2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Umarım hepiniz ve bebeleriniz iyidir, yemek konusunda bendee yorumda bulunmak istedim :)) İlk gebeliğimde sorunlu bir hamilelikte geçirdim ve stresten full yediğim için 27kg aldım, bebitom 2.300 doğdu :)) yani ne kadar yersen ye çocuğa gitmiyormuş bunu öğrendim, şu an kısıtlamıyorum yediğimi içtiğimi sadece abartmamaya çalışıyorum. Bebeğin beslenmesi pekte bizim yediklerimizden etkinlenmiyor, kokoreç vs. yemiyorum bende de. Asla cips, kola, hamburgerr aslaa falan yapmıyorum canım isterse yiyip geçiyorum. :) bence biraz da rahat olmak lazım, eğer bir sorun olursa gebelikte bunun sebebi yemek olmuyor... bazen istediğinizi yapamamanın stresi daha çok etkiliyor bebişleri

Kızlar eşim ebebekte gezerken bunu görmüştü o zaman fiyatı 800dü yok dedim alma bugün indirimde nasıl sizce eşim çok hevesli al bende takarım diyor. 🥰 Birde al derseniz sizce gri mi siyah mı almalıyım kız erkek uyumlu olsun 😊

Eklentiler

• Screenshot_20240226-125820.jpg
    Screenshot_20240226-125820.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 65
Umarım hepiniz ve bebeleriniz iyidir, yemek konusunda bendee yorumda bulunmak istedim :)) İlk gebeliğimde sorunlu bir hamilelikte geçirdim ve stresten full yediğim için 27kg aldım, bebitom 2.300 doğdu :)) yani ne kadar yersen ye çocuğa gitmiyormuş bunu öğrendim, şu an kısıtlamıyorum yediğimi içtiğimi sadece abartmamaya çalışıyorum. Bebeğin beslenmesi pekte bizim yediklerimizden etkinlenmiyor, kokoreç vs. yemiyorum bende de. Asla cips, kola, hamburgerr aslaa falan yapmıyorum canım isterse yiyip geçiyorum. :) bence biraz da rahat olmak lazım, eğer bir sorun olursa gebelikte bunun sebebi yemek olmuyor... bazen istediğinizi yapamamanın stresi daha çok etkiliyor bebişleri
Bende öyleyim istediğim herşeyden az da olsa yiyorum her hamileliğimde olduğu gibi çok takmıyorum kafama kilo almasını zaten kaşar peyniri yoğurt fındık badem muz sağlıyor bende 13 kiloyla bitirmiştim dier gebeligimi dediğim gibi her şeyden yedim kuzum 3300 doğmuştu 51 cm boyu var di 🤣🤣🤣🤣çiğ koftemide yedim cigeride tadımlık yedim ama siz siz olun et tarzı birşey yaparsanız elinizle elinizi yüzünüze hiç bir yerinize sürmeyin ne olursa olsun çilek bile dahil çilek yemiştim başımın arka kısmı kasinmisti kazıdım çocuğun tam ense kısmında kızarıklık var halada duruyor 🤣🤣🤣🤣

Hamile olduğunuz andan itibaren nelerden vazgeçtiniz arkadaşlar yeme içme konusunda özellikle 🤩 yasaklı tüm gıdalar hayatınızdan çıkarttınız mı? Ben kola konusunda biraz zorlandım mesela onun yerine sade sodayla devam ediyorum ama eşim içtiği zamanlar canım çok istediğinde ondan bir iki yudum içiyorum 🤭
Canım zaten hayatta koşa cips vs şeyler pek sevmediğim için hiç zorlanmadım diyebilrrm 😂Ama iştahsızlık bulantı feci faydalı Hiçbir şeyi de yiyemiyorum

Ben sigara içmiyorum normalde arkadaş ortamında nadiren 1-2 tane içerdim. Ayy şimdi canım nasıl çekiyor 😄 sanki tiryakisiymişim gibi buna çok şaşırıyorum mesela 😁
arkadaşımın canı sigara külü yemek istiyodu düşünjkklndksdf

Kızlar eşim ebebekte gezerken bunu görmüştü o zaman fiyatı 800dü yok dedim alma bugün indirimde nasıl sizce eşim çok hevesli al bende takarım diyor. 🥰 Birde al derseniz sizce gri mi siyah mı almalıyım kız erkek uyumlu olsun 😊
Gayet güzel cnm bende baby plus markasini kullanıyorum okadar rahatki al derim

Gri al bence canım kızada erkegede uyumlu olsun😍

Bide kızlar ben hamile kalmadan önce ehliyete yazılmıştım tam derslerim bitti hamile olduğumu öğrendim bugün de yazılı sınavım var ama bi yandan endişeliyim direksiyon sınavı iki ayı bulur dedi kursum ve karnım çok şişerse felan nasıl sürerim diye korkuyorum açıkçası ya
Kız benim ablam 7 aylıkken gitti sınava aldı ehliyeti bir şey olmaz alırsın

Benim zorlandığım diğer yiyecek mayonez sanırım baya severim 🤭 mayonez batırmalı bir şey yeniyorsa bir iki tane batırıp yediğim de olmuyor değil kendime o kadar hakim olamıyorum 🫣 onun dışında kokoreç, midye, sucuk, pastırma gibi yiyeceklere zaten çok düşkün değildim onlar beni pek sarsmadı 😂
Hamburger 🍔 konusuna ne diyorsunuz? İlk zamanlar midem bulanıyordu baya hiç istemiyordum görmek bile reklamlarını ama iştah açıldı ve hamburger perileri geliyor zaman zaman 🤤
Canım İstanbul'da sadece hamburger yapan yerler var ya House of B gibi oralarda iyi pişmiş köfteyle yiyebilirsin bence. Ben de Ercan Burger'den yiyorum hamileliğimden beri 3 kere yemişimdir. Et asla yiyemiyorum ama orda sosla falan gidiyor en azından et yemiş oluyorum diye kendimi rahatlatıyorum. Bu arada mayonezin bir zararı yok o konuda kısıtlama kendini sadece aşırı tüketmek normalde de iyi olmadığı için önerilmiyor. Paketli gıda tüketiyorsan mayonez de yiyebilirsin yani :kk77:

Linakiz Linakiz kuzu beni listeye ekler misin sat 4 Aralık kalp kese 6+1 yaş 32 İstanbul 8 Eylül tahmini doğum

Kızlar bi çiğ köfte yiyesim var şu an 🙈. Midemden dolayı pek bir şey yiyemiyorum ama şu an açım ve canım bunu istiyor. Bir seferden bir şey olmaz diyip beni rahatlatır mısınız?🫠
Mutfak robotunfa kendin yap iki dakikada benimde canım çekti dün yaptım nefsim köreldi. İnan toxoplazma bulaşırsa çok daha kötü hemen google den tarifine bak mutfak robotu ile 15 dk da yaparsın

X