Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. Evet hamile kalmadan önce başlamıştım folik asite. Şimdi gebelik süresince olandan devam ediyorum. Bakalım kontrole gidince içim azda olsa rahatlayacak :)Bazı uygulamalarda hamile kalma tarihi (geç döllenmenin olduğu günü) seçerek hesaplayabiliyorsun kaç+kaç olduğunu ben tam olarak bilmeme rağmen ultrasonda 3 gün fazladan çıktı mesela. Yaklaşık bir tarih bulursun. İlk doktora gittiğimde henüz çok erken deyip ultrasona almamıştı 4+0dım o gün. Ama sat a göre 5+1 ultrasona göre 5+4’te keseyi gördük.
Kesenin doğru yerde olduğunu görmek içimi ferahlattı ancak üstüne bebişin de görünmesini kalp atışını duymayı beklemek de bir süreç. Her muayenede olumsuz ihtimalleri eleyerek ilerliyorum. O yüzden keşke 2 aylıkken geç fark edenlerden olsaydım diyorum kendime. Tavsiyem sabırlı olmak. Doktor folik asit başlayacaktır gittiğinde eğer kullanmıyorsan eczacına danışabilirsin. Çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
İlk hamileliğimde dördüncü aya kadar kilo almak bi yana 5 kilo verdim bulantılar nedeniyle tek rahatlatan prilam dr ilacı oldu bitkisel bi ilaç olduğu için rahatça kullanımı öneriliyorKızlar bulantıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben çalışıyorum, çalışma durumumu etkilememesi için henüz işverene söylemedim hamileliğimi ve saabahları çok bulantım olmaya başladı 2 gündür. Bugün tuzlu kraker yedim o biraz rahatlattı gibi. İlaç başlayan var mı aranızda?
Bence alıp kullanmalısın balım kan sonucuna göre doktoruna gidip bebişi ve keseyi görürsün gebelik oluşmuş ve idrara geçmiş hamilesin yani kullan ilacınıKızlar ben idrar testi yaptım pozitif. Kana gidicem şimdi. Doktorum gebeligi ogrenir ogrenmez enox progestan baslıycaz demişti. Kan testini beklemeli miyim yarın cıkarsa test yarın mı almalıyım ilacı
HİÇ Bilmediğim bi konu rapor gerekir mi ya da reçeteli mi nasıl alıcam bilemedimBence alıp kullanmalısın balım kan sonucuna göre doktoruna gidip bebişi ve keseyi görürsün gebelik oluşmuş ve idrara geçmiş hamilesin yani kullan ilacını
Söylediğin ilacın ne olduğunu ne için kullanıldığını bilmiyorum canım ama yakınında eczane varsa gidip sor bi reçetesiz alınabiliyor bazı ilaçlar öyleyse alıp kullan reçete ile satılıyorsa kandan sonra doktoruna gidersin o yazarHİÇ Bilmediğim bi konu rapor gerekir mi ya da reçeteli mi nasıl alıcam bilemedim
kan sulandırıcıSöylediğin ilacın ne olduğunu ne için kullanıldığını bilmiyorum canım ama yakınında eczane varsa gidip sor bi reçetesiz alınabiliyor bazı ilaçlar öyleyse alıp kullan reçete ile satılıyorsa kandan sonra doktoruna gidersin o yazar
Canım enox kan sulandırıcı bunu devlet ödüyor diye biliyorum iğne muhtemelen göbekten yapıcaksın. Progestan da muhtemelen fitil olandır onu da vajinal olarak kullanacaksın onu da devlet ödüyor düşük önleyici o da. Progestan dexse eğer bu iğne de göbekten yapılıyor ama bunu devlet ödemiyorKızlar ