- 12 Aralık 2023
- 976
- 913
- 23
Ahh inşallah deniyorumEdiyordu aslında tuz tüketmiyordu su çok içerdi ama akşamları çok meyve yiyordu yanlışmış abartmış bide iştahı çok açıktısende verirsin kiloyu böyle şeyler için hamileliğini zehir etme sakın 4 ay bitti bile öyle düşün
Aynı stres bende de var hamileliğimin başında şekerim normal çıkmıştı. Aşırı tatlıya da abanmiyorum zaten hep öyleydim çok düşkün değilim. Ama hızlı kilo artışı acaba şekerim mi var korkuya yarattı bir anda her şeyi düşünür olduk psikoloji pertBence de orası öyle deHayır beni garip bir şey stresi sardı acaba şekerimi yükseltmiş oluyor muyum? Acaba baharatlı ve tuzlu yiyince tansiyonum yükseliyor mu? İyice pimpirikli anksiyetik bir kadın oldum
Hahahaah bizim psikoloji ve hormonlar nanay canım geçmiş olsunAynı stres bende de var hamileliğimin başında şekerim normal çıkmıştı. Aşırı tatlıya da abanmiyorum zaten hep öyleydim çok düşkün değilim. Ama hızlı kilo artışı acaba şekerim mi var korkuya yarattı bir anda her şeyi düşünür olduk psikoloji pert
Ay sorma ya bide özel klinik ultrason renkli ama bacak arasını bana da gösterdi boştu ama hafif bi çıkıntıda var ama kıza daha yakınım dedi, 12+6 sizce de erkek olsa belli olmaz mıydıKız bu nasıl tahmin var gibide yok gibidehayırlısı olsun sağlıklı olsunda geç öğren önemli değil
12+6 ama kıza daha yakınım dedi canımYaaa kaç haftalıktı canım. Ben de öğrendim ama emin olamıyorum değişecek gibi bir his var
E o zaman harika gidiyor benceSüpersiniz ben yine bazen kantarın topuzunu kaçırıyorum canım çok tatlı istiyor bazen dondurma ve çikolata gidiyor :/ kaç kilo aldığımı ben de bilmiyorum. En son 82 ile hamile kaldım, ilk 3 ay bittiğinde 81.6 kiloydum. 2 hafta geçti ölçüm üzerinden kilo aldım gibi hissediyorum
Paketli hiç bi şey yemiyorum abur cuburu tamamen bıraktım en başta, tatlıyla çok aram da yok aslında ben ev yemeğiyle nasıl bu kadar kilo aldım yaBence de orası öyle deHayır beni garip bir şey stresi sardı acaba şekerimi yükseltmiş oluyor muyum? Acaba baharatlı ve tuzlu yiyince tansiyonum yükseliyor mu? İyice pimpirikli anksiyetik bir kadın oldum
12 de kahvaltı yapma kuzum çok geç. Bebeğin şeker dengesi önemli. Sabah kalk muz falan ye ufak atıştır. Kaç kilo aldın kaç kilosun ?Kızlar dün kontrolum vardı bebeğimi renkli gördüm aşırı tatlıydıdikkat etmeme ve havalar güzel oldukça yürüyüş yapmama, asla yatmamama hep hareketli olmama rağmen hızlı bir kilo alışı içerisindeyim ve moralim çok bozuk ömrüm boyunca hep böyleydim de şimdi daha yolun başındayken böyle olursam ilerde toparlayamam diye içim içimi yiyor kendimi yıpratıp duruyorum. Gerçekten hamileyim diye onu da yiyim bunu da yiyim ben iki canlıyım moduna asla girenlerden değilim ama durum bu sabah kahvaltımı geç yapıyorum mesela 12 gibi oluyor genelde öğlen çok acikmiyim diye düşünüyorum. Bir yumurtadan omlet, iki dilim peynir 3-4 zeytin bir dilim eksi mayalı ekmek yedim bugün sabah örneğin. Genelde de sabah kahvaltılarım bu şekilde oluyor bazen tost yapıyorum sadece. Öğlen yemek yemiyorum genelde kahve,su, meyve, kuruyemiş ile geçiyor çünkü acıkmıyorum. Bilmiyorum ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım ömrüm boyunca yiyip yiyip kilo almayanlara özendim
Her hamilelik biricik bir süreç canım üzülme vicdan yapmaKızlar nasıl kilo aldınız helal valla ben bulamtıdan bişey yiyemiyorum 2 kg verdim zaten 55 idim.
