- 8 Şubat 2020
- 1.074
- 1.109
- 33
Hayırlı kandiller canım. Benim istifralarım devam ettiği için oruç tutamamKızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı kandiller canım. Benim istifralarım devam ettiği için oruç tutamamKızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına
Valla rüyamda bile bunlarla uğraştım akşam risk yüksek cikiyoduSeninki öyle çıkmaz cnm olasılık bu
Cnm hamile olduğumuz için hormonlardan dolayı çok farklı rüyalar saçma sapan şeyler göre biliriz heleki bu son zamanlarda daha çok olucak merak etme Allah'ın izniyle birşey olmazValla rüyamda bile bunlarla uğraştım akşam risk yüksek cikiyodu
Hayırlı kandiller canım. Allah kabul etsin.Kızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına
Hepsi zaten tutulmazda ara ara tutarım diye düşünüyorum ben doktoruma danışırım artıkHayırlı kandiller canım. Allah kabul etsin.
Hamileyken vücudunu susuz bırakman bebeğine zarar verebilir. Gebelikte susuz kalmamak gerekiyor. Tutarsın tutulmaz diye bişey yok ama. Merabolizmayı bile bile zora sokmamak gerekir diye düşünüyorum.
Aç kaldığım an bulantım başlıyor ve tansiyonum düşüyor. Ben tutmayacağım bu seneKızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına
Bakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldumKızlar gittiniz mi randevulara
Kaç haftalık canımBakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldum
Erkek gibi geldi bana benim ultrason çok kibar duruyor bu biraz yapılı geldiBakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldum
Naptin canım muayene oldun mu nasılmış bebişAy ay ne güzel baya kontrolü olan hamiş arkadaşım çıktı saat 11.15 te kontrolümüz bakalım inşallah güzel olacak her şey. Diğer hamişlerime de müjdeli haberler diliyorum
Bugün eski doktorum geri atmıştı tarihimi ve 11+1 demişti ama 12+2 çıktık çok şükürKaç haftalık canım
Ay hadi bakalım hayırlısı canım bilmem döndü durdu göremedik bir türlüErkek gibi geldi bana benim ultrason çok kibar duruyor bu biraz yapılı geldi
Hareketli bebe geliyor deseneAy hadi bakalım hayırlısı canım bilmem döndü durdu göremedik bir türlü
İnşallah canım benim rüyalarda bı tuhafCnm hamile olduğumuz için hormonlardan dolayı çok farklı rüyalar saçma sapan şeyler göre biliriz heleki bu son zamanlarda daha çok olucak merak etme Allah'ın izniyle birşey olmaz
Canım beslenme düzenin nadıl pekiBugün eski doktorum geri atmıştı tarihimi ve 11+1 demişti ama 12+2 çıktık çok şükür
Sanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük 5.5 cm miş para kadarHareketli bebe geliyor desene
Parmak kadarSanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük 5.5 cm miş para kadar