2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben bebiş diyorum benceee

Ben bebiş diyorum benceee
Yaaa inşallah bebiştir artık bebeğimi tanımak istiyorum, ne zaman nasıl hareket ettiğini, ne zaman uyuduğunu-uyandığını, cinsiyetini, belki dışarıdan gelen etmenlere verdiği tepkileri falan ayy çok tatlı

Kızlar sizdede karın agrisi oluyormu durduk gere gaz doluymuş gibi hissediyorum kendimi iki aksamdir bu durumdayım

Ayy galiba oyle oldu. İlkinde 17. Hafta falandı heralde net hissettigimde. Şimdi olan da gerçekten unuttugum bi hareketlenme haliymiş. İçim kıpırdadı gerçekten. Merak etme ben iyiyim demek istiyor inşallah
Benimde karnımda böyle göz seğirmesi gibi böyle hareketler oluyor ama tam acaba bebek mi emin olamıyorum

Kızlar sayfam hep bu şekilde şu reklamdan kurtulamıyorum gitmiyor ekrandan bir türlü bunu nasıl çözebilirim ya
Mune sayfayı okuyamıyorum bu şekilde reklam gitmiyor...

Eki Görüntüle 3402316
Kızlar sayfam hep bu şekilde şu reklamdan kurtulamıyorum gitmiyor ekrandan bir türlü bunu nasıl çözebilirim ya
Mune sayfayı okuyamıyorum bu şekilde reklam gitmiyor...
Ay hoşgeldin hoşgeldin özledim seni valla her yerden yazdım, iş yoğunluğundan bakamıyorum epey de ilerlemiş sayfalar nasılsın kuşum hamilelik nasıl gidiyor

Bu sorun bendede var cnm gitmiyor bir türlü duzeltilir heralde
Ay evet çok kötü yaa uygulamayı sildim Googledan giriş yaptım arama geçmişini çerezleri falan hep temizledim tekrar giriş yaptım ama düzelmedi hala ekranın yarısını kaplıyor reklam maalesef teknik bir sorun var sanırım Mune bu şekilde kullanıyorum reklam hiçbir şekilde gitmiyor

Düzeltilir belki cnm bekleyelim

Yeni haftaya günaydın kızlaarrr Kimler kaçıncı haftasında başladı bu yeni güne Benim 16+0
Herkes için guzel bir hafta olsun inşallah bebeklerimizin güzel haberlerini duyduğumuz günlere ben yarın tam 16 oluyorum ve kontrolümüz var cinsiyeti nipt ile öğrenmiştik ama ilk kez ultrason da göreceğiz kısmetse çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…