• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
E bebek ne kadar hareketliyse ölçüm yapmaları okadar zor oluyor neden sacma geldi ki. Zaten hareketli olmasın diye yeme diyor yani. Aksine nst de de hareket istiyorlar o sebeple ye diyorlar. Hatta ben 1 nst ye aç gitmiştim hiç ölçemedi. Kantine gınderdi meyvesuyu tost yedim gene olmadı. Sonra odada agzıma cikolata lokum sıkıstırdı ebe gene olmayınca seruma bagladılar o hareketlendirdi. Şuanki muayenelerde de belli pozisyonları yakalamaya calısıyorlar ölçüm için. Hareketli olunca yanlış ölçülebiliyor. Ben de zaten kocakarı tavsiyesi vermedim ki doktorların tavsiyesini verdim😂
Bizde doktorlara gidiyoruz ya, soruyoruz hani doktor görüşleri farklı olabilir, direk yanlış biliyormuşuz deyince enteresan geldi.

Geçen gün son aylardan o kadar korkmayın hareket anlamında bir sıkıntı olmuyor demiştin yanlış bilinenlerden gibiydi oda ama mesela o konuda da kilo ve kişi çok önemli.

Mesela çikolata yememe rağmen bebek orta hareketliydi kolayca ölçümledi hatta, perinatolog bıraz baskı yaparak hareketlendirip yön değiştirmesini sağladı 😇

Umarım anlatabilmişimdir :)

Kızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil mi 🥰 İyi kötü yorumlara açığım 🙏🏻
Ada duru bende cok sevıyorum, ama iki isimmi koyacaksın kesin.
İki isimli biri olarak zor oluyor legal işlerde 🫢

Kızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil mi 🥰 İyi kötü yorumlara açığım 🙏🏻
İkisi uyumlu olmus bence

Benimde öyle olmuş ben üçlü sandım hiç sorgulamadım ne testi yapıyoruz diye sonuç çıkınca gördüm afpymiş . Senin kaç çıkmıştı canım önceki sonucun benim 21 daha gösteremedim internete göre normal Aralık 😅
Yalnız neden hiç sorgulamamısız 😂😂 3 lüdür bu demişiz😂😂 yalnız şimdi profesor gibi oldum doktorlar konusurken anlıyorum artık degerleri. 😂 bi fetal dna cvs falan bilmiyodum onuda ogrendim 1 haftadır. Aynı gun 3 doktor 2 perinatolog gezerek rekora kostum.

Kızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil mi İyi kötü yorumlara açığım 🙏🏻
Anaaaa benim kızın ismi 🥰 ay adaş oldular

İki isimde mi aynı kız 😅
İki isimde hatta dur bak geçen arkadaşımla konuştuğumuz muhabbeti atıyorum 😅
WhatsApp Image 2024-03-20 at 16.33.20.webp

Peki 16. haftada netleşir mi sence cinsiyet kuşum?
Bugun dokotora sorduk bizde 12-16 arası değişebiliyor dedi gecen gun yasamıslar ama sonrasında değişmez dedi. Yani gpruyorsa cinsiyeti değişmez dedi. Onceki gebeligimde 16. Hafta da genital dudakları bak falan die gpstermişti mesela

Bugun dokotora sorduk bizde 12-16 arası değişebiliyor dedi gecen gun yasamıslar ama sonrasında değişmez dedi. Yani gpruyorsa cinsiyeti değişmez dedi. Onceki gebeligimde 16. Hafta da genital dudakları bak falan die gpstermişti mesela
Yaaaa ay hadi bakalım hadi inşallah :KK37:

Yaaaa ay hadi bakalım hadi inşallah :KK37:
Yaa benim doktor onceki sene 12+1 de kesin kız dedi. Bu yıl emin olamadı 🙈 yuksek olasılık verdi ama. Genelde kız deyip erkege donuyor dedi ama takip ettigim bi doktor da erkek diye gordugumuz baska bi şey olabiliyor kordon olabilir baska bişey olabilir die 🙈🙈

Yaa benim doktor onceki sene 12+1 de kesin kız dedi. Bu yıl emin olamadı 🙈 yuksek olasılık verdi ama. Genelde kız deyip erkege donuyor dedi ama takip ettigim bi doktor da erkek diye gordugumuz baska bi şey olabiliyor kordon olabilir baska bişey olabilir die 🙈🙈
Sen FetalDna yaptırdın kuşum inşallah önce temiz haberlerini sonra da pıtırcığın cinsiyet haberini alacaksın. Ay hadi bakalım inşallah dualarım sen ve bebişinle :KK37:

Sen FetalDna yaptırdın kuşum inşallah önce temiz haberlerini sonra da pıtırcığın cinsiyet haberini alacaksın. Ay hadi bakalım inşallah dualarım sen ve bebişinle :KK37:
Ayy evet inşallahh yaaa bütün annelerim sag salim bebişlerini kucagına alır inşallahhh😍 Allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısı

Melis ismi çok kibar bir isim benim etrafımda da baya o isimde bebiş var🥰

Kızlar sabahtan beri sağ kasığımda iğne bakıyormuş gibi çok hafif bir hareketlenme hissediyorum bir iki sn hissediyorum sonra geçiyor bir süre sonra yine geliyor bebiş hareketi mi acaba daha önce hiç hissetmedim böyle birşey bugün sabahtan beri var. Tecrübeli annele yazabilir mi lütfen

Back