Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün bizimde 12+3 de bakarken en son bacak arası boş gözüküyor farklı bi pozisyonda da dolu gözüküyor değişiyor gibiUltrason cihazı çok iyiydi bacak arası boştu bende gördüm bilmiyorum değişir mi benim doktor da emin gibiydi ama sonra ki hafta tekrar bakalım dedi ikilide öğrenen çok oluyor inşallah öğrenirsin canım
Cinsiyetiniz belli mi peki haftaya netleşir artık bakalım benimkiDün bizimde 12+3 de bakarken en son bacak arası boş gözüküyor farklı bi pozisyonda da dolu gözüküyor değişiyor gibi
İnşallah canım az kalmış senindeAy cinsiyetler falan konuşuluyor oh oh Daha 10+4'üz bize de nasip olsun inşallah
Hayırlısıyla 13. haftaya adım atsaydık derin bir oh çekecektikİnşallah canım az kalmış seninde
3 hafta dediğin nedir ki hemen geçer ilk gebeliğiniz miHayırlısıyla 13. haftaya adım atsaydık derin bir oh çekecektik
Evet ilk gebeliğim, heyecan ve gerginlikten de anlaşılacağı üzere 0 tecrübe3 hafta dediğin nedir ki hemen geçer ilk gebeliğiniz mi
Akışına göre ilerliyor herşey sadece geçmez sandığımız zaman hemen geçiyor ya hamileliğin tadını çıkarmak lazım mucize gibi bişeyEvet ilk gebeliğim, heyecan ve gerginlikten de anlaşılacağı üzere 0 tecrübe
Erkek tahmin ediyor kesin net söylemedi daha 3 hafta sonra gidicem o zaman net cevap alırım artık 16 hafta olcakCinsiyetiniz belli mi peki haftaya netleşir artık bakalım benimki
BennYarın benden başka doktor kontrolü olan var mı kızlar
Evet aklıma sen geliyorsun hep maalesefOrnek ben yaşamak istemiyorum o günleri tekrardan
Seninki öyle çıkmaz cnm olasılık buEvet aklıma sen geliyorsun hep maalesef
Ben ben bennnnn. İlk trimester geçmiyormuş gerçekten göğüs uçlarım bugün biraz yumuşadı gibi geliyor kontrolüm yarın olmasaydı kafayı buna takardım kesinYarın benden başka doktor kontrolü olan var mı kızlar
Ben henüz o aşamalara gelemedim ama mutlaka yapılması gereken bir şey olsaydı yapardı diye düşünüyorumEşim beni hasta edicek ay iş yerinde bi kadın var benim doktoruma gidiyor oda 2 hafta önde bende ikili tarama testinde burun kemiği ölçmüş onda bende ölçülmedi onu taktı şimdi kafaya, sonuçlar iyi dedi ben çok takmıyorum ama anlamadım. Aynı doktor değil mi niye ölçmedi diyor
Aslında ölçülmesi gerekiyor çünkü ikili taramada burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor ve kan testi yapılıyor. Yani kızımda öyle olmuştu. Ama seninkinde sorun olmadığı için söyleme gereksiniminde bulunmamıştır belkiEşim beni hasta edicek ay iş yerinde bi kadın var benim doktoruma gidiyor oda 2 hafta önde bende ikili tarama testinde burun kemiği ölçmüş onda bende ölçülmedi onu taktı şimdi kafaya, sonuçlar iyi dedi ben çok takmıyorum ama anlamadım. Aynı doktor değil mi niye ölçmedi diyor
Ben yarın benimde kontrolüm var bakalım 12. Haftaya geldik cinsiyet öğrenecek miyizzYarın benden başka doktor kontrolü olan var mı kızlar
İnşallah öğrenirsin canım inşallah bende öğrenirim benimde yarın randevumBen yarın benimde kontrolüm var bakalım 12. Haftaya geldik cinsiyet öğrenecek miyizz