- 14 Mart 2024
- 25
- 38
- 27
Benim kız görünüyor ama yeni bebek sahibi yakınlarıma sordum 1 tane bile yanlış çıkmadı çok şaşkınım 7 kişiye baktık cinsiyet tutuyor resmenOlsun canım ben bakıcam şimdi tam hamile kaldığın tarih nedir
Tutmussa normalde 13. Gun testte cikar genelde ben de yum+ilkski nun ustunden 11. Gun silik 13 de pozitif gordum normalde ama senin regl aradi uzun gec dollenme olabilir y’a da tek yumurta ikizleri gec oğrenılır birde hcg herkeste aynı hızda hemen kandan ıdrara gecmez bi iki gün sonra test yap işalah hamişsindirSlm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erken mi son ilişkiden 12 gün geçti, iki gündür adet olacakmış gibi ağrım oldu ama gelen yok. Adet öncesi 10 gün önce göğüslerim ağrırdi adet olurdum, şimdi 10 gündür göğüs uçlarında hassaslık acı var şu 2 gündürde dolgunlaştılar ama öyle çok ağrı yok hafif var uçları yine dokununca acıyor hassas.
O test bende 10. Gün yaptım negatıftı iki gün sonradan pozitif oldu tekrarla iki gün sonraBenimki erken gebelik testi değildi canım adet geçince yapılan test kaset test
Bennnnn hem ayaklarim üşüyor ilk kez corap gıyıyorum normalde yaz kış gıymem birde kendımde üşüyorum fazla sureklı hırka gıyoyorum onuda gıymezdım sıcak basardı cıkartırdımKızlar sizinde ayaklarınız üşüyor mu ya?
Aynen cnm hiç silik falan çıkmadı ama adet olmadım da haftaya kadar bekleyecegimTutmussa normalde 13. Gun testte cikar genelde ben de yum+ilkski nun ustunden 11. Gun silik 13 de pozitif gordum normalde ama senin regl aradi uzun gec dollenme olabilir y’a da tek yumurta ikizleri gec oğrenılır birde hcg herkeste aynı hızda hemen kandan ıdrara gecmez bi iki gün sonra test yap işalah hamişsindir
Allah korusun işalah bişey yoktur sayfa baya işerlemiş yeni okuyup yazıyorum bence yerleşme kanamasıdır normaldır sıtres yapma bide bir bebeğin gidecegi varsa ne yaparsan yap gıder ama nasıbı varsa sen ne yaparsan yap gelır yanı sakın ol bekleKızlar aşırı şiddetli ağrı geldi damla damla lekelenme oluyo yerleşme de bu normal mi yoksa düşük gibi bi durum mu yaşıyorum daha önce hiç düşük yapmadım . Ama dayanamıyorum bu ağrıya
Evet biraz daha bekle sonradan tekrar et testı işalahh tutmuştur be hamişş olursun rabbım nasıp etsın gonlumuzdekiniAynen cnm hiç silik falan çıkmadı ama adet olmadım da haftaya kadar bekleyecegim
Amin cnm inşallah cümlemizeEvet biraz daha bekle sonradan tekrar et testı işalahh tutmuştur be hamişş olursun rabbım nasıp etsın gonlumuzdekini
Yok gitmedim o ağrım hafifledi ama az az kahve rengi lekeyle birlikte kanamam var sanırım tam anlayamıyorum bende artık.Halolita ne yaptın nasılsın merak ettim dr acile gıttın mı
Benım akıntı oldugunun ertesı günü çat oldu çünkü test ovulasyon kulandım yanı kesın olarak sefaf akıntı olduysa o gün yumurtlarsın yada bi kac saat sonra yani akıntı oldugu günü degerlendırdıysen kesın olarak tutması lazım tabı rabbımın izniyleAmin cnm inşallah cümlemizeben ayın 7si çok akıntı geldi ve sağ kasik çok agrimisti o gece ilişki oldu yani bata 9 gün vardı , arada böyle geç yumurtlarim. Şimdi akıntının ve ağrının olduğu gün yumurtam çatlamış mıdır
Dınlen biraz ayaklarını duvara daya uzan L şeklınde yada yatagının başına ayaklarını uzat uzan bıraz sonra yavasca kalk işalah yerleşme kanamasıdırYok gitmedim o ağrım hafifledi ama az az kahve rengi lekeyle birlikte kanamam var sanırım tam anlayamıyorum bende artık.
