2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet ya ben unutmusum ilk trimesterde oluyormuydu boyle sonradan oluyordu ama. Birde ben alışkınım hep merdiven cıkarım yururum. Spora da gidiyordum Şantiyelerde aşagı yukarı zaten merdüven peşinde. Ama bu hafta nolduysa bi anda acayip nefes nefese kalıyorum. Normal büyük ihtimalle. Doktora soylemeyi unuttum belki magnezyum verirdi.
Bana da olmaz bu aylarda dedikleri için psikolojik sanıyodum ama cidden nefesim yetmiyor doktora soracağım bu sefer gittiğimde

yalan söylüyor, @byzty72 bu hesap da kendisine ait.

bu kadar sürtünmeye bir alev alamadılar gitti.
Ne kadar iğrenç kelimeler, sürtünme yolu ile bir şeyler yaşadık, yahu sen odun musun da sürtüne sürtüne ateş çıkaracaksın?
Sanki konunun alakası var gibi. 1 avuc ergen erkek bebesi. Burda cocuk için tedavi için kendini unutmus insanların duygularını somuruyorlar. Banlayan Ellerin dert gormesin

Çook haklısın canım ya, Allah ömür versin sağlık versin tutulur, pazartesi -perşembe yada bi tüm 3 aylar tutulup ödenir borç dediğin gibi yeter ki sağlık olsun, Ramazan da tutmak ta ayrı güzel ama 2 çocuğu besleyemem o şekilde onlara da yazık zaten dinimiz kolaylık dini ama işte ben üst üste olunca 2 sene gözümde büyüdü
Aynı durumdayım aynen bende gerçekten kazası gözümde büyüyormus asıl. Ama allah kolaylıgını vericek sen emin ol. Sen de diyceksin gozumde büyütmüşüm ammada

Ben sizin eski mesajlarınıza da baktım siz 3-4 aydır boyle konular acmıssınız sürekli. Hamile kalmak istemıyorum da demişsiniz. Kusura bakmayında cogu mesajınız şaibeli. Dalga gecer gibi yorumlarınız da var. 3 aydır burda millete soracagınıza gidin kan testi verin bitsin gitsin sürekli kanda cıkmadı doktor hamile değilsin dedi ama olabilirim deil mi diye geliyorsunuz ve istemıyorum bebek falan demişsiniz. Kusura bakmayın ama burada kibarca size yardımcı olmaya çalışıyor herkes teselli vermeye calısıyor. İyi niyeti suistimal ediyorsunuz. Ya yaşınız cok kucuk ya da erkek falansınız sevgilinizden supheleniyorsunu ya da dümdüz dalga gecıyorsunuz diye dusunuyorum artık K Kazen sizinle bir ilgilensin bence
Canım Fake bunlar bende baktım

Benim boyle ciktj testim icini açıp tekrar taktim pembe çizgi normalde C cizgisinde burada T cizgisinde duruyor ters yani ama diğer çizgi iki tane cok dikkatli bakarsanız görürsünüz yanlis mi oluyor bu test
Merhaba çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Ben erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadım sürtünme yoluyla. Yani özel bölgelerimiz kısa bir süre de olsa birbirine deydi internetten araştırdığımda zevk suyuyla hamile kalınabileceği yazıyordu ve korktum açıkçası. Bir de tam yumurtlama günümdü. Boşalma olmadı ama zevk suyu deydi sanırım. Hemen ertesi gün hapı aldım çok korkuyorum hamilelik gibi bir şey olabilirmi
Al bir fake daha

Bende doktoruma danisacam artık bı yanım yaptır bı yanım yaptırma diyor bende detayliyi kesin yaptirmak istiyorum ama doktorum ne derse ona göre yaptiricam
Detaylıyı tabi kesin yaptır. Hem cok zevkli 1 saate yakın bebişi izliyosun 🙈🙈🙈valla sırf oyuzden yaptırılır bişey yok zaten yatıyosun izliyosu. sadece sabit yatmaktan en fazla belin agrır 😂😂 hem de bebegin her şeyine detaylı detaylı bakıyor doktor. Orda da mesela bizim bi tanıdıgımızın bebeginin ayak problemi vardı acil ameliyat gerekıyordu. Doğumu donanımlı hastanede yapması gerekıyprdu hemen bebeği ameliyata alcaklardı yoksa ayagı ciddi problem yapıcaktı. Cocuk dogdu sonra ameliyata alındı. Şimdi cok sukur hiç problemi kalmadı anlaşılmıyor ayagının problemı. Ama bilmeselerdi o donem dogumda farkedilseydi ciddi sakatlık yasıycaktı. Allah hiçbirimize yapmadım pişmanlıgı vermesin. Problem yoksa zaten mis gibi bebişimizin fotografları oluyor 1 saat izlemiş oluyoruz. İzlerken değişik hareketler yapıyor gülüyoruz😂

