Belki de aklıma takılmıştı. Teşekkür ederim :)Canım bana da keseyi gördü haftaya gel kese gelişime bakalım bebeği kalp artışını duyalım dedi liste verdi tapılacak testler ama kalp artışını duyalım öyle yaptır dedi. Senin doktorda belki öyle yapacaktır
geç olsun güç olmasın canım erken gitmek pek bişey kazandırmıyor zaten hiçbişey görmüyorsun geç gidince kalp atışını herşeyi söylüyor doktorSadece sağlık ocağında beta ve kan değerlerime baktırdım şimdilik hiç görmedim duymadım bebeğimi
Hayırlı uğurlu olsun canım benimKızlar selam
Bugün randevum vardı geçen salı beta 12,5 ile hamileliği öğrendim. Perşembe günü tekrar beta testi verdim 60 çıktı. Bugüne randevum vardı kese görünmedi geç döllenme olmuş ama beta 1127 çıktı . Pazartesi kese için tekrar gel dedi. Sizlere de örnek olması açısından buraya yazayım dedim.
Teşekkür ederim canım hepimizin çok güzel geçmesi dileği ileHayırlı uğurlu olsun canım benim
Ayy evet bebeim yaaKendisi gelmek istemiş annesi sürpriz yapmış
doktora gitti canım o, keseyi görmüş bu sefer, adı B bal_oglanin_annesiKızlar bir arkadaş vardı kese gözükmemişti beta da yüksekti doktora gidecekti ismini unuttum affola ne oldu yazdı mı o arkadaş haberiniz var mı
Gözün aydn bebeimKızlar selam
Bugün randevum vardı geçen salı beta 12,5 ile hamileliği öğrendim. Perşembe günü tekrar beta testi verdim 60 çıktı. Bugüne randevum vardı kese görünmedi geç döllenme olmuş ama beta 1127 çıktı . Pazartesi kese için tekrar gel dedi. Sizlere de örnek olması açısından buraya yazayım dedim.
Hadii bakalım hayırlı haberler inşallahaynen yok gidicem ya okadar bekleyemicem zaten randevu almıştım
Ay şükür ben atlamışım görmedim onun mesajı atadım bulamadım da sevindim B bal_oglanin_annesidoktora gitti canım o, keseyi görmüş bu sefer, adı B bal_oglanin_annesi
Bugün ilk kez midem bulandı ben ay bir sevindim bir sevindim sanırsam delirmekle delirmeme sınırındayımKızlar nasil gidiyor hamişlik ruh haliniz nasil benm nasil olduğu belli değil
Daha mide bulantısı yok iştahsızlık var biraz ama ruh hali bi değişik heyecanlı stresli mutlu tedirginBugün ilk kez midem bulandı ben ay bir sevindim bir sevindim sanırsam delirmekle delirmeme sınırındayım
Cok yorgun ve bol uykulu geçiyor canmKızlar nasil gidiyor hamişlik ruh haliniz nasil benm nasil olduğu belli değil
Regli ağrısı ile hamilelik ağrısı benzer canmBende çok halsizim ve mutsuzum regl olucam galiba sanki gelicek gibi hissediyorum
Evet bir miskinlik hali bende de canmCok yorgun ve bol uykulu geçiyor canm
Ya evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azındanRegli ağrısı ile hamilelik ağrısı benzer canm
Bende öyle sanmıştım kendimi
Kızzz gelmeyecek gelmeyecek gelmesinnnn sende aramıza katıllllBende çok halsizim ve mutsuzum regl olucam galiba sanki gelicek gibi hissediyorum
Belki bu oğlandır ondan belirtisi farklıdır olumlu düşün evrene yollayalım mesajıYa evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azından