Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hiç duymadım çevremde de giden olmadı ama şehir hastanesine kesinlikle randevusuz gitme muayne etmiyorlar
İyiyiz canım sen nasılsın, her şey yolunda mı. Kendini toparlamana çok sevindim, umuyorum güzel günler çok yakında. Neler yapıyorsunhanımlar merhaba naıslsınız :) kendimi biraz toparladım sizleri de merak ettim bi halinizi hatrınızı sorıym dedim
Tamam canım teşekkür ederim sipariş verdim vallah yicem nasipseO kdar maydonoz zarar vermiyor canım bnde pide aşığı olarak haftada bir iki kere yerim zararını görmedim maydonuzu sadece tek seferde bir demet falan yersen veya kaynatir suyunu içersen zararı var diye biliyorum
Ama kokoreç yemeyin diyolar çok zararliymis benimde dün canım cekti ama yemedim kolay kolay gelmedik cnku bu aşamaya bence yemesemde olur ama ilk 3 ay yemeyin diyolar galibaAy midye ve kokoreçten vazgeçtim yaa zor oldu ama yemiyorum eşimden arada birkaç ısırık alıyorum ama midye agzıma sürmedim hamile kaldıgımdan beri evet benimse kolayla zor bi imtihanım oldu ama eve almıyoruz kimse içmiyo canımda çekmiyo böylelikle
Yolunda çok şükür cumartesi kontrole gittim rahim duvarına baktılar gayet iyi dedi işlem yaparken çok kazımıcam inceltmek istemiyorum duvarı dedi ağrım sızım olmadı zaten çok şükür. bakalım ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inofolic combi başlıcam adetten sonra birde. anlayacağınız 0 dan herşey ve biraz daha zorlu olacakİyiyiz canım sen nasılsın, her şey yolunda mı. Kendini toparlamana çok sevindim, umuyorum güzel günler çok yakında. Neler yapıyorsun
Ya bende zaten ufacık ısırık alıyorum her zamanda eşim kokoreç yemiyor ayda yılda bir nadir yani hani onu demek istedim ekmeğinden ısırıyorum tadını alıyorum yetiyoAma kokoreç yemeyin diyolar çok zararliymis benimde dün canım cekti ama yemedim kolay kolay gelmedik cnku bu aşamaya bence yemesemde olur ama ilk 3 ay yemeyin diyolar galiba
Sevindim darısı başımızaKızlar bu arada ikili tarama sonucum temiz çıktı çok şükür bir risk yok herşey yolunda
Süper, sürecin senin için sağlıkla ve kolaylıkla geçmesini diliyorum. İnşallah çok güzel geçecek bu süreç sen iyi ol yeter kiYolunda çok şükür cumartesi kontrole gittim rahim duvarına baktılar gayet iyi dedi işlem yaparken çok kazımıcam inceltmek istemiyorum duvarı dedi ağrım sızım olmadı zaten çok şükür. bakalım ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inofolic combi başlıcam adetten sonra birde. anlayacağınız 0 dan herşey ve biraz daha zorlu olacak
Volkan Emirdar'a takibe başladım gebeliğimin başından beri nasipse de onunla tamamlamak istiyorum :)Aranızda İzmir'de olan var mı doğum için hangi doktora gitmeyi düşüyorsunuz ben şerife dikayagi düşünüyorum ama bakalim
Ben sigara içmiyorum normalde arkadaş ortamında nadiren 1-2 tane içerdim. Ayy şimdi canım nasıl çekiyor sanki tiryakisiymişim gibi buna çok şaşırıyorum meselaBen sürpriz hamile kaldım biraz korunuyorduk yaza felan düşünüyordum o yüzden kendimi alıştıramadım ya bide normalde ben sigara da kullanıyorum öğrendiğim gün direk bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim şuan eşim içiyor git diyorum yanımdan berbat kokuyor
Ay maşallah hadi şükürler olsun darısı başımızaKızlar bu arada ikili tarama sonucum temiz çıktı çok şükür bir risk yok herşey yolunda
Ayy kız hamilelikte nasıl çekiyor ilk defa böyle bişey görüyorum aman aman sen uzak durBen sigara içmiyorum normalde arkadaş ortamında nadiren 1-2 tane içerdim. Ayy şimdi canım nasıl çekiyor sanki tiryakisiymişim gibi buna çok şaşırıyorum mesela
Afiyet olsunTamam canım teşekkür ederim sipariş verdim vallah yicem nasipse
Ohh maşallah darısı tüm bekleyenlere inşallahKızlar bu arada ikili tarama sonucum temiz çıktı çok şükür bir risk yok herşey yolunda
İnan ben de anlamadım Arada bir geliyorlar bana eşimde kullanmıyor evde sigaraya dair hiçbir şey yok ayy bir sigara olsa da içsem diyorum kendi kendimeAyy kız hamilelikte nasıl çekiyor ilk defa böyle bişey görüyorum aman aman sen uzak dur
Ben geçen akşam yedim bir kereden bir şey olmaz cnm etsiz ve acılı yeKızlar bi çiğ köfte yiyesim var şu an . Midemden dolayı pek bir şey yiyemiyorum ama şu an açım ve canım bunu istiyor. Bir seferden bir şey olmaz diyip beni rahatlatır mısınız?