16. Haftada doktor net söyleyebilirim dedi o zamana kadar dediğin gibi olabiliyormuş erkek dedi ama bakalım değişicek mi merakla bekliyorum açıkçası bide kız ismi var kafamda ama erkek ismi geçen sefer de çok zor bulmuştuk onu da kullandık malum şimdi isim bulamıyorum erkeğe fazla isim yok ya bide eşime öneri sunuyorum başkasında var diye akrabalarından örnek sunuyor yada çok saçma diyor isimlere bulduklarıma
Kızlar sabahtan beri sağ kasığımda iğne bakıyormuş gibi çok hafif bir hareketlenme hissediyorum bir iki sn hissediyorum sonra geçiyor bir süre sonra yine geliyor bebiş hareketi mi acaba daha önce hiç hissetmedim böyle birşey bugün sabahtan beri var. Tecrübeli annele yazabilir mi lütfen
Tecrübeli değilim ama doktorumun söylediğini söyleyeyim.
Benim de sol kasıkta aynısı yoğun oluyor diye sordum, rahim büyüdüğü ve kan akışı yoğun olduğu için olduğunu normal olduğunu söyledi doktor. Çok yorma kendini diye de ekledi. Ayaklarımı dikip uzatıyorum mümkün olduğunca
16. Haftada doktor net söyleyebilirim dedi o zamana kadar dediğin gibi olabiliyormuş erkek dedi ama bakalım değişicek mi merakla bekliyorum açıkçası bide kız ismi var kafamda ama erkek ismi geçen sefer de çok zor bulmuştuk onu da kullandık malum şimdi isim bulamıyorum erkeğe fazla isim yok ya bide eşime öneri sunuyorum başkasında var diye akrabalarından örnek sunuyor yada çok saçma diyor isimlere bulduklarıma
Kızlar kız olursa Piraye ismini çok beğeniyorum, çok eski bir isim evet ama çok asil ve şiir gibi geliyor kulağıma. Oldum olası eski isimleri daha çok severim ben zaten. Ayşe, Zeynep, Elif benim için çok daha güzel geliyor örneğin
Erkek olursa da rahmetli kayınpederimin ismi İlhan; çok severdim çok vakitsiz kaybettik pandemi zamanı kendisini, harika bir insandı mekanı cennet olsun inşallah İlhan Ali olacak erkek olursa, Allah nasip ederse..
Ya kızlar benim gibi vücudu benek benek olan var mı ya doktora söyledim ama normal diyor özellikle göğüs bölgemde çok var bir bugünde böyle cilt dökülmesi başladı pul pul dökülüyor ya
Ya kızlar benim gibi vücudu benek benek olan var mı ya doktora söyledim ama normal diyor özellikle göğüs bölgemde çok var bir bugünde böyle cilt dökülmesi başladı pul pul dökülüyor ya
Araştırdım biraz hamilelikte güneş lekesi gibi lekelenmeler olurmuş sonradan geçiyormuş. Bir de benim karnımda kılcal damarlar çıktı mavi mor renkte geçicidir umarım hepsi
Kızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorum eğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...
Kızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
İçini ferahlatması emin olmak açısından git bence de canım. Nasıl bir psikoloji yaratıyor iyi biliyorum çünkü. Ama bebişin iyi gönlünü ferahlatmaya çalış. Doktorum 9 ay paçalarından akarcasına kanaması olan gebem oldu benim, sağlıkla doğurdu merak etmeyin, bazı kadınlar da oluyor diyor ısrarla
Kızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Merhaba, sağlık ocağında mı yaptırdınız? Benim de eritrosit 7hpf çıkmıştı. 5 gün sonra takipli olduğum özelde tekrar istedi doktorum. Normal negatif çıktı.