2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım belki başta alıp sonra durur kilo alman vücudun ödem topluyor olabilir çok kilo alıcam diye korkma dikkat et ablam 30 kilo aldı 4-5 ayda 25 kilo gitti bebeğin ve sen sağlıklı olun önemli olan o
Ödem fazlasıyla var canım ister istemez canım sıkılıyor inan hem duygular hem beden aynı anda değişiyor ablan da dikkat ediyor muydu yoksa nasıl olsa veririm modunda mıydı ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma inşallah

Pai heterozigot benim. Yine anlamsız dedi. Faktor 5 falan ınemliymiş. 1 tane doktor da değil 4-5 doktor oyle dedi yani. 2 taneside perşnatolog.
Makalelerde pai homozigot olgular erken dönem düşüklerini %2.27 kat artırdığı kanıtlanmış . Heterezigotlar için bişey diyemiyorum pai homozigot olanlar . Benim perinatoloji doktorum kesinlikle kullanmalısın diyor 5 düşük 2 canlı doğum bu 8. Hamileliğim

Ben de aynı senin gibi işte canım. Çok şükür mide bulantım, iştahsızlık gibi durumum olmadı, yararlı olanları mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum. Kanama geçirdim diye bu ay çok hareketsiz kaldım ondan mı bilmiyorum ama çok hızlı alıyorum gibi geliyor telaşlandırıyor. Hızlı kilo alıp hızlı veren bir vücut yapım var normalde de, umarım alma noktasında bu sefer yıkarım bu durumu hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum çünkü yeter ki onlar sağlıklı olsunlar

Kızlar öğrenemedim cinsiyet ya bacak arası boş gibi ama bi çıkıntı da var gibi dedi söyleyemiyorum net dedi

Ediyordu aslında tuz tüketmiyordu su çok içerdi ama akşamları çok meyve yiyordu yanlışmış abartmış bide iştahı çok açıktı sende verirsin kiloyu böyle şeyler için hamileliğini zehir etme sakın 4 ay bitti bile öyle düşün

Süpersiniz ben yine bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum canım çok tatlı istiyor bazen dondurma ve çikolata gidiyor :/ kaç kilo aldığımı ben de bilmiyorum. En son 82 ile hamile kaldım, ilk 3 ay bittiğinde 81.6 kiloydum. 2 hafta geçti ölçüm üzerinden kilo aldım gibi hissediyorum

En çok kilo alan benim galiba hamile değilken ekim kasım gibi tartılmıştım en son 68 kiloydum. Bebiş 8 haftalıkken 76, 13 haftalıkken 79 çıktım şimdi 80i geçmişimdir kesin bidon gibi olurum doğurana kadar

Senin canın sağolsun ikinci trimesterın sonunda ak kara belli olur bence hayatım hiç belli olmaz

Kendimi strese sokamam diyorum yiyorum canımın istediğini veririz oğlanın peşinde koşarken napalım
Bence de orası öyle de Hayır beni garip bir şey stresi sardı acaba şekerimi yükseltmiş oluyor muyum? Acaba baharatlı ve tuzlu yiyince tansiyonum yükseliyor mu? İyice pimpirikli anksiyetik bir kadın oldum

Kızlar nasıl kilo aldınız helal valla ben bulamtıdan bişey yiyemiyorum 2 kg verdim zaten 55 idim.

Biz ilk çocuğumuz için Chicco Goody Plus kullanıyoruz. Yeni bebe içinde ondan aldık, uçuşlar da çok konforlu bir araba öneririm. Ağır da değil.

Ekim annelerinin pıtırcıklarını okuyorum hepsi sağlıkla büyüsünler. Böyle sayfalarda dolanınca bebişkomu özlediğimi fark ediyorum. Allahtan ultrasonlarda video almışız da izleyerek biraz azaltıyorum özlemi Allah aciliyetle kötü bir durumla değil sağlıkla, rutin, vakitlice görmeyi nasip etsin yeter ki ben özlerim minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…