2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Yok sanmiyorum cinsiyete o kadar onem vermezler bunlar kiz erkek fark etmez.bence ultrasyonun zararlı ışınlarından dolayı olabilir yani ilk üç ultrasona almiyorlar.tamm olur tesekkurlerr

kızlar ben ilk defa yarın doktora giticem 5+4 olcam siz kalp atışınız ne zaman duydunuz tekrar 10 günde doktor çağırırmı acaba ya 1 ay sonra gel dersen kalp atışını ozamanmıduycam ayy olmazki
Selam canm ben doktora gittiğim de doktor 5 haftalık suan 10 gün snra yine gel kese gelişimine bakalım dedi
Kalp için erken sanrm

Selam canm ben doktora gittiğim de doktor 5 haftalık suan 10 gün snra yine gel kese gelişimine bakalım dedi
Kalp için erken sanrm
evet erken canım acaba bi hafta sonramı gitsem dedim ama bilemedim. oğlumda ben 7.haftada gitmiştim ilk kontrolde duyuştum kalp atışını

evet erken canım acaba bi hafta sonramı gitsem dedim ama bilemedim. oğlumda ben 7.haftada gitmiştim ilk kontrolde duyuştum kalp atışını
Olsun kızz git yinede bence durum nedir ne değildir en azından doktor yorumlar, için de daha rahat eder:)
Bende 7 ve 8 haftada diye biliyorum

3 nisanda 7+2 de kontrolüm var bilerek ileri tarihe aldım hem kalbini duyalım hem keseyi ve bebeği görelim diye görünür mü sizce dayanamıyorum hemen yarın gidesim var çok erken diye tutuyorum kendimi durdurun benii

Kızlar bir arkadaş vardı kese gözükmemişti beta da yüksekti doktora gidecekti ismini unuttum affola ne oldu yazdı mı o arkadaş haberiniz var mı

kesin duyarsın canım tabi o tarihe kadar beklemek zor daha önce gitmişmiydin ilk defamı gidiceksin

kesin duyarsın canım tabi o tarihe kadar beklemek zor daha önce gitmişmiydin ilk defamı gidiceksin
Sadece sağlık ocağında beta ve kan değerlerime baktırdım şimdilik hiç görmedim duymadım bebeğimi

Kızlar selam,
bende geçen hafta perşembe gittim doktora keseyi gördük bu cumartesi tekrar gideceğim. Doktor ultrason ile baktı kesenin yerinde ve boyutunun uyumlu olduğunu söyledi onun dışında zaten bende heyecandan bişey soramadım.

Aklıma şu takıldı, benim kan değerlerime vs bakması gerekmez miydi. Yani sadece folik asit hapı verdi. Onun dışında ben çooook uzun zamandır kan değerlerime baktırmadım zaten. Sizin doktorlarınız istedi mi test vs. bişeyler.

Canım bana da keseyi gördü haftaya gel kese gelişime bakalım bebeği kalp artışını duyalım dedi liste verdi tapılacak testler ama kalp artışını duyalım öyle yaptır dedi. Senin doktorda belki öyle yapacaktır

Bende söyleyemiyorum canım zaten sağlıkla devam ettiğinde eninde sonunda öğrenilecek birşey, aslında insanın duygularını yaşaması gerekiyor bastırmadan. Çünkü aynı duyguda kalmıyorsun. Bakıyorsun saatlerce karamsar şekilde kaldıktan bir süre sonra bi enerji geliyor daha pozitif birinede dönebiliyorsun. Sadece şunun farkında olmak lazım korkabiliriz tedirgin olabiliriz ama bunların hiç biri gerçek şeyler değil, duygumuzu yaşadıktan sonra o duygudan çıkmayı öğrenmemiz gerekiyor.

Benim faktör v34l, paı 4g-5g ve a1298c pozitif heterozigot 4000 lik oksapor kullanıyorum gebeliği öğrenir öğrenmez başladım ama homozigot daha tehlikeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…