Sen yumurtlamadan 13. 14 gündesin ne zaman test yaptın tam olarak çünkü normal şartlarda 14 de kesın cıkması lazım ama koşular şartlar degişiklik gosterebilir yanı ikiz gebelık ve yumurtlamadan sonrakı geç dollenme falanAmin cnm inşallah cümlemizeben ayın 7si çok akıntı geldi ve sağ kasik çok agrimisti o gece ilişki oldu yani bata 9 gün vardı , arada böyle geç yumurtlarim. Şimdi akıntının ve ağrının olduğu gün yumurtam çatlamış mıdır
Aynen benimde öyle üst bacaklarım çok ağrıyorBennnnn hem ayaklarim üşüyor ilk kez corap gıyıyorum normalde yaz kış gıymem birde kendımde üşüyorum fazla sureklı hırka gıyoyorum onuda gıymezdım sıcak basardı cıkartırdım
Ve bacaklarım agrıyor arada sankı spor yaprız agırır ya ona benzer ama daha hafıf
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce röntgen çekmişim doktor bir şey daha kese oluşmamış bebebege bir zararı olmaz dedi bence senin de problem olmaZKızlar benımde kafamı kariştıran birşey var ben 29 subat yum günüydü ilişki oldu ayın 7 Side saçimi boyattım bişey olur mu bebege yanı yumurtlamadan 1 hafta sonra tutacagını bılmıyordum saçimi boyattım
Ay işalahhhh içim rahatladıBen hamile olduğumu öğrenmeden 4 gün önce röntgen çekmişim doktor bir şey daha kese oluşmamış bebebege bir zararı olmaz dedi bence senin de olmaz
Cnm şöyle anlatayim sat 17 Şubat, normalde 29 günde olurum bazen 13 14 gün yumurtlarim ama bazende geç yumurtlarim mesela bu ay gibi. Bu ay 13 14 gün akıntı vs yoktu ama ayın 7si akıntı fazlalığı ve sağ kasik ağrısı başladı yani adetimin 20.gunu oluyor o gece ilişki oldu. 7 8 9 10 bu akıntı sürdü ama ben tek 7sinde ilişkide bulunabildim eşimin işi dolayısıyla. Yani tutmuş mudur, mesela 9 yada 10 yumurtladim diyelim 7sinde olan ilişkiden kalır mıyım. Sonra ilişkinin üzerinden 12.gunu test negatif çıktı.Sen yumurtlamadan 13. 14 gündesin ne zaman test yaptın tam olarak çünkü normal şartlarda 14 de kesın cıkması lazım ama koşular şartlar degişiklik gosterebilir yanı ikiz gebelık ve yumurtlamadan sonrakı geç dollenme falan
Birde akıntı başladığı gün mü iliskide bulundun yada yumurtan çatladı, ben 7si akıntı başladı ağrı basladi Ogün oldu ilişki ama akıntı 10una kadar sürdü ne zaman çatlıyor ilk akinti başladığı gün müBenım akıntı oldugunun ertesı günü çat oldu çünkü test ovulasyon kulandım yanı kesın olarak sefaf akıntı olduysa o gün yumurtlarsın yada bi kac saat sonra yani akıntı oldugu günü degerlendırdıysen kesın olarak tutması lazım tabı rabbımın izniyle
Yok cnm bişey olmazKızlar benımde kafamı kariştıran birşey var ben 29 subat yum günüydü ilişki oldu ayın 7 Side saçimi boyattım bişey olur mu bebege yanı yumurtlamadan 1 hafta sonra tutacagını bılmıyordum saçimi boyattım