Yaaaa aynısı bende de oluyor 1 haftadır. Uzanırken seyiriyor gibi ama asla seyirme değil, dediğin gibi minik ve düzensiz titreşim gibi, ufak baloncuklar patlıyormuş gibi. 14. haftaya girdim ben de. Ay bebek mi yoksa gerçekten
Yaaa inşallah bebiştir artık bebeğimi tanımak istiyorum, ne zaman nasıl hareket ettiğini, ne zaman uyuduğunu-uyandığını, cinsiyetini, belki dışarıdan gelen etmenlere verdiği tepkileri falan ayy çok tatlı
Ayy galiba oyle oldu. İlkinde 17. Hafta falandı heralde net hissettigimde. Şimdi olan da gerçekten unuttugum bi hareketlenme haliymiş. İçim kıpırdadı gerçekten. Merak etme ben iyiyim demek istiyor inşallah
gerçekten diger gebeliklerde daha da hassaslaşıyor demekki karın. İnşallah bu hafta test sonucları hayırlı güzel hanerler getirir sende bana baaak demiştim die uzun uzun yazarsın
Kızlar sayfam hep bu şekilde şu reklamdan kurtulamıyorum gitmiyor ekrandan bir türlü bunu nasıl çözebilirim ya Mune
sayfayı okuyamıyorum bu şekilde reklam gitmiyor...
Eki Görüntüle 3402316
Kızlar sayfam hep bu şekilde şu reklamdan kurtulamıyorum gitmiyor ekrandan bir türlü bunu nasıl çözebilirim ya Mune
Ay hoşgeldin hoşgeldin özledim seni valla her yerden yazdım, iş yoğunluğundan bakamıyorum epey de ilerlemiş sayfalar nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor
Eki Görüntüle 3402316
Ay evet çok kötü yaa uygulamayı sildim Googledan giriş yaptım arama geçmişini çerezleri falan hep temizledim tekrar giriş yaptım ama düzelmedi hala ekranın yarısını kaplıyor reklam maalesef teknik bir sorun var sanırım Mune
bu şekilde kullanıyorum reklam hiçbir şekilde gitmiyor
Ay evet çok kötü yaa uygulamayı sildim Googledan giriş yaptım arama geçmişini çerezleri falan hep temizledim tekrar giriş yaptım ama düzelmedi hala ekranın yarısını kaplıyor reklam maalesef teknik bir sorun var sanırım Mune
bu şekilde kullanıyorum reklam hiçbir şekilde gitmiyor Eki Görüntüle 3402350
Herkes için guzel bir hafta olsun inşallah bebeklerimizin güzel haberlerini duyduğumuz günlere ben yarın tam 16 oluyorum ve kontrolümüz var cinsiyeti nipt ile öğrenmiştik ama ilk kez ultrason da göreceğiz kısmetse çok heyecanlıyım