2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
E şimdi hanımlar içinde nitrit, nitrat, koruyucu, bulyon olmadığını bildiğiniz çiğköfteci önerisi istiyorum sjdfhsdhf

O kdar maydonoz zarar vermiyor canım bnde pide aşığı olarak haftada bir iki kere yerim zararını görmedim maydonuzu sadece tek seferde bir demet falan yersen veya kaynatir suyunu içersen zararı var diye biliyorum
Tamam canım teşekkür ederim 🙏 sipariş verdim vallah yicem nasipse

Ay midye ve kokoreçten vazgeçtim yaa zor oldu ama yemiyorum eşimden arada birkaç ısırık alıyorum ama midye agzıma sürmedim hamile kaldıgımdan beri🥲 evet benimse kolayla zor bi imtihanım oldu ama eve almıyoruz kimse içmiyo canımda çekmiyo böylelikle🤪
Ama kokoreç yemeyin diyolar çok zararliymis benimde dün canım cekti ama yemedim kolay kolay gelmedik cnku bu aşamaya bence yemesemde olur ama ilk 3 ay yemeyin diyolar galiba 🤦🏻‍♀️

İyiyiz canım sen nasılsın, her şey yolunda mı. Kendini toparlamana çok sevindim, umuyorum güzel günler çok yakında. Neler yapıyorsun :KK54:
Yolunda çok şükür cumartesi kontrole gittim rahim duvarına baktılar gayet iyi dedi işlem yaparken çok kazımıcam inceltmek istemiyorum duvarı dedi ağrım sızım olmadı zaten çok şükür. bakalım ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inofolic combi başlıcam adetten sonra birde. anlayacağınız 0 dan herşey ve biraz daha zorlu olacak

Aranızda İzmir'de olan var mı doğum için hangi doktora gitmeyi düşüyorsunuz ben şerife dikayagi düşünüyorum ama bakalim

Ama kokoreç yemeyin diyolar çok zararliymis benimde dün canım cekti ama yemedim kolay kolay gelmedik cnku bu aşamaya bence yemesemde olur ama ilk 3 ay yemeyin diyolar galiba 🤦🏻‍♀️
Ya bende zaten ufacık ısırık alıyorum her zamanda eşim kokoreç yemiyor ayda yılda bir nadir yani hani onu demek istedim ekmeğinden ısırıyorum tadını alıyorum yetiyo🤗

Yolunda çok şükür cumartesi kontrole gittim rahim duvarına baktılar gayet iyi dedi işlem yaparken çok kazımıcam inceltmek istemiyorum duvarı dedi ağrım sızım olmadı zaten çok şükür. bakalım ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inofolic combi başlıcam adetten sonra birde. anlayacağınız 0 dan herşey ve biraz daha zorlu olacak
Süper, sürecin senin için sağlıkla ve kolaylıkla geçmesini diliyorum. İnşallah çok güzel geçecek bu süreç sen iyi ol yeter ki :KK200:
Aranızda İzmir'de olan var mı doğum için hangi doktora gitmeyi düşüyorsunuz ben şerife dikayagi düşünüyorum ama bakalim
Volkan Emirdar'a takibe başladım gebeliğimin başından beri nasipse de onunla tamamlamak istiyorum :)

Ben sürpriz hamile kaldım biraz korunuyorduk yaza felan düşünüyordum o yüzden kendimi alıştıramadım ya bide normalde ben sigara da kullanıyorum öğrendiğim gün direk bıraktım bi daha da ağzıma sürmedim şuan eşim içiyor git diyorum yanımdan berbat kokuyor 😂
Ben sigara içmiyorum normalde arkadaş ortamında nadiren 1-2 tane içerdim. Ayy şimdi canım nasıl çekiyor 😄 sanki tiryakisiymişim gibi buna çok şaşırıyorum mesela 😁

Ben sigara içmiyorum normalde arkadaş ortamında nadiren 1-2 tane içerdim. Ayy şimdi canım nasıl çekiyor 😄 sanki tiryakisiymişim gibi buna çok şaşırıyorum mesela 😁
Ayy kız hamilelikte nasıl çekiyor ilk defa böyle bişey görüyorum aman aman sen uzak dur 😅

Benim zorlandığım diğer yiyecek mayonez sanırım baya severim 🤭 mayonez batırmalı bir şey yeniyorsa bir iki tane batırıp yediğim de olmuyor değil kendime o kadar hakim olamıyorum 🫣 onun dışında kokoreç, midye, sucuk, pastırma gibi yiyeceklere zaten çok düşkün değildim onlar beni pek sarsmadı 😂
Hamburger 🍔 konusuna ne diyorsunuz? İlk zamanlar midem bulanıyordu baya hiç istemiyordum görmek bile reklamlarını ama iştah açıldı ve hamburger perileri geliyor zaman zaman 🤤

Kızlar bi çiğ köfte yiyesim var şu an 🙈. Midemden dolayı pek bir şey yiyemiyorum ama şu an açım ve canım bunu istiyor. Bir seferden bir şey olmaz diyip beni rahatlatır mısınız?🫠
Ben geçen akşam yedim bir kereden bir şey olmaz cnm etsiz ve acılı ye

X