2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla rüyamda bile bunlarla uğraştım akşam risk yüksek cikiyodu
Cnm hamile olduğumuz için hormonlardan dolayı çok farklı rüyalar saçma sapan şeyler göre biliriz heleki bu son zamanlarda daha çok olucak merak etme Allah'ın izniyle birşey olmaz

Güne kusarak başlamak hiç güzel olmadı 😔😔😔 zehir gibi oldu ağzım birde şu kusarken balgam olayı olmasa TM diycemde eşlik ediyor resmen

Kızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına 🌹
Hayırlı kandiller canım. Allah kabul etsin. 🙏
Hamileyken vücudunu susuz bırakman bebeğine zarar verebilir. Gebelikte susuz kalmamak gerekiyor. Tutarsın tutulmaz diye bişey yok ama. Merabolizmayı bile bile zora sokmamak gerekir diye düşünüyorum.

Hayırlı kandiller canım. Allah kabul etsin. 🙏
Hamileyken vücudunu susuz bırakman bebeğine zarar verebilir. Gebelikte susuz kalmamak gerekiyor. Tutarsın tutulmaz diye bişey yok ama. Merabolizmayı bile bile zora sokmamak gerekir diye düşünüyorum.
Hepsi zaten tutulmazda ara ara tutarım diye düşünüyorum ben doktoruma danışırım artık

Kızlar gittiniz mi randevulara
Bakın teyzoşları 2 gün büyük çıktık çok güzel geçti randevumuz çok şükür ama cinsiyetini asla göstermedi ama eli ayağı kıpır kıpır nasıl mutlu oldum 🥰

Eklentiler

• IMG-20240224-WA0001.jpg
    IMG-20240224-WA0001.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 59
Ay ay ne güzel baya kontrolü olan hamiş arkadaşım çıktı 😍 saat 11.15 te kontrolümüz bakalım inşallah güzel olacak her şey. Diğer hamişlerime de müjdeli haberler diliyorum ❤️❤️❤️
Naptin canım muayene oldun mu nasılmış bebiş 😍😍😍

Hareketli bebe geliyor desene 😀
Sanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük 🥰 5.5 cm miş para kadar 😍

X