- 12 Aralık 2023
- 976
- 913
- 23
Ödem fazlasıyla var canımCanım belki başta alıp sonra durur kilo alman vücudun ödem topluyor olabilir çok kilo alıcam diye korkma dikkat et ablam 30 kilo aldı 4-5 ayda 25 kilo gitti bebeğin ve sen sağlıklı olun önemli olan o
Makalelerde pai homozigot olgular erken dönem düşüklerini %2.27 kat artırdığı kanıtlanmış . Heterezigotlar için bişey diyemiyorum pai homozigot olanlar . Benim perinatoloji doktorum kesinlikle kullanmalısın diyor 5 düşük 2 canlı doğum bu 8. HamileliğimPai heterozigot benim. Yine anlamsız dedi. Faktor 5 falan ınemliymiş. 1 tane doktor da değil 4-5 doktor oyle dedi yani. 2 taneside perşnatolog.
Benim cildim normlde de çok kuru canım ama göbek aşırı kuru sertBiraz göbek çıkınca kullanmaya başla dediler ben yinede yağlıyorum kuzum biranda çatlar falan dediler korktum
Ben de aynı senin gibi işte canım. Çok şükür mide bulantım, iştahsızlık gibi durumum olmadı, yararlı olanları mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum. Kanama geçirdim diye bu ay çok hareketsiz kaldım ondan mı bilmiyorum ama çok hızlı alıyorum gibi geliyor telaşlandırıyor. Hızlı kilo alıp hızlı veren bir vücut yapım var normalde de, umarım alma noktasında bu sefer yıkarım bu durumuKızlar dün kontrolum vardı bebeğimi renkli gördüm aşırı tatlıydıdikkat etmeme ve havalar güzel oldukça yürüyüş yapmama, asla yatmamama hep hareketli olmama rağmen hızlı bir kilo alışı içerisindeyim ve moralim çok bozuk ömrüm boyunca hep böyleydim de şimdi daha yolun başındayken böyle olursam ilerde toparlayamam diye içim içimi yiyor kendimi yıpratıp duruyorum. Gerçekten hamileyim diye onu da yiyim bunu da yiyim ben iki canlıyım moduna asla girenlerden değilim ama durum bu sabah kahvaltımı geç yapıyorum mesela 12 gibi oluyor genelde öğlen çok acikmiyim diye düşünüyorum. Bir yumurtadan omlet, iki dilim peynir 3-4 zeytin bir dilim eksi mayalı ekmek yedim bugün sabah örneğin. Genelde de sabah kahvaltılarım bu şekilde oluyor bazen tost yapıyorum sadece. Öğlen yemek yemiyorum genelde kahve,su, meyve, kuruyemiş ile geçiyor çünkü acıkmıyorum. Bilmiyorum ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım ömrüm boyunca yiyip yiyip kilo almayanlara özendim
Ben bugun fetal verdim 2 haftaya net belli olur artık. Saglıklı olsunda cinsiyet sonrakiKızlar öğrenemedim cinsiyet yabacak arası boş gibi ama bi çıkıntı da var gibi dedi söyleyemiyorum net dedi
Ediyordu aslında tuz tüketmiyordu su çok içerdi ama akşamları çok meyve yiyordu yanlışmış abartmış bide iştahı çok açıktıÖdem fazlasıyla var canımister istemez canım sıkılıyor inan hem duygular hem beden aynı anda değişiyor ablan da dikkat ediyor muydu yoksa nasıl olsa veririm modunda mıydı ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma inşallah
Yaa sen bol bol nemlendir o zaman canım daha çok dikkat etmen gerekiyorBenim cildim normlde de çok kuru canım ama göbek aşırı kuru sert
Süpersiniz ben yine bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum canım çok tatlı istiyor bazen dondurma ve çikolata gidiyor :/ kaç kilo aldığımı ben de bilmiyorum. En son 82 ile hamile kaldım, ilk 3 ay bittiğinde 81.6 kiloydum. 2 hafta geçti ölçüm üzerinden kilo aldım gibi hissediyorumBen de aynı senin gibi işte canım. Çok şükür mide bulantım, iştahsızlık gibi durumum olmadı, yararlı olanları mümkün olduğunca yemeye çalışıyorum. Kanama geçirdim diye bu ay çok hareketsiz kaldım ondan mı bilmiyorum ama çok hızlı alıyorum gibi geliyor telaşlandırıyor. Hızlı kilo alıp hızlı veren bir vücut yapım var normalde de, umarım alma noktasında bu sefer yıkarım bu durumuhayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum çünkü yeter ki onlar sağlıklı olsunlar
Kız bu nasıl tahmin var gibide yok gibideKızlar öğrenemedim cinsiyet yabacak arası boş gibi ama bi çıkıntı da var gibi dedi söyleyemiyorum net dedi
En çok kilo alan benim galibaSüpersiniz ben yine bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum canım çok tatlı istiyor bazen dondurma ve çikolata gidiyor :/ kaç kilo aldığımı ben de bilmiyorum. En son 82 ile hamile kaldım, ilk 3 ay bittiğinde 81.6 kiloydum. 2 hafta geçti ölçüm üzerinden kilo aldım gibi hissediyorum
Senin canın sağolsunEn çok kilo alan benim galiba hamile değilken ekim kasım gibi tartılmıştım en son 68 kiloydum. Bebiş 8 haftalıkken 76, 13 haftalıkken 79 çıktımşimdi 80i geçmişimdir kesin bidon gibi olurum doğurana kadar
Ben bugun fetal verdim 2 haftaya net belli olur artık. Saglıklı olsunda cinsiyetHangi firmaya verdinizBen bugun fetal verdim 2 haftaya net belli olur artık. Saglıklı olsunda cinsiyet sonrakibizim bide perinatolog kız dedi bizim doktor erkek gibi dedi.
Kendimi strese sokamam diyorum yiyorum canımın istediğini veririz oğlanın peşinde koşarken napalımSenin canın sağolsunikinci trimesterın sonunda ak kara belli olur bence hayatım hiç belli olmaz
Bence de orası öyle deKendimi strese sokamam diyorum yiyorum canımın istediğini veririz oğlanın peşinde koşarken napalım
Biz ilk çocuğumuz için Chicco Goody Plus kullanıyoruz. Yeni bebe içinde ondan aldık, uçuşlar da çok konforlu bir araba öneririm. Ağır da değil.Kızlar ben bugün park yatak ve bebek arabası baktım. Sizce bunları almak için henüz erken mi?
Bir de önerebileceğiniz marka model var mıdır? Kabin tip düşünüyorum önerir misiniz?
Sık sık yurt dışına gideceğiz bebeğimle
Bende 3 kilo verdim bulantılardan 60 tımKızlar nasıl kilo aldınız helal valla ben bulamtıdan bişey yiyemiyorum 2 kg verdim zaten 55 idim.
Yaaa kaç haftalıktı canım. Ben de öğrendim ama emin olamıyorum değişecek gibi bir his varKızlar öğrenemedim cinsiyet yabacak arası boş gibi ama bi çıkıntı da var gibi dedi söyleyemiyorum net dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?