Bende 78 kiloyum bişey olmazGeç yatıp geç kalkıyorum canım açlık olmuyor o saate kadar pek. Evlendim oraya gidelim buraya gidelim derken 72yi gördüm hayatımın en top noktasıydıevlenmeden önce 59-61 arası idim o zaman da kendimi çok sisko hissdederdim hamileliğimin ilk ayinda da inanılmaz bir sis ödem oldu bende 75 çıktım. Dun de 4. Ay 78i gördüm moralim 0 0 0 anlayacağın
Diyetisyen kliniğindeyim kızlar olmaz o saatte. Kalkıp bi kaç besin göndericeksiniz bebişe. O saate kaç aç kalmamalı.Ben geç kalktığım için hep 12-1 arası yiyorummama biz yemeği geç yiyoruz eşim 10 da geliyor yemek o zaman yiyorum sabah da anca acıkıyorum
İnşallah canım ne et ne yumurta hiçbişey yiyemedim bu 5 haftadırHer hamilelik biricik bir süreç canım üzülme vicdan yapmaBebek senin depolarından zaten besleniyor.
Ay öyle yapıyım yanıma bi meyve alıyım uyanıp yerim o zamanDiyetisyen kliniğindeyim kızlar olmaz o saatte. Kalkıp bi kaç besin göndericeksiniz bebişe. O saate kaç aç kalmamalı.
Bana da sanki gec gune basladıgımda kilo alıyormsum gibi geliyor. Aralıklı oruc mesela bana hüç kilo verdirmediBen geç kalktığım için hep 12-1 arası yiyorummama biz yemeği geç yiyoruz eşim 10 da geliyor yemek o zaman yiyorum sabah da anca acıkıyorum
63 ile evlenip 6 ayda 75 oldum sonra dikkat etmeye başladım 71 e düştüm derken hamile kaldımGeç yatıp geç kalkıyorum canım açlık olmuyor o saate kadar pek. Evlendim oraya gidelim buraya gidelim derken 72yi gördüm hayatımın en top noktasıydıevlenmeden önce 59-61 arası idim o zaman da kendimi çok sisko hissdederdim hamileliğimin ilk ayinda da inanılmaz bir sis ödem oldu bende 75 çıktım. Dun de 4. Ay 78i gördüm moralim 0 0 0 anlayacağın
Aşırı uyku severdim bide bebiş eklenince tam uykucu oldum kalkamıyorum yataktan 12 ye kadar anca eşim evdeyken 11 de kalkıyorum odaBana da sanki gec gune basladıgımda kilo alıyormsum gibi geliyor. Aralıklı oruc mesela bana hüç kilo verdirmedi
Eşin gec geliyorsa yapcak pek bişey yok napıcanAşırı uyku severdim bide bebiş eklenince tam uykucu oldum kalkamıyorum yataktan 12 ye kadar anca eşim evdeyken 11 de kalkıyorum oda
Benim doktorum yapmıyor. Ben yaptı zannediyodum da afp degerlerine bakmışlar 16. Hafta civarı. Gene oyle yapıcak 17+4te randevum var afp bakılcak kan vercem. Cogu doktor 3lü yapmıyorKızlar bu 3lü test ne zaman yapılıyor peki
Benimde öyle olmuş ben üçlü sandım hiç sorgulamadım ne testi yapıyoruz diye sonuç çıkınca gördüm afpymiş . Senin kaç çıkmıştı canım önceki sonucun benim 21 daha gösteremedim internete göre normal AralıkBenim doktorum yapmıyor. Ben yaptı zannediyodum da afp degerlerine bakmışlar 16. Hafta civarı. Gene oyle yapıcak 17+4te randevum var afp bakılcak kan vercem. Cogu doktor 3lü yapmıyor
Valla canım bende hastaneye doktorlara guvenıyorum bılımsel olarak karsılıgı var yiyebılırsın dedı , bence yanlıs degıl :) bebek hareketlenınce uzuyormu anlamadım bana saçma geldıBenim doktorum ultrasona gelirken ozellikle tatlı yeyememmiz gerektigini soylemişti. Nst ye giderken yeniyor evet. Hatta bikere zorla cikılata yedüm demiştimde aslaa neden yiypsun aksine yememen lazım dedi. Bebegi hareketlendirdigi için yanlış ölçümlere sebep olur dedi. Yanlış biliyormusuz yani
Ay valla bilmiyorum ki kaç cıkmıstı guzel demişti doktor ozamanBenimde öyle olmuş ben üçlü sandım hiç sorgulamadım ne testi yapıyoruz diye sonuç çıkınca gördüm afpymiş . Senin kaç çıkmıştı canım önceki sonucun benim 21 daha gösteremedim internete göre normal Aralık
Kızlar benimde çok yoğun çalıştım yılların alışkanlığım kahvaltıya geç oturuyorum.Diyetisyen kliniğindeyim kızlar olmaz o saatte. Kalkıp bi kaç besin göndericeksiniz bebişe. O saate kaç aç kalmamalı.
E bebek ne kadar hareketliyse ölçüm yapmaları okadar zor oluyor neden sacma geldi ki. Zaten hareketli olmasın diye yeme diyor yani. Aksine nst de de hareket istiyorlar o sebeple ye diyorlar. Hatta ben 1 nst ye aç gitmiştim hiç ölçemedi. Kantine gınderdi meyvesuyu tost yedim gene olmadı. Sonra odada agzıma cikolata lokum sıkıstırdı ebe gene olmayınca seruma bagladılar o hareketlendirdi. Şuanki muayenelerde de belli pozisyonları yakalamaya calısıyorlar ölçüm için. Hareketli olunca yanlış ölçülebiliyor. Ben de zaten kocakarı tavsiyesi vermedim ki doktorların tavsiyesini verdimValla canım bende hastaneye doktorlara guvenıyorum bılımsel olarak karsılıgı var yiyebılırsın dedı , bence yanlıs degıl :) bebek hareketlenınce uzuyormu anlamadım bana saçma geldı
Ah kıyamam azıcık ağzının içinde ısıta ısıta derler ya öyle ye bariDondurma canım çok istiyor ama ama üşütürüm ilaç da kullanamam diye yiyemiyorum hele dün gece rüyama girdi bide şu pahalı olan meşhur dondurmayı rüyamda ballandıra ballandıra yiyordumnasıl canım çektiyse rüyama girmiş
Yes meyve fındık meyve badem meyve ceviz gibi. He oğün değil bu arada 9 10 kahvaltı 1 2 öğlen sonrada akşam yemeği yenmeli.Ay öyle yapıyım yanıma bi meyve alıyım uyanıp yerim o zaman
Öyle mi canım ben Bi sorayım şuan 13 içindeyim daha gerçüBenim doktorum yapmıyor. Ben yaptı zannediyodum da afp degerlerine bakmışlar 16. Hafta civarı. Gene oyle yapıcak 17+4te randevum var afp bakılcak kan vercem. Cogu doktor 3lü yapmıyor
Kesinlikle Dikkat edicem bundan sonraYes meyve fındık meyve badem meyve ceviz gibi. He oğün değil bu arada 9 10 kahvaltı 1 2 öğlen sonrada akşam yemeği yenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?