallah canımHerkesin bedeni farklıdır benim akıntının son günleriydi senin ilk günleriymiş spermler 36 saate kadar yaşayabiliyo diye biliyorum insallah pozitifi görürsün sen de
Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.Günaydın canım naptın ne dedi doktor ?
Bende geçen ay yaşadım canım kimyasaldı maalesef ağrısı çok kötü geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bidahaGünaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Düşük çok ağrılı olurmuş öyle diyorlar. Çok üzüldüm inan. Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallahGünaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Artış çok iyi canım benim doktorum dün beta 2000 lerdeyken kese görürüz dedi. 4-5 gün sonra gözükür muhtemelen garantiye alıp 6 gün sonra gitsen daha iyi olur.Kızlar 18 Mart pazartesi beta 74 bugün 21 Mart beta 419 artış nasıl sizce?
Böyle mi oluyo canım kimyasal gebelik amin inşallah inan hiç bi bilgim yok bişeyler duymaya ihtiyacım var.Bende geçen ay yaşadım canım kimyasaldı maalesef ağrısı çok kötü geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bidaha
Sizleri de üzdüm kusura bakmayın tatlı heyecanlarınız var. Böyle bişey yaşayıp da buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Nasip değilmiş diyelim vardır Allahın bir bildiği. Haber vericem çok sağolun kızlarDüşük çok ağrılı olurmuş öyle diyorlar. Çok üzüldüm inan. Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallahDoktor muayeneden sonra bize de haber ver