2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ahh inşallah deniyorum

Bence de orası öyle de Hayır beni garip bir şey stresi sardı acaba şekerimi yükseltmiş oluyor muyum? Acaba baharatlı ve tuzlu yiyince tansiyonum yükseliyor mu? İyice pimpirikli anksiyetik bir kadın oldum
Aynı stres bende de var hamileliğimin başında şekerim normal çıkmıştı. Aşırı tatlıya da abanmiyorum zaten hep öyleydim çok düşkün değilim. Ama hızlı kilo artışı acaba şekerim mi var korkuya yarattı bir anda her şeyi düşünür olduk psikoloji pert

Hahahaah bizim psikoloji ve hormonlar nanay canım geçmiş olsun

Kız bu nasıl tahmin var gibide yok gibide hayırlısı olsun sağlıklı olsunda geç öğren önemli değil
Ay sorma ya bide özel klinik ultrason renkli ama bacak arasını bana da gösterdi boştu ama hafif bi çıkıntıda var ama kıza daha yakınım dedi, 12+6 sizce de erkek olsa belli olmaz mıydı

Ben geç kalkıp geç kahvaltı yapınca çok acıktığımı fark ediyorum kızlar şekerim düşüyor sanırım başım ağrıyor hazırlayıp yiyene kadar mide bulantısı da cabası gün içinde de acıkınca çok midem bulanıyo. Prilam sayesinde ayaktayım yiyorum şükür

E o zaman harika gidiyor bence çok almış olamazsın. Ayrıca o kadar kaçamak yapmamız normal, çikolata dondurma ben de yiyorum arada. Hatta ciğeri ilk 3 ay tavsiye etmemelerine rağmen ev yapımı bir kere onu bile yedim abartmadan. Aslında en zorlayıcı ‘gördün artık, sen hamilesin bebeğin canı çeker, tadacaksın diyenlerin etrafında çok olması ne yazık ki benim etrafımda çoklar ve günaha sokuyorlar

Bence de orası öyle de Hayır beni garip bir şey stresi sardı acaba şekerimi yükseltmiş oluyor muyum? Acaba baharatlı ve tuzlu yiyince tansiyonum yükseliyor mu? İyice pimpirikli anksiyetik bir kadın oldum
Paketli hiç bi şey yemiyorum abur cuburu tamamen bıraktım en başta, tatlıyla çok aram da yok aslında ben ev yemeğiyle nasıl bu kadar kilo aldım ya ekmek çok yedim galiba

12 de kahvaltı yapma kuzum çok geç. Bebeğin şeker dengesi önemli. Sabah kalk muz falan ye ufak atıştır. Kaç kilo aldın kaç kilosun ?

Ay olabilir mi öyle? Ben hızlı kilo aldım ama o açıdan düşünmemiştim hiç doktorum da hiç bir şey söylemedi bu gidişimde sorayım ben

80 ile hamile kaldım 84 şuan benim de sağlıklı olsunlar da verilir kilolar ama üç haneyi görürsem diye ödüm kopuyor
Bende 89 ulaştım gerçekten bugun alışverişe gıttım artık doğru duzgun birşey olmuyor. İştahım açık, bebek iyiymiş önden gidiyor ama zayıf hamıle kalan ve kılo alamayan arkadaslarım lutfen uzulmeyın direk hamıle gıbı görunmenınde faydası yokki
Napıcam bılmıyorum. Hamile kaldıgımı öğrendıgımden berı hergun muz, kaşar yedim ondan mı acaba ? normalde de iştahlı insandım ama bukadar cabuk kılo almazdım oy oy

Bende çok hızlı aldım. Şeker mi acaba dersin.
Ben normalde de hiç tatlı sevmem şimdide sadece ultrasona gıderken zorla çıkolata yıyorum

12 de kahvaltı yapma kuzum çok geç. Bebeğin şeker dengesi önemli. Sabah kalk muz falan ye ufak atıştır. Kaç kilo aldın kaç kilosun ?
Geç yatıp geç kalkıyorum canım açlık olmuyor o saate kadar pek. Evlendim oraya gidelim buraya gidelim derken 72yi gördüm hayatımın en top noktasıydı evlenmeden önce 59-61 arası idim o zaman da kendimi çok sisko hissdederdim hamileliğimin ilk ayinda da inanılmaz bir sis ödem oldu bende 75 çıktım. Dun de 4. Ay 78i gördüm moralim 0 0 0 anlayacağın

Ay olabilir mi öyle? Ben hızlı kilo aldım ama o açıdan düşünmemiştim hiç doktorum da hiç bir şey söylemedi bu gidişimde sorayım ben
Ben normalde de hiç tatlı sevmem şimdide sadece ultrasona gıderken zorla çıkolata yıyorum
Ben de internette bakarken gördüm şekerden şüpheleniyor hızlı kilo artışında diye. Bir göz atın isterseniz ben bu hafta eczanede aç karna bir ölçtürmeye de düşünmüyor değilim

Paketli hiç bi şey yemiyorum abur cuburu tamamen bıraktım en başta, tatlıyla çok aram da yok aslında ben ev yemeğiyle nasıl bu kadar kilo aldım ya ekmek çok yedim galiba
Bu arada gluten ve karbonhidrat gerçekten böyle etkileri olan bir şey galiba hamilelikte, Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin diyelim

Benim doktorum ultrasona gelirken ozellikle tatlı yeyememmiz gerektigini soylemişti. Nst ye giderken yeniyor evet. Hatta bikere zorla cikılata yedüm demiştimde aslaa neden yiypsun aksine yememen lazım dedi. Bebegi hareketlendirdigi için yanlış ölçümlere sebep olur dedi. Yanlış biliyormusuz yani

Dondurma canım çok istiyor ama ama üşütürüm ilaç da kullanamam diye yiyemiyorum hele dün gece rüyama girdi bide şu pahalı olan meşhur dondurmayı rüyamda ballandıra ballandıra yiyordum nasıl canım çektiyse rüyama girmiş

Ay sorma ya bide özel klinik ultrason renkli ama bacak arasını bana da gösterdi boştu ama hafif bi çıkıntıda var ama kıza daha yakınım dedi, 12+6 sizce de erkek olsa belli olmaz mıydı
bilmiyorum ki canım doktorum 14 haftaya kadar %100 emin olamayız demişti ama genelde tahminler doğru çıkıyor

Ben geç kalktığım için hep 12-1 arası yiyorumm ama biz yemeği geç yiyoruz eşim 10 da geliyor yemek o zaman yiyorum sabah da anca acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…