@Beyazkralice ikili testte birtek down riskine bakılmıyor. Plesanta ile ilgili hamileliğinizin nasıl gececegine dair de bilgi veriyor. Örnegin doğuma yakın plesanta sıkıntısı yaşanacaksa ikili testte bazı degerler farklı aralıklarda oluyor
B Butterfly193 kuzu ikili testte bakışan bazı değerler plesanta ya da başka durumlarla ilgili bilgiler de veriyor. Sadece down için bakılmıyor. Hatta 16 hafta civarı da afp degerlerine bakıyorlar yine. Bunlar önemli değerler sunuyor. Bazı konularda bilgi veriyor örneğin plesanta sıkıntısı yaşayıp yaşanmayacagı veya bebekte sindirim sistemi sıkıntıları gibi. Öyle durumlarda detaylı taramayı falan erkene çekiyorlar ve ya plesanta sıkıntısı olabilme ihtimali varsa son haftalarda daha sık kontrollere cagrılıyor. Normal gebeliklerde örnek veriyorum 3 hafta da cagırıyorsa bazı durumlarda kontrol süresini 1 haftalıga indiriyorlar. Sadece down olarak düşünmeyin bence
36 dan sonra doğum tetiklensin bi zahmet kız
Gncgm28 Ben de sordum bu hafta. Eger sabahı uyuyarak geceyi de gunluk alman gereken besinleri ve suyu alarak gecirebileceksen turabilirsin dedi. Ama sen zaten aktif çalışıyorsun sanmıyorum yapabilecegini dedi
oyuzden tutma dedi. Bu donemlerde tutulan orucşarda plesanta veya bebek ağırlığında düşüşlerle dogrudan ilişki kurmuslar ama kesin güvenlidir ya da guvensizdir diyemiyorlar sanırım. Beslenebilecekseniz turun diyorlar kısaca.