- 16 Mart 2023
- 663
- 771
- 23
- 35
Bizde doktorlara gidiyoruz ya, soruyoruz hani doktor görüşleri farklı olabilir, direk yanlış biliyormuşuz deyince enteresan geldi.E bebek ne kadar hareketliyse ölçüm yapmaları okadar zor oluyor neden sacma geldi ki. Zaten hareketli olmasın diye yeme diyor yani. Aksine nst de de hareket istiyorlar o sebeple ye diyorlar. Hatta ben 1 nst ye aç gitmiştim hiç ölçemedi. Kantine gınderdi meyvesuyu tost yedim gene olmadı. Sonra odada agzıma cikolata lokum sıkıstırdı ebe gene olmayınca seruma bagladılar o hareketlendirdi. Şuanki muayenelerde de belli pozisyonları yakalamaya calısıyorlar ölçüm için. Hareketli olunca yanlış ölçülebiliyor. Ben de zaten kocakarı tavsiyesi vermedim ki doktorların tavsiyesini verdim
Ada duru bende cok sevıyorum, ama iki isimmi koyacaksın kesin.Kızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil miİyi kötü yorumlara açığım
İkisi uyumlu olmus benceKızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil miİyi kötü yorumlara açığım
Baktık canım erkek demiştin onda, sağlıkla gelsinler de önemli olan o. Öğrenince seni etiketleyeceğim ilkRamsey bakmış mıydık? Nub a göre kız gibi
Evet yaa çok seviyorum benAda duru bende cok sevıyorum, ama iki isimmi koyacaksın kesin.
İki isimli biri olarak zor oluyor legal işlerde
Yalnız neden hiç sorgulamamısızBenimde öyle olmuş ben üçlü sandım hiç sorgulamadım ne testi yapıyoruz diye sonuç çıkınca gördüm afpymiş . Senin kaç çıkmıştı canım önceki sonucun benim 21 daha gösteremedim internete göre normal Aralık
Çok güzel iki isimde sorun yoksa :)Evet yaa çok seviyorum ben
Bende artık uzun süre gitmem ya kaldı yani kesinleşmesi 16 ya falanbilmiyorum ki canım doktorum 14 haftaya kadar %100 emin olamayız demişti ama genelde tahminler doğru çıkıyor
Anaaaa benim kızın ismiKızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil mi İyi kötü yorumlara açığım
İki isimde mi aynı kızAnaaaa benim kızın ismiay adaş oldular
İki isimde hatta dur bak geçen arkadaşımla konuştuğumuz muhabbeti atıyorumİki isimde mi aynı kız
Peki 16. haftada netleşir mi sence cinsiyet kuşum?Kızlar bu cıkıntı olayıda bütün bebeklerde oluyomus ilerleyen haftalarda kaybolursa kız kaybolmazsa erkek oluyormus sanırım
Bugun dokotora sorduk bizde 12-16 arası değişebiliyor dedi gecen gun yasamıslar ama sonrasında değişmez dedi. Yani gpruyorsa cinsiyeti değişmez dedi. Onceki gebeligimde 16. Hafta da genital dudakları bak falan die gpstermişti meselaPeki 16. haftada netleşir mi sence cinsiyet kuşum?
Yaaaa ay hadi bakalım hadi inşallahBugun dokotora sorduk bizde 12-16 arası değişebiliyor dedi gecen gun yasamıslar ama sonrasında değişmez dedi. Yani gpruyorsa cinsiyeti değişmez dedi. Onceki gebeligimde 16. Hafta da genital dudakları bak falan die gpstermişti mesela
Yaa benim doktor onceki sene 12+1 de kesin kız dedi. Bu yıl emin olamadıYaaaa ay hadi bakalım hadi inşallah
Sen FetalDna yaptırdın kuşum inşallah önce temiz haberlerini sonra da pıtırcığın cinsiyet haberini alacaksın. Ay hadi bakalım inşallah dualarım sen ve bebişinleYaa benim doktor onceki sene 12+1 de kesin kız dedi. Bu yıl emin olamadıyuksek olasılık verdi ama. Genelde kız deyip erkege donuyor dedi ama takip ettigim bi doktor da erkek diye gordugumuz baska bi şey olabiliyor kordon olabilir baska bişey olabilir die
Ayy evet inşallahh yaaa bütün annelerim sag salim bebişlerini kucagına alır inşallahhhSen FetalDna yaptırdın kuşum inşallah önce temiz haberlerini sonra da pıtırcığın cinsiyet haberini alacaksın. Ay hadi bakalım inşallah dualarım sen ve bebişinle
Melis ismi çok kibar bir isim benim etrafımda da baya o isimde bebiş varKızlar size ne sorcam ben isime çok zor karar veriyorum da Şuan bi anda içime bir isim doğdu ve çok hoşuma gitti Melis ismi zaten listemde olan bir isimdi. Ama karar verememiştik dün hep öykü falan diyordum ama anlamı yok pek . Az önce Melis Ada dedim olsa çok güzel değil miİyi kötü yorumlara açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?