Ay olabilir mi öyle? Ben hızlı kilo aldım ama o açıdan düşünmemiştim hiçAynı stres bende de var hamileliğimin başında şekerim normal çıkmıştı. Aşırı tatlıya da abanmiyorum zaten hep öyleydim çok düşkün değilim. Ama hızlı kilo artışı acaba şekerim mi var korkuya yarattı bir anda her şeyi düşünür olduk psikoloji pert
Bende 89 ulaştım gerçekten bugun alışverişe gıttım artık doğru duzgun birşey olmuyor. İştahım açık, bebek iyiymiş önden gidiyor ama zayıf hamıle kalan ve kılo alamayan arkadaslarım lutfen uzulmeyın direk hamıle gıbı görunmenınde faydası yokki80 ile hamile kaldım 84 şuan benim desağlıklı olsunlar da verilir kilolar ama üç haneyi görürsem diye ödüm kopuyor
Bende çok hızlı aldım. Şeker mi acaba dersin.Aynı stres bende de var hamileliğimin başında şekerim normal çıkmıştı. Aşırı tatlıya da abanmiyorum zaten hep öyleydim çok düşkün değilim. Ama hızlı kilo artışı acaba şekerim mi var korkuya yarattı bir anda her şeyi düşünür olduk psikoloji pert
Geç yatıp geç kalkıyorum canım açlık olmuyor o saate kadar pek. Evlendim oraya gidelim buraya gidelim derken 72yi gördüm hayatımın en top noktasıydı12 de kahvaltı yapma kuzum çok geç. Bebeğin şeker dengesi önemli. Sabah kalk muz falan ye ufak atıştır. Kaç kilo aldın kaç kilosun ?
Ay olabilir mi öyle? Ben hızlı kilo aldım ama o açıdan düşünmemiştim hiçdoktorum da hiç bir şey söylemedi bu gidişimde sorayım ben
Ben de internette bakarken gördüm şekerden şüpheleniyor hızlı kilo artışında diye. Bir göz atın isterseniz ben bu hafta eczanede aç karna bir ölçtürmeye de düşünmüyor değilimBende çok hızlı aldım. Şeker mi acaba dersin.
Ben normalde de hiç tatlı sevmem şimdide sadece ultrasona gıderken zorla çıkolata yıyorum
E o zaman harika gidiyor benceçok almış olamazsın. Ayrıca o kadar kaçamak yapmamız normal, çikolata dondurma ben de yiyorum arada. Hatta ciğeri ilk 3 ay tavsiye etmemelerine rağmen ev yapımı bir kere onu bile yedim abartmadan. Aslında en zorlayıcı ‘gördün artık, sen hamilesin bebeğin canı çeker, tadacaksın diyenlerin etrafında çok olması ne yazık ki benim etrafımda çoklar ve günaha sokuyorlar
Bu arada gluten ve karbonhidrat gerçekten böyle etkileri olan bir şey galiba hamilelikte, Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin diyelimPaketli hiç bi şey yemiyorum abur cuburu tamamen bıraktım en başta, tatlıyla çok aram da yok aslında ben ev yemeğiyle nasıl bu kadar kilo aldım yaekmek çok yedim galiba
Benim doktorum ultrasona gelirken ozellikle tatlı yeyememmiz gerektigini soylemişti. Nst ye giderken yeniyor evet. Hatta bikere zorla cikılata yedüm demiştimde aslaa neden yiypsun aksine yememen lazım dedi. Bebegi hareketlendirdigi için yanlış ölçümlere sebep olur dedi. Yanlış biliyormusuz yaniBende çok hızlı aldım. Şeker mi acaba dersin.
Ben normalde de hiç tatlı sevmem şimdide sadece ultrasona gıderken zorla çıkolata yıyorum
Dondurma canım çok istiyor ama ama üşütürüm ilaç da kullanamam diye yiyemiyorum hele dün gece rüyama girdi bide şu pahalı olan meşhur dondurmayı rüyamda ballandıra ballandıra yiyordumE o zaman harika gidiyor benceçok almış olamazsın. Ayrıca o kadar kaçamak yapmamız normal, çikolata dondurma ben de yiyorum arada. Hatta ciğeri ilk 3 ay tavsiye etmemelerine rağmen ev yapımı bir kere onu bile yedim abartmadan. Aslında en zorlayıcı ‘gördün artık, sen hamilesin bebeğin canı çeker, tadacaksın diyenlerin etrafında çok olması ne yazık ki benim etrafımda çoklar ve günaha sokuyorlar
bilmiyorum ki canım doktorum 14 haftaya kadar %100 emin olamayız demişti ama genelde tahminler doğru çıkıyorAy sorma ya bide özel klinik ultrason renkli ama bacak arasını bana da gösterdi boştu ama hafif bi çıkıntıda var ama kıza daha yakınım dedi, 12+6 sizce de erkek olsa belli olmaz mıydı
Ben geç kalktığım için hep 12-1 arası yiyorumm12 de kahvaltı yapma kuzum çok geç. Bebeğin şeker dengesi önemli. Sabah kalk muz falan ye ufak atıştır. Kaç kilo aldın kaç kilosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?