Ben de yapmadım. Hatta eşimle doktora gittigimizde 12 de cinsiyet beklemıyorduk doktor muaynede soyleyeyimmi dedi aa belli mi dedik şaşırdık belli belli dedi. Biz hemen öğrenmek istedik. Eşimde ben yermiyim bu numaraları parti marti masrafına mı girelim hemen soyle dedim der ( o işin şakası tabi yapalım desem benden hevesli koşturur o işlere hep masrafta yapar) ama cok duydum çevremde 22 de cinsiyet değişti 32 de değişti diyenleri güvenemem öyle herkese. Hatta bi yakınımız 32 de dogum yaptı cocugu getirdiler kızım diye sevıyorlarmıs İsmini koymuslar kardeşim dio bu bebek ayşe bebek olamaz dedik nasıl yani demişler cünkü bı bebek erkek kadın doğumda öğrendi bebegin cinsiyetini. Hiçbi doktor anlamamış demekki. Bizde diyoruz hep hangi doktora gittiyse ogrenelimde biz grimeyelim bi arkadasımda benden 3 ay falan once dogum yaptı onunda kızdı 7 biterken mi ne doktor dedi aaa bu kız değil erkekmiş. Kız yıkıldı resmen herşeyi almışlardı. Şimdi ben bunlara çok güldüm allah basıma verir die kızımde detaylıya bile girdikten sonra kız dimi hala kız dimi die sordum inanırmısın dogumda bile kız dimi diyordum. Bunlar eglencesi tabi de ben öyle etrafta cocugu olmayan ya da başka yonlerden bi kanadı kırık insanların görecegi şekilde böyle kutlamaları hoş bulmuyorum nazara da cok inanıyorum. Kötü bakışları da çekmek istemıyorumCinsiyet partisi yapmayı düşünen var mı aranızda benim eşim çok saçma buluyor geçen sefer balon almıştım şişirmeidk bile paketli duruyor kenarda bi heves almıştım