- 31 Aralık 2023
- 525
- 425
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim başında göstermemişti ama sonlara doğru yakaladık hemde gülümserken biliyor musun ayy bir an önce detaylı gününe gelelim yaAyy inşallah yüzünü yakalayamamak gibi bı ihtimal olmaz heralde değil mi 1 saat sürüyor diyosun
18-23 arası canımDetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor peki
CD ye hiç açıp baktın mı ben eve gelir gelmez o zaman merak edip bilgisayarda bakmıştım onun içinde de var fotoğraflarıBana bir sürü fotograf ve cd verdiler bide telefonuma attılar yuksek cozumurluklu
Ben 21+0. Da gitmişim baktım şimdi. 18-22 arası oluyormus galiba.Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor peki
Ay biliyomusun bakmadım cd ye. Aynışarını teşefona attı galiba adiye. Bide baya çıktı alıp verdi bize bir sürü renli 4d goruntu vardı dosyada aynısıdır die açmadım cd yiCD ye hiç açıp baktın mı ben eve gelir gelmez o zaman merak edip bilgisayarda bakmıştım onun içinde de var fotoğrafları
Aynı şekilde bende öyle asla doktoru duymuyorum o sıra sadece ekrana odaklıyım telefondan anı kaçırmamaya çalışıyorumDoktor bakmıstır zaten ya. Burun kemigi olusmus mu ense kalınlıgı kaç. Bide hafta hafta da değişiyor ya örnek veriyorum 11. Haftada burun kemiginin olusması yeterlidir 12de belli cm lerde olması lazımdır gibi gibi. Bizim için bazen cok onemli dediğiniz şeyler doktorlar için goz ucuyla gordukleri şeyler olabiliyor. Mesela benim ultrason kagıdımda kalp atısı yazmıyordu ama dinledik ve ölçtü gördüm yani ama bana kaç oldugunu soylemedi yada kagıtta yazmamıs. Ama o kendi kayıtlarını tuttu bana sadece normal güzel falan dedi. Sizinki de öyle olmustur o bakmıstır. Yani aslında herkesin ölçüyordur doktoru ama ölçmedi falan sanıyorlardır. Ben de bazen doktoruma diyorum szi bunu yaptımız veya yapmadınız neden diyorum yoo yaptık dio. Açıyo dosyamı gosteriyo bak hatta boyle boyle not almısız bide dio sen kaçırmıssın ben sana anlattım ya falan dio bazen deşimdi mesela video cekiyoruz muayenede. Orda ufak ufak anlatıyor ama ben o ara baska seylere dikkat ettigimden duymamıs oluyorum
Ben tam 22+0 da gitmiştim ama detaylı için özel bi yerde yaptırmıştım boş günleri yoktu zor almıştım randevuBen 21+0. Da gitmişim baktım şimdi. 18-22 arası oluyormus galiba.
Benim kızda her zaman yigidin malı meydandadır diodu. 12 de cinsiyet i yuzu herşeyi belliydi hep öyle gitti ama detaylıda uyumayı tercih etti. Hatta doktor artık bakcaklarına baktı yuzunu gözünü gorelim dedi ellleri yuzundeydi ultrasonla dürtmeye basladı eliyle ultrasonu ittirir gibi yaptı bizim kız suratını ekşitti bildigin bırakın beni ben uyuycam yaaa huysuzlugu yaptı hepimiz baya gülmüştük.Benim başında göstermemişti ama sonlara doğru yakaladık hemde gülümserken biliyor musun ayy bir an önce detaylı gününe gelelim ya
Ben bu boyalar ile kendi aralarında yapanlardan izlettim bi tek ona ikna edebildim ama sadece annen varken yaparım başkası varken yapmam diyor utanıyor allahtan annemle kanka gibilerde Ama benim fikrim değişti zaten doktor ihtimal söyledi ben ona odaklandım şuan yapsam heyecanı olur mu bilmiyorumCinsiyet partisi yapmayı düşünen var mı aranızda benim eşim çok saçma buluyor geçen sefer balon almıştım şişirmeidk bile paketli duruyor kenarda bi heves almıştım
Benim de öyleydi hala saklıyorum olduğu gibi duruyor bazamda dosyasında ah ne heyecanlı günlerdiAy biliyomusun bakmadım cd ye. Aynışarını teşefona attı galiba adiye. Bide baya çıktı alıp verdi bize bir sürü renli 4d goruntu vardı dosyada aynısıdır die açmadım cd yi
Gelmeden önce çikolata yiyin demişlerdi yol boyunca elimde çikolata yiye gittim belki ondandırBenim kızda her zaman yigidin malı meydandadır diodu. 12 de cinsiyet i yuzu herşeyi belliydi hep öyle gitti ama detaylıda uyumayı tercih etti. Hatta doktor artık bakcaklarına baktı yuzunu gözünü gorelim dedi ellleri yuzundeydi ultrasonla dürtmeye basladı eliyle ultrasonu ittirir gibi yaptı bizim kız suratını ekşitti bildigin bırakın beni ben uyuycam yaaa huysuzlugu yaptı hepimiz baya gülmüştük.
Ya ben en son gittiğimde onu denedim çikolata yedim baya ama hiç oralı olmadı miniğim sırtını dönmüş yatıyordu Karnım aç gidiyorum hep acaba ondan mı bilemedimGelmeden önce çikolata yiyin demişlerdi yol boyunca elimde çikolata yiye gittim belki ondandır
Benim eşim çalıştığı için gelemiyor randevulara onun için yapabilirim ben diye düşünüyorum merak etsinBen bu boyalar ile kendi aralarında yapanlardan izlettim bi tek ona ikna edebildim ama sadece annen varken yaparım başkası varken yapmam diyor utanıyor allahtan annemle kanka gibilerde Ama benim fikrim değişti zaten doktor ihtimal söyledi ben ona odaklandım şuan yapsam heyecanı olur mu bilmiyorum
Açlıktan da olabilir bişey yiyince çok hareketleniyordu benimki sanki kendi yiyor şimdi ufaklar ya kuzum birazda ondan olabilir ileriki zamanlarda daha çok hareketleneceklerYa ben en son gittiğimde onu denedim çikolata yedim baya ama hiç oralı olmadı miniğim sırtını dönmüş yatıyordu Karnım aç gidiyorum hep acaba ondan mı bilemedim
İlk trimesterin son günündeyiz bugün çok heyecanlıBiz de dün gittik ikili taramaya. Doktor eşimin kuzeninin doktoruydu sağolsun tam 50 dakika inceledik minnoşu her şeyi çok yerinde Cinsiyet için de kız çok yüksek ihtimalle ama yine de bekleyelim dedi inşallah dönmez ya 12+6 oldu bugün günümüz
Sıradaki muayeneye de biraz tok gideyim bakalım azıcık hareketlensin ufaklıkAçlıktan da olabilir bişey yiyince çok hareketleniyordu benimki sanki kendi yiyor şimdi ufaklar ya kuzum birazda ondan olabilir ileriki zamanlarda daha çok hareketlenecekler
Ay siz bitirdiniz valla bizim daha varİlk trimesterin son günündeyiz bugün çok heyecanlı
Şubat ayı hiç bitmek bilmese de geçiyor vallaAy siz bitirdiniz valla bizim daha var