Benim doktorum tahminde bulunmadı yaa bakmadı bile dedi cok erken yanılırız biraz büyüsün ama insan bi yalandan aa baktım yok göstermiyo filan derAyy ne güzel 16 ya gelmişsinizben 12+1 daha, yarın kontrolüm var ikili test yapılacak acaba cinsiyet öğrenir miyiim
Eh yani buna da şükürOoo seninki de sürekli artırmış. Yine de iyi pahalı değil bence
Fulya’da canım. Meliz OnbaşıoğluAvrupa yakasında hangi ilçede canım, doktorun adı ne
Ay kuşuuumm hoşbuldumAy hoşgeldin hoşgeldinözledim seni valla her yerden yazdım, iş yoğunluğundan bakamıyorum epey de ilerlemiş sayfalar nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor
Biz 14+0 olduk bu haftaYeni haftaya günaydın kızlaarrrKimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dedilerçok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
BİZİMKİDE şuan 2000 bu hafta perinatologa gittiim oda 3000Normal muayene ücretine göre yüksek geldi. Alanı var mı yandalcı perinatalog ise daha yüksek fiyatlar talep ediyorlar.
Evime yakın sayılır, doğumu hangi hastanede yapıyor pekiFulya’da canım. Meliz Onbaşıoğlu
Acıbadem ve Türkiye hastenesinde yapıyor tercihinize göreEvime yakın sayılır, doğumu hangi hastanede yapıyor peki
Harika, çok sağol canımAcıbadem ve Türkiye hastenesinde yapıyor tercihinize göre
Rica ederimHarika, çok sağol canım
13+2 yizYeni haftaya günaydın kızlaarrrKimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Ben Liv hospitalde işlemlerimi yaptırdım benimki tüp bebek canım. Muayenelere doktorumun özel yerine gidiyorum. Şişlide. O da iki hastanede doğum yaptırıyor biri Liv hospital orası da harika bi hastane, diğeri de Özel Osmanoğlu hastanesi Şişlide. Ona hiç gitmedim. Orada yenidoğan ünitesi yok demişti doktorum.Rica ederimGoogle’dan numarasına ulaşabilirsin. Genel bilgi almak istersen whatsapptan dönüyorlar. Sen hangi hastaneye gidiyordun?
Günaydın cnm 14+2 hız bizdeGünaydın canımm 15+0 dan selamlaar
Ben Medipole gidiyorum canım 1250 veriyorduk sanırım hatırlamıyorum ama seninkinin fiyatı çok uçukKızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dedilerçok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Anladım canım. Livden sonra osmanogluna gidebileceğini pek sanmıyorumBen Liv hospitalde işlemlerimi yaptırdım benimki tüp bebek canım. Muayenelere doktorumun özel yerine gidiyorum. Şişlide. O da iki hastanede doğum yaptırıyor biri Liv hospital orası da harika bi hastane, diğeri de Özel Osmanoğlu hastanesi Şişlide. Ona hiç gitmedim. Orada yenidoğan ünitesi yok demişti doktorum.
Tamam canım haber ederim.Anladım canım. Livden sonra osmanogluna gidebileceğini pek sanmıyorumben de Fulya Acıbadem’e gidiyordum başlangıçta ama Meliz hoca Taksim Acıbadem ile çalışıyormuş mecburen oraya geçeceğiz bana bir kaç arkadaşım tavsiye etti Meliz hocayı şans verince hak verdim ben de. Eğer gidersen haber ver bana da mutlaka merak ederim
Bugün tam 14 haftalık olduk şükürler olsunYeni haftaya günaydın kızlaarrrKimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Yaa, anladım... sağolsun evet, siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşAllah...Benim kayıplarımı biliyor ve için rahat edecekse aradan gel gör rahat et diyor. Allah razı olsun okadar iyi ve merhametli bir doktorki anlatamam
70 bin miTamam canım haber ederim.Türkiye hastanesinde de doğum yaptırdığı için cazip geldi aslında. Bayağı yakın evime hastane, yakın bir arkadaşım da doğum yapmıştı orda, memnun kalmıştı. Belki yakınlığından dolayı da tercih ederim. Livde doğum 70 bin demişti doktorum, yüksek geldi bana ama diğer hastanelerin fiyatlarını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?