2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Oğlanın ultrasona baktımda hafif alında çıkıntı var canım, haklısın

Normalde de adli tıpçılar bu yöntemden faydalanıyorlarmış. Leğen kemiği genişliği, kafatası şekli vs. Benim bebeğim en son gördüğümde minikti yarın görmeye gideceğim. Seninki tuttuysa kendim için de bir bakarım o halde

Benim de erkek 1 kere kustum sadece çok rahat geçti

Bebişin hareketini hissettin galiba

Ayy galiba oyle oldu. İlkinde 17. Hafta falandı heralde net hissettigimde. Şimdi olan da gerçekten unuttugum bi hareketlenme haliymiş. İçim kıpırdadı gerçekten. Merak etme ben iyiyim demek istiyor inşallah
Aynen hisetmissin bende öyleyim

Ayy

gerçekten diger gebeliklerde daha da hassaslaşıyor demekki karın. İnşallah bu hafta test sonucları hayırlı güzel hanerler getirir sende bana baaak demiştim die uzun uzun yazarsın
Ben testleri yaptırmadım inşallah güzel haber alıcaksın cnm az daha sabır kaç güne cikicakmis önceden 15 güne çıkıyordu

Ben testleri yaptırmadım inşallah güzel haber alıcaksın cnm az daha sabır kaç güne cikicakmis önceden 15 güne çıkıyordu
1 hafta içinde cıkıyor genelde. Gecen sene ki 5.6 . Gun falandı. Çarşamba verdik kanı perşembe işleme almıslardır Buna da pazartesi cıkar dediler ama bakalım

1 hafta içinde cıkıyor genelde. Gecen sene ki 5.6 . Gun falandı. Çarşamba verdik kanı perşembe işleme almıslardır Buna da pazartesi cıkar dediler ama bakalım
Sok iki gün diyelim cnm merak etme hiç birşey cikmiycak moralin iyi olsun duam senle su mübarek ramazan ayında Allah'ım güzel haber bildirsin sana

Geçen sene varya bu aylarda perisandim ben resmen ağlaya ağlaya maf olmuştum ama Allah'ım öyle güzel mucice verdiki bana okadar güzeldi ki dogdugunda birde o gece dolaşmaya çıkmıştım nerden bilicem acilmam başladığını sabah 7 buçukta şiddetli olmaya başladı inanmadım iki kere hastaneye yatınca yalancı sancidan inanmadım duşa girdim rahatladım belki die dahada arttı ilk defa gözümden yaş gelmişti 6 cm le girdim acile 8 cm le imzaları attım nisanım bile ozman geldi çoğu insnin nişanı doğum da geliyor benim hep öyle oldu doktor geldi suyu patlattı annemi almışlardı doğum haneye devlet olunca baba almiyolar annemin kolunu tuttum beş dakika sonra doğum oldu dikiş felan yemedim ilk defa ilk kızımda 18 dikiş yemiştim iç dış toplam baya yirtilmisti oglanda 16 tane ama ucuncude hiç yemedim bakalım bu nasıl olucak her hamilelik okadar farklı ki seninde tek nefeste doğumunu yaparsın normal olursan

Ay bide allah nasıl kolaylık vermiş sana. Zor sınanmışsın.
Sok iki gün diyelim cnm merak etme hiç birşey cikmiycak moralin iyi olsun duam senle su mübarek ramazan ayında Allah'ım güzel haber bildirsin sana
Aminn. En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır. Denmiş. Amin inşallahh

Ay bide allah nasıl kolaylık vermiş sana. Zor sınanmışsın.

Aminn. En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır. Denmiş. Amin inşallahh
İnsallh cnm inşallah

Bende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabi
Yaaaa aynısı bende de oluyor 1 haftadır. Uzanırken seyiriyor gibi ama asla seyirme değil, dediğin gibi minik ve düzensiz titreşim gibi, ufak baloncuklar patlıyormuş gibi. 14. haftaya girdim ben de. Ay bebek mi yoksa gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…