2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
İnşallah kuzum Ben daha geçen hafta perşembe gördüm ama bu hafta yine gidicemm ona rağmen heyecanlıyım hiç azalmıyor bu duygu

kızlarrr nasılsınız? çok şükür rabbime fetal dna sonuçlarımız güzel geldi :) Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş tüm haber bekleyen annelere en hayırlı haberleri versin . Cinsiyetimiz de netleşti, yakışıklı bir prens geliyor inşallah :)

Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..

Kızlar takviye vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Benim doktorum pregnom Max diye birşey önerdi. Multivitamin olarak geçiyor ancak içeriği çok fazla gibi geldi bana

Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Normal muayene ücretine göre yüksek geldi. Alanı var mı yandalcı perinatalog ise daha yüksek fiyatlar talep ediyorlar.

Ben özel kliniği olan bir doktora gidiyorum canım. 1800₺ muane ücreti. Doğumu da anlaşmalı olarak a plus bir hastanede yapacağız kısmetse o biraz yüksek diğer hastanelere göre ama ben de başlangıçta hastanede bir doc. Gidiyordum fiyatları çok yüksekti ondan da çok memnundum aslında ama bu doktoru bana cok önermişlerdi ikinci muanede şans vermek istedim ve çok sevdim devam etmek istedim. İst Avrupa yakası tarafındaysan özelden yazabilirsin bana.

Yeni haftaya günaydın kızlaarrr Kimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Güzel bir hafta diliyorum tüm annelerime ve bana❤15+3ten selam mango kadarmışız Kontrolü olanları öpüyorum şimdiden heyecanla bekliyorum güzel haberleri buraya yazmayı unutmayın Benim kontrolümde haftaya pazartesi günü kısmetse 1 ay aradan sonra görücem bebişimi çatır çatır çatladım meraktan

Kızlar takviye vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Benim doktorum pregnom Max diye birşey önerdi. Multivitamin olarak geçiyor ancak içeriği çok fazla gibi geldi bana
Ben sadece elenatal 2 kullanıyorum içeriğide baya zengin. Haftaya pazartesi kontolümde doktorum demir ilacı falanda başlatıcam vitaminlerin üzerinden bir geçelim demişti bakalım

Yeni haftaya günaydın kızlaarrr Kimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Benim sat a göre 12+5 ancak ultrasonda 5 gün ilerden gidiyor minigim geçen salı ikili test için kan verdim 1 haftada çıkar demişlerdi hala çıkmadı gerginimmm

700ile başladım 840 oldu en son gittiğimde 950 olmuştu

Ben doktorumun(tüp bebek doktorum) özel muayenesine gidiyorum nakit 3000 gerçi çalıştıgı hastane de o fiyat. Çok fazla, ben de değiştirmeyi düşünüyorum bakalım

Bizde patates olmuşuz.

Avrupa yakasında hangi ilçede canım, doktorun adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…