• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ayy ne güzel 16 ya gelmişsiniz 😍ben 12+1 daha, yarın kontrolüm var ikili test yapılacak☺️ acaba cinsiyet öğrenir miyiim😂😂
Benim doktorum tahminde bulunmadı yaa bakmadı bile dedi cok erken yanılırız biraz büyüsün ama insan bi yalandan aa baktım yok göstermiyo filan der :D neyse saglıklı olsunlar da bunlar isin tatlı heyecanlı detayları :anneadayı:

Ay hoşgeldin hoşgeldin 🤗 özledim seni valla her yerden yazdım, iş yoğunluğundan bakamıyorum epey de ilerlemiş sayfalar 🥰nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor ❤️
Ay kuşuuumm hoşbuldum 🐣 sitede sorun var msjını şimdi gördüm çok çok iyiyim bitanem asen nasılsın bebiş nasıl valla bende çok özledim ya biz 14 haftalık olduk bile kuzu ya 🥰 ay neler yaşadım önce kese boş dendi sonra kalp atışı yok dendi sonra haftasına göre 2 hafta küçük dendi aman Allahım neler yaşadım ama hep dua ettim Rabbimden hayırlısını istedim. Şükürler olsun haftasını yakaladı çokta iyi maşallah 🤲☺️ sen nasılsın kuzucum

Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler 😢çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..

Normal muayene ücretine göre yüksek geldi. Alanı var mı yandalcı perinatalog ise daha yüksek fiyatlar talep ediyorlar.
BİZİMKİDE şuan 2000 bu hafta perinatologa gittiim oda 3000

Rica ederim ☺️ Google’dan numarasına ulaşabilirsin. Genel bilgi almak istersen whatsapptan dönüyorlar. Sen hangi hastaneye gidiyordun?
Ben Liv hospitalde işlemlerimi yaptırdım benimki tüp bebek canım. Muayenelere doktorumun özel yerine gidiyorum. Şişlide. O da iki hastanede doğum yaptırıyor biri Liv hospital orası da harika bi hastane, diğeri de Özel Osmanoğlu hastanesi Şişlide. Ona hiç gitmedim. Orada yenidoğan ünitesi yok demişti doktorum.

Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler 😢çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Ben Medipole gidiyorum canım 1250 veriyorduk sanırım hatırlamıyorum ama seninkinin fiyatı çok uçuk

Ben Liv hospitalde işlemlerimi yaptırdım benimki tüp bebek canım. Muayenelere doktorumun özel yerine gidiyorum. Şişlide. O da iki hastanede doğum yaptırıyor biri Liv hospital orası da harika bi hastane, diğeri de Özel Osmanoğlu hastanesi Şişlide. Ona hiç gitmedim. Orada yenidoğan ünitesi yok demişti doktorum.
Anladım canım. Livden sonra osmanogluna gidebileceğini pek sanmıyorum 🤭 ben de Fulya Acıbadem’e gidiyordum başlangıçta ama Meliz hoca Taksim Acıbadem ile çalışıyormuş mecburen oraya geçeceğiz 🥰 bana bir kaç arkadaşım tavsiye etti Meliz hocayı şans verince hak verdim ben de. Eğer gidersen haber ver bana da mutlaka merak ederim 🤩

Anladım canım. Livden sonra osmanogluna gidebileceğini pek sanmıyorum 🤭 ben de Fulya Acıbadem’e gidiyordum başlangıçta ama Meliz hoca Taksim Acıbadem ile çalışıyormuş mecburen oraya geçeceğiz 🥰 bana bir kaç arkadaşım tavsiye etti Meliz hocayı şans verince hak verdim ben de. Eğer gidersen haber ver bana da mutlaka merak ederim 🤩
Tamam canım haber ederim. 🤗 Türkiye hastanesinde de doğum yaptırdığı için cazip geldi aslında. Bayağı yakın evime hastane, yakın bir arkadaşım da doğum yapmıştı orda, memnun kalmıştı. Belki yakınlığından dolayı da tercih ederim. Livde doğum 70 bin demişti doktorum, yüksek geldi bana ama diğer hastanelerin fiyatlarını bilmiyorum😁

Yeni haftaya günaydın kızlaarrr 🥰🥰 Kimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne 🌸🩷 Benim 16+0 💕👶🏻
Bugün tam 14 haftalık olduk şükürler olsun 🥰 cuma günü kontrol var ikili test yapmışlardı onların sonucunu alıcaz bakalım inşallah güzel çıkar gerçi e nabıza düşmüş ama anlamıyorum tabi 😂 sende maşallah 16 dasın he kuşum cinsiyeti belli mi peki 🥰

Tamam canım haber ederim. 🤗 Türkiye hastanesinde de doğum yaptırdığı için cazip geldi aslında. Bayağı yakın evime hastane, yakın bir arkadaşım da doğum yapmıştı orda, memnun kalmıştı. Belki yakınlığından dolayı da tercih ederim. Livde doğum 70 bin demişti doktorum, yüksek geldi bana ama diğer hastanelerin fiyatlarını bilmiyorum😁
70 bin mi 🥺🥺🥺 ay bu fiyatlar ne yaa çok yazık değil mii Bizim burda 24.000 o bile düşündürüyor beni yaa

Back