Geçen hafta gördük %90 kız dedi canım bu hafta sonuçlarım var onlar için gidicem tekrar görürüz netleşir kafamdaBugün tam 14 haftalık olduk şükürler olsuncuma günü kontrol var ikili test yapmışlardı onların sonucunu alıcaz bakalım inşallah güzel çıkar gerçi e nabıza düşmüş ama anlamıyorum tabi sende maşallah 16 dasın he kuşum cinsiyeti belli mi peki
Evet çok yüksek gerçekten70 bin miay bu fiyatlar ne yaa çok yazık değil mii Bizim burda 24.000 o bile düşündürüyor beni yaa
Oyyyşşş prenses mi geliyor ay bende ilk baştan beri kız hissediyorum ya mağazalarda hep pembiş şeylere gözüm takılıyorGeçen hafta gördük %90 kız dedi canım bu hafta sonuçlarım var onlar için gidicem tekrar görürüz netleşir kafamda
Bende hep kız diyordum öyle oldu kuzumOyyyşşş prenses mi geliyor ay bende ilk baştan beri kız hissediyorum ya mağazalarda hep pembiş şeylere gözüm takılıyor
Cnm senin demi belli değil cinsiyetiOyyyşşş prenses mi geliyor ay bende ilk baştan beri kız hissediyorum ya mağazalarda hep pembiş şeylere gözüm takılıyor
Ay evet ya geçen hafta gittim ikili tarama için ama söylemedi belki cuma günü söyler ya bakalımCnm senin demi belli değil cinsiyeti
Bizim kide söylemedi cinsiyet için gitmiştim hemde pipi göremiyorum felan dedi belki küçüktür dedi bakalimm29 zunda tekrar gidicemAy evet ya geçen hafta gittim ikili tarama için ama söylemedi belki cuma günü söyler ya bakalım
ilk hamileliğim de belirtilerim ile çok farklı bende belirtiler farklı diye kız diye düşünmüştüm hatta çirkinleşme halsiz hissetme yüzümde renk yoktu ilk hamileliğimde parlıyordum merak ediyorum cinsiyeti belli olunca yazar mısın :)Ya benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyor
Telefonu yan çevirince çarpı çıkıyor ben de dün çözdümKenarında biyerinde çarpı işareti falanda yok yani silinmiyor ya çok sinir bozucu biran önce çözülmeli bence
Hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama insan merak ediyor yinedeBizim kide söylemedi cinsiyet için gitmiştim hemde pipi göremiyorum felan dedi belki küçüktür dedi bakalimm29 zunda tekrar gidicem
7.5 saat hamile için değil zaten herkes için gecerli bir kural gunde 10 saat calısıyorsanız zaten firma kural uygulayan bi firma değil gibiKızlar özel sektörde çalışanınız var mı aranızda. Ben artık şirkete haber vereceğim 7.5 saatten fazla çalışmama hakkım varmış ben normalde 10 saat çalışıyorum ama tek merak ettiğim çalışma saati azalınca maaşı etkiliyor mu bu şartlardan yararlanan varsa beni acil yeşillendirebilir mi
Bu hafta bi gitme niyetim var özele cinsiyet için canım haber ederimilk hamileliğim de belirtilerim ile çok farklı bende belirtiler farklı diye kız diye düşünmüştüm hatta çirkinleşme halsiz hissetme yüzümde renk yoktu ilk hamileliğimde parlıyordum merak ediyorum cinsiyeti belli olunca yazar mısın :)
Ay ne çok bende oğlumu doğum yaptığım doktorun ücreti sordum bugün 1650 dedilerKızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dedilerçok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Homeofice ve saatlik çalışma olduğu için bu şekil çalışıyorlar maalesef7.5 saat hamile için değil zaten herkes için gecerli bir kural gunde 10 saat calısıyorsanız zaten firma kural uygulayan bi firma değil gibi
Hadi ya yok hiçbirşey tutmuyor de
evet Erkek :) gen testi yaptırdık cinsiyeti 2 hafta önce öğrendim :)Bu hafta bi gitme niyetim var özele cinsiyet için canım haber ederimsenin 2. Erkek mi belli oldu mu
Canım ben çok bilgili değilim bu konuda yanlış bir şey söylemek istemem ama sıvı alımıyla ilgili iyi düşünmüyorlar. Sonrasında düşük yapma ihtimali artıyormuş. Bi arkadaşımın kuzenine riskli demişler fetal istemişler bunlar da yaptırmış 12.haftada düşük olmuş bebeği kaybetmişler..eğer sorunlu çıkarsa ve gebeliği devam ettirmem dersen yaptır ama nolursa olsun engel olmam dersen hiç girme o topa çünkü genelde bebekler de sağlıklı doğuyor. Sorunlu deyip sorun olmayan bebek de çok.. eşinle güzelce düşünüp öyle karar ver derim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı bir bebektirkızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Hangi Medipol ve doktordan memnun musunuz? Bir de ben ssvd yapabilen ve normal doğuma sıcak bakan bir doktor olsun istiyorum..Ben Medipole gidiyorum canım 1250 veriyorduk sanırım hatırlamıyorum ama seninkinin fiyatı çok uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?