2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Uykuları gelince ayakta uyuyorlar zaten
Ya sorma bugün dışarı çıkarttım biraz. Uyuma eve gidince birlikte uyuyacağız dedim ama uyudu :/ halbuki cingöz cingöz etrafa bakıyordu. Evde de asla uyumuyor. Eskiden ağzına emziği koyunca kendi uyurdu Ah ah...

Ya siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim

Kızlar bebek bezinde Molfix in hangisini öneriyorsunuz? Daha önce denemedim de 3 farklı seçenek olunca kafam karıştı. Sizin deneyimleriniz nasıl bu konuda

Algıları açıldı bacım ondan

Ya siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim
Of sorma 79 gebe kaldım 84 le doğurdum depresyonda 75 düştüm mis gibiydim boyum uzun 88 olmuşum spora gidicem kocam küçük daha olmaz diyor ya ben 100 kilomu olayım napıyımmmmm

Of sorma 79 gebe kaldım 84 le doğurdum depresyonda 75 düştüm mis gibiydim boyum uzun 88 olmuşum spora gidicem kocam küçük daha olmaz diyor ya ben 100 kilomu olayım napıyımmmmm
Bunun zamanı yok ya. Artık biraz olsun kendimizede zaman ayırmamız lazım. Sonra ayaklandı takip et diyecekler öyle öyl uzayacak liste.

Yemek yedikten sonra gelen o pişmanlık ve dikkat edicem bundan sonra artık ve sonra dolapta ne tatlı vardı döngüsü arasındayım bakalım 10 kiloyu kim verecek. Yememiz de gerekli ki süt olsun bebiş beslensin

Ben doğum sonrası verdiklerimi süt olsun diye geri aldım kaldılar sanki. Kıyafetlerim de olmuyor. Kilo veririm diye yenisini de almıyorum.
Ayni valla. Tek bir siyah takımım var onunla gidip geliyorum işe. Zaten farklı bir şey giydiğim hafta bir öğrenci gelip "öğretmenim bir daha mı bebek var?" dedi. Yıkıldım :'D rejim yapmaya karar verdim ama ne yaparım bilmiyorum kfkd. Yani eskiden 1 porsiyonu zor bitiren ben 3 porsiyonu yiyip anca doyuyorum. Ve 3,4 öğün Allah ne verdiyse yiyorum :/

Yemek yedikten sonra gelen o pişmanlık ve dikkat edicem bundan sonra artık ve sonra dolapta ne tatlı vardı döngüsü arasındayım bakalım 10 kiloyu kim verecek. Yememiz de gerekli ki süt olsun bebiş beslensin
Evet ya benim de 10 kilo vermem lazım o da bebekten önceki halime dönmek için. Bebekten önce de kilom vardı 5. 15! 15 kilo nasıl verilir. Şu an farkındalık geldi bana

Ben yürüyüş yapıcam Ramazandan sonra kızımla hergün 1 saat. Diyetle desteklerim aminnnn
Ben bugün bir başlangıç yaptım gibi. Güzel ter attım. Sonra üstüne tatlı bir macciato içtim torunun markette satılan (çok güzel ettim Allah bilir kaç kalori)

Of kocalara bakma djd(ben biraz koca düşmanıyım) 1 saat spor yapmak için bebek kaç yaşına gelmeli? Baksın işte 1 saat. Djdjd(kendi kocasına laf geçiremeyip başka kocalara saran karaları)

Ben bugün bir başlangıç yaptım gibi. Güzel ter attım. Sonra üstüne tatlı bir macciato içtim torunun markette satılan (çok güzel ettim Allah bilir kaç kalori)
Benimde kaynanam geliyor ya nisanda oğlum kilolu sevmiyor kilo almasa bari demiş anneme şok olucak kadın laf ederse onuda yerim andnzmxmxnz

Of kocalara bakma djd(ben biraz koca düşmanıyım) 1 saat spor yapmak için bebek kaç yaşına gelmeli? Baksın işte 1 saat. Djdjd(kendi kocasına laf geçiremeyip başka kocalara saran karaları)
Kocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktan

Kız çok güldürdün ya Allah da seni güldürsün.
Ben diyetisyende çalıştım 5 sene bacım 10 kiloyu veririm 1 ayda ama bi yeme keyfim var işte :)) halledicez beraber gireriz diyete. Fazlasında gözüm yok 72 73 bana çok yakışıyordu hemde yeni doğum yaptık mükemmel olamayız. 10 15 kilo verelim gerisine bakarız.
Kaynanamda gelsin geleceği varsa göreceği de var

peki mesela bir avokadoyu kestim, birazını bebeğe yedirdim ama kalanını o esnada yiyemeyeceğim. çöpe de atmak istemiyorum. onu dondursam olur mu? teşekkürler bu arada
Olgunlaşma süreci devam edebilir dedi canım tavsiyesi püre haline getirip o şekilde dondurmanmış, rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…