Ya besin değeri düşük bile olsa benim buzluğa attıklarım annemgilin ve kvalidemin bahçe sebzeleri. O yüzden daha güvenilir geliyor bamaYok kız bole domtorlar falan gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya besin değeri düşük bile olsa benim buzluğa attıklarım annemgilin ve kvalidemin bahçe sebzeleri. O yüzden daha güvenilir geliyor bamaYok kız bole domtorlar falan gibi![]()
Uykuları gelince ayakta uyuyorlar zaten@sheismaya benimki de böyleydi. 7 de yaptığı uykuyu yapmazsa 9 da yatar aslında. Bizim öyle oldu. Eskiden 7de bir uyku yapıyordu. Şimdi son uykusu 5-6 da bitiyor. Öyle olunca 9da başlıyorum uyutmaya 9.50 nakavt!
Ya sorma bugün dışarı çıkarttım biraz. Uyuma eve gidince birlikte uyuyacağız dedim ama uyudu :/ halbuki cingöz cingöz etrafa bakıyordu. Evde de asla uyumuyor. Eskiden ağzına emziği koyunca kendi uyurdu Ah ah...Uykuları gelince ayakta uyuyorlar zaten![]()
Algıları açıldı bacım ondanYa sorma bugün dışarı çıkarttım biraz. Uyuma eve gidince birlikte uyuyacağız dedim ama uyudu :/ halbuki cingöz cingöz etrafa bakıyordu. Evde de asla uyumuyor. Eskiden ağzına emziği koyunca kendi uyurdu Ah ah...
Ben doğum sonrası verdiklerimi süt olsun diye geri aldımYa siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim
Of sorma 79 gebe kaldım 84 le doğurdum depresyonda 75 düştüm mis gibiydim boyum uzun 88 olmuşumYa siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim
Bunun zamanı yok ya. Artık biraz olsun kendimizede zaman ayırmamız lazım. Sonra ayaklandı takip et diyecekler öyle öyl uzayacak liste.Of sorma 79 gebe kaldım 84 le doğurdum depresyonda 75 düştüm mis gibiydim boyum uzun 88 olmuşumspora gidicem kocam küçük daha olmaz diyor ya ben 100 kilomu olayım napıyımmmmm
![]()
Ben yürüyüş yapıcam Ramazandan sonra kızımla hergün 1 saat. Diyetle desteklerim aminnnnBunun zamanı yok ya. Artık biraz olsun kendimizede zaman ayırmamız lazım. Sonra ayaklandı takip et diyecekler öyle öyl uzayacak liste.
Yemek yedikten sonra gelen o pişmanlık ve dikkat edicem bundan sonra artık ve sonra dolapta ne tatlı vardı döngüsü arasındayımYa siz kilo işini napiyorsunuz? Ben çok kilo almışım ya. Ve tatlı yiyorum habire :/ eskiden ağzima sürmezdim
Ayni valla. Tek bir siyah takımım var onunla gidip geliyorum işe. Zaten farklı bir şey giydiğim hafta bir öğrenci gelip "öğretmenim bir daha mı bebek var?" dedi. Yıkıldım :'D rejim yapmaya karar verdim ama ne yaparım bilmiyorum kfkd. Yani eskiden 1 porsiyonu zor bitiren ben 3 porsiyonu yiyip anca doyuyorum. Ve 3,4 öğün Allah ne verdiyse yiyorum :/Ben doğum sonrası verdiklerimi süt olsun diye geri aldımkaldılar sanki. Kıyafetlerim de olmuyor. Kilo veririm diye yenisini de almıyorum.
Evet ya benim de 10 kilo vermem lazım o da bebekten önceki halime dönmek için. Bebekten önce de kilom vardı 5. 15! 15 kilo nasıl verilir. Şu an farkındalık geldi banaYemek yedikten sonra gelen o pişmanlık ve dikkat edicem bundan sonra artık ve sonra dolapta ne tatlı vardı döngüsü arasındayımbakalım 10 kiloyu kim verecek. Yememiz de gerekli ki süt olsun bebiş beslensin
Ben bugün bir başlangıç yaptım gibi. Güzel ter attım. Sonra üstüne tatlı bir macciato içtim torunun markette satılan (çok güzel ettimBen yürüyüş yapıcam Ramazandan sonra kızımla hergün 1 saat. Diyetle desteklerim aminnnn![]()
Of kocalara bakma djd(ben biraz koca düşmanıyım) 1 saat spor yapmak için bebek kaç yaşına gelmeli? Baksın işte 1 saat. Djdjd(kendi kocasına laf geçiremeyip başka kocalara saran karaları)Of sorma 79 gebe kaldım 84 le doğurdum depresyonda 75 düştüm mis gibiydim boyum uzun 88 olmuşumspora gidicem kocam küçük daha olmaz diyor ya ben 100 kilomu olayım napıyımmmmm
![]()
Benimde kaynanam geliyor ya nisanda oğlum kilolu sevmiyor kilo almasa bari demiş annemeBen bugün bir başlangıç yaptım gibi. Güzel ter attım. Sonra üstüne tatlı bir macciato içtim torunun markette satılan (çok güzel ettimAllah bilir kaç kalori)
Kocam bakmicak ki anneme bırakıcam kehdjdjsj tek sporla olmazmış boğazımıda tutmalıumışım 2 günlük iş değilmişşş beraber diyete girermişizzzzzz blaaa blaaa blaaa. Ramazan ramazan tartışma benle dedi. Kayot yaptırdım ki ben çoktanOf kocalara bakma djd(ben biraz koca düşmanıyım) 1 saat spor yapmak için bebek kaç yaşına gelmeli? Baksın işte 1 saat. Djdjd(kendi kocasına laf geçiremeyip başka kocalara saran karaları)
Kız çok güldürdün ya Allah da seni güldürsün.Benimde kaynanam geliyor ya nisanda oğlum kilolu sevmiyor kilo almasa bari demiş annemeşok olucak kadın
laf ederse onuda yerim andnzmxmxnz
Ben diyetisyende çalıştım 5 sene bacım 10 kiloyu veririm 1 ayda ama bi yeme keyfim var işte :)) halledicez beraber gireriz diyete. Fazlasında gözüm yok 72 73 bana çok yakışıyordu hemde yeni doğum yaptık mükemmel olamayız. 10 15 kilo verelim gerisine bakarız.Kız çok güldürdün ya Allah da seni güldürsün.
Olgunlaşma süreci devam edebilir dedi canım tavsiyesi püre haline getirip o şekilde dondurmanmış, rica ederimpeki mesela bir avokadoyu kestim, birazını bebeğe yedirdim ama kalanını o esnada yiyemeyeceğim. çöpe de atmak istemiyorum. onu dondursam olur mu? teşekkürler bu arada![]()