ikinci gebeliğim. Bir aydan fazladır hissediyorum.
Oruç tuttuğum günler daha sessiz oluyor. Onun da enerjisi düşüyor. Sanırım daha çok uyuyor. Bugün tutmadım. Daha hareketli. Kudur kudur baby mode on.
Benim tahliller ortalaması alınsa, belki ayda bir yapılıyor bi vesileyle. Dahiliyeye de gidiyorum, o da var. O yüzden sanırım hiç sağlık ocağından bu sebeple aranmadım.
Demir için solgar kullanıyorum. Kabızlık şişkinlik yapmadı. Eczaneden 90lısını 540 tl ye almıştım. Eşimin de kullandığı solgar takviyeleri var. Fatih’te bi eczaneden 420ye sipariş etmiş. 2 kutu aldım. Doğumdan sonra da kullanılacak nasılsa.
O bıçak saplanmalarını bana sor.
Bugün kızıma bayramlık bi şeyler alayım diye avm ye gittim. Sonra okula ugradım falan. 11 bin adımı aşmışım. Şu an oturduğum koltukta kıpırdayamıyorum
İlk gebelikte 19-20. haftalarda gibi minik , pıt pıtlar şeklinde hareketleri hissetmeye başlamıştım. Dr gaz hareketleridir demişti ama hayır. Bebek hareketi old eminim.
Her hamilelikte belki aynı olmaz bu günler. Ayrıca plasentanın konumu, bebeğin ağırlığı da önemli. Az daha sabret. Yakında hissedeceksin