- 15 Ocak 2024
- 42
- 40
- 8
- 36
Oğlanın ultrasona baktımda hafif alında çıkıntı var canım, haklısın
Benim de erkek 1 kere kustum sadece çok rahat geçtiBenim cinsiyet erkek normalde her şeyden midesi bulanan bir insanım. Hamileligim de kesin zor geçer diyordum ama ilk aylarda bir kaç kere dışında hiç olmadı çok şükürilaç vs kullanmadım cinsiyetle pek alakası yok dediğiniz gibi sanırım değişiyor
Kişiden kişiye değişiyor canım herhalde ya sen daha önce tecrübe ettiğin için buda kız olabilir zaten kız istiyorsun sendeBenim kizdada hiç bulanmadi
Bebişin hareketini hissettin galibaAy kızlar. Karnımın sol tarafında hafif bi seyirme hissettim. Sonra elimi koyup aynı yere hafif bastırınca sanırım gelmekte olan geldi. İçten gıdıklanma gibi içimin hoplaması gibi oldu. İkibuklum oldum hatta
Ayy galiba oyle oldu. İlkinde 17. Hafta falandı heralde net hissettigimde. Şimdi olan da gerçekten unuttugum bi hareketlenme haliymiş. İçim kıpırdadı gerçekten. Merak etme ben iyiyim demek istiyor inşallahBebişin hareketini hissettin galiba
Aynen nasip ya bakalımKişiden kişiye değişiyor canım herhalde ya sen daha önce tecrübe ettiğin için buda kız olabilir zaten kız istiyorsun sende
Aynen hisetmissin bende öyleyimAyy galiba oyle oldu. İlkinde 17. Hafta falandı heralde net hissettigimde. Şimdi olan da gerçekten unuttugum bi hareketlenme haliymiş. İçim kıpırdadı gerçekten. Merak etme ben iyiyim demek istiyor inşallah
Kimi öyle cnm doğuma kadar devam ediyorBen kızımda neredeyse foguma kadar kusucam sanmıştım
gerçekten diger gebeliklerde daha da hassaslaşıyor demekki karınAynen hisetmissin bende öyleyim
Ben testleri yaptırmadım inşallah güzel haber alıcaksın cnm az daha sabır kaç güne cikicakmis önceden 15 güne çıkıyorduAyy
gerçekten diger gebeliklerde daha da hassaslaşıyor demekki karın. İnşallah bu hafta test sonucları hayırlı güzel hanerler getirir sende bana baaak demiştim die uzun uzun yazarsın
1 hafta içinde cıkıyor genelde. Gecen sene ki 5.6 . Gun falandı. Çarşamba verdik kanı perşembe işleme almıslardır Buna da pazartesi cıkar dediler ama bakalımBen testleri yaptırmadım inşallah güzel haber alıcaksın cnm az daha sabır kaç güne cikicakmis önceden 15 güne çıkıyordu
Sok iki gün diyelim cnm merak etme hiç birşey cikmiycak moralin iyi olsun duam senle su mübarek ramazan ayında Allah'ım güzel haber bildirsin sana1 hafta içinde cıkıyor genelde. Gecen sene ki 5.6 . Gun falandı. Çarşamba verdik kanı perşembe işleme almıslardır Buna da pazartesi cıkar dediler ama bakalım
Geçen sene varya bu aylarda perisandim ben resmen ağlaya ağlaya maf olmuştum ama Allah'ım öyle güzel mucice verdiki bana okadar güzeldi ki dogdugunda birde o gece dolaşmaya çıkmıştım nerden bilicem acilmam başladığını sabah 7 buçukta şiddetli olmaya başladı inanmadım iki kere hastaneye yatınca yalancı sancidan inanmadım duşa girdim rahatladım belki die dahada arttı ilk defa gözümden yaş gelmişti 6 cm le girdim acile 8 cm le imzaları attım nisanım bile ozman geldi çoğu insnin nişanı doğum da geliyor benim hep öyle oldu doktor geldi suyu patlattı annemi almışlardı doğum haneye devlet olunca baba almiyolar annemin kolunu tuttum beş dakika sonra doğum oldu dikiş felan yemedim ilk defa ilk kızımda 18 dikiş yemiştim iç dış toplam baya yirtilmisti oglanda 16 tane ama ucuncude hiç yemedim bakalım bu nasıl olucak her hamilelik okadar farklı ki seninde tek nefeste doğumunu yaparsın normal olursan1 hafta içinde cıkıyor genelde. Gecen sene ki 5.6 . Gun falandı. Çarşamba verdik kanı perşembe işleme almıslardır Buna da pazartesi cıkar dediler ama bakalım
Ay bide allah nasıl kolaylık vermiş sana. Zor sınanmışsın.Geçen sene varya bu aylarda perisandim ben resmen ağlaya ağlaya maf olmuştum ama Allah'ım öyle güzel mucice verdiki bana okadar güzeldi ki dogdugunda birde o gece dolaşmaya çıkmıştım nerden bilicem acilmam başladığını sabah 7 buçukta şiddetli olmaya başladı inanmadım iki kere hastaneye yatınca yalancı sancidan inanmadım duşa girdim rahatladım belki die dahada arttı ilk defa gözümden yaş gelmişti 6 cm le girdim acile 8 cm le imzaları attım nisanım bile ozman geldi çoğu insnin nişanı doğum da geliyor benim hep öyle oldu doktor geldi suyu patlattı annemi almışlardı doğum haneye devlet olunca baba almiyolar annemin kolunu tuttum beş dakika sonra doğum oldu dikiş felan yemedim ilk defa ilk kızımda 18 dikiş yemiştim iç dış toplam baya yirtilmisti oglanda 16 tane ama ucuncude hiç yemedim bakalım bu nasıl olucak her hamilelik okadar farklı ki seninde tek nefeste doğumunu yaparsın normal olursan
Aminn. En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır. Denmiş. Amin inşallahhSok iki gün diyelim cnm merak etme hiç birşey cikmiycak moralin iyi olsun duam senle su mübarek ramazan ayında Allah'ım güzel haber bildirsin sana
Bu soruyu bende sordum doktoruma ıkınabilirmiyim diye ıkınabilirsin tabiki hic bir sikinti yok dediArkadaşlar bugün biraz kabızlık vardı söylemesi ayıp. Wcde sag kasigima bir sancı girdi ama kanama vs olmadı. İkınmak bebege zarar verir mi çok korktum
İnsallh cnm inşallahAy bide allah nasıl kolaylık vermiş sana. Zor sınanmışsın.
Aminn. En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır. Denmiş. Amin inşallahh
Aynı sorun bende de varYa niye bana bildirşm gelmiyo anlamıyorum sayfaya girdiğimde bildirim yerinde kırmızı bildirim oluyodu şimdi olmuyo hep kaçırıyorum muhabbetleri
YaaaaBende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabi
Her seyden aşırı korkar oldukBu soruyu bende sordum doktoruma ıkınabilirmiyim diye ıkınabilirsin tabiki hic bir sikinti yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?