Detaylıyı tabi kesin yaptır. Hem cok zevkli 1 saate yakın bebişi izliyosun 🙈🙈🙈valla sırf oyuzden yaptırılır bişey yok zaten yatıyosun izliyosu. sadece sabit yatmaktan en fazla belin agrır 😂😂 hem de bebegin her şeyine detaylı detaylı bakıyor doktor. Orda da mesela bizim bi tanıdıgımızın bebeginin ayak problemi vardı acil ameliyat gerekıyordu. Doğumu donanımlı hastanede yapması gerekıyprdu hemen bebeği ameliyata alcaklardı yoksa ayagı ciddi problem yapıcaktı. Cocuk dogdu sonra ameliyata alındı. Şimdi cok sukur hiç problemi kalmadı anlaşılmıyor ayagının problemı. Ama bilmeselerdi o donem dogumda farkedilseydi ciddi sakatlık yasıycaktı. Allah hiçbirimize yapmadım pişmanlıgı vermesin. Problem yoksa zaten mis gibi bebişimizin fotografları oluyor 1 saat izlemiş oluyoruz. İzlerken değişik hareketler yapıyor gülüyoruz😂
Yaaa heyecanlandım yaa :emir_bebek: fotoğrafları da veriyolar mi peki :KK76::KK76:

Eşim beni hasta edicek ay iş yerinde bi kadın var benim doktoruma gidiyor oda 2 hafta önde bende ikili tarama testinde burun kemiği ölçmüş onda bende ölçülmedi onu taktı şimdi kafaya, sonuçlar iyi dedi ben çok takmıyorum ama anlamadım. Aynı doktor değil mi niye ölçmedi diyor
Canım burun kemiği ölçülmüyor oluşmuş mu ona bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor o hanımefendi karıştırmış olabilir. Ya da onunki çok küçük oluştuysa onu ölçmüştür

Canım burun kemiği ölçülmüyor oluşmuş mu ona bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor o hanımefendi karıştırmış olabilir. Ya da onunki çok küçük oluştuysa onu ölçmüştür
Bende böyle düşündğm canım herkesin ölçülmemiş gerekli durumlarda bakıyorlarmış doktor zaten ultrason görüntüsünde varlığını görüyormuş. Sonucum iyi çok şükür artık hamileliğin tadını çıkarma zamanı inşallah 🤗

Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor peki

Bende böyle düşündğm canım herkesin ölçülmemiş gerekli durumlarda bakıyorlarmış doktor zaten ultrason görüntüsünde varlığını görüyormuş. Sonucum iyi çok şükür artık hamileliğin tadını çıkarma zamanı inşallah 🤗
Doktor bakmıstır zaten ya. Burun kemigi olusmus mu ense kalınlıgı kaç. Bide hafta hafta da değişiyor ya örnek veriyorum 11. Haftada burun kemiginin olusması yeterlidir 12de belli cm lerde olması lazımdır gibi gibi. Bizim için bazen cok onemli dediğiniz şeyler doktorlar için goz ucuyla gordukleri şeyler olabiliyor. Mesela benim ultrason kagıdımda kalp atısı yazmıyordu ama dinledik ve ölçtü gördüm yani ama bana kaç oldugunu soylemedi yada kagıtta yazmamıs. Ama o kendi kayıtlarını tuttu bana sadece normal güzel falan dedi. Sizinki de öyle olmustur o bakmıstır. Yani aslında herkesin ölçüyordur doktoru ama ölçmedi falan sanıyorlardır. Ben de bazen doktoruma diyorum szi bunu yaptımız veya yapmadınız neden diyorum yoo yaptık dio. Açıyo dosyamı gosteriyo bak hatta boyle boyle not almısız bide dio 😂 sen kaçırmıssın ben sana anlattım ya falan dio bazen de😂😂şimdi mesela video cekiyoruz muayenede. Orda ufak ufak anlatıyor ama ben o ara baska seylere dikkat ettigimden duymamıs oluyorum😂😂😂😂😂

X