2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende zeytinyağı içiyorum bir kaşık oda iyi geliyor ama yinede var yani doktor da normal dedi ondan çokta üzerine düşmüyorum
ya öyle ama ıkınınca falan insan endişeleniyor dün bir de korktum bişeyden hemen karnıma sanci girdi herşeyden nem kapar olduk kaç saat acaba diye düşündüm.

Benim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.

Evet bir miskinlik hali bende de canm
Valla sorma kuzu aksam 9 da uyudum
Günaydn bu arada

Ya evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azından
Her gebelik farklı olabiliyor canm sen içini ferah tut... Rabbim kararlamıştır

Benim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.
Hatta ilişkiden sonra akıntının içinde afedersin kılcal damar gibi kan vardı belkide o gün çatladı

Günaydın canım naptın ne dedi doktor ?
Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.

Bende geçen ay yaşadım canım kimyasaldı maalesef ağrısı çok kötü geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bidaha

Düşük çok ağrılı olurmuş öyle diyorlar. Çok üzüldüm inan. Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallah Doktor muayeneden sonra bize de haber ver

Düşük çok ağrılı olurmuş öyle diyorlar. Çok üzüldüm inan. Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallah Doktor muayeneden sonra bize de haber ver
Sizleri de üzdüm kusura bakmayın tatlı heyecanlarınız var. Böyle bişey yaşayıp da buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Nasip değilmiş diyelim vardır Allahın bir bildiği. Haber vericem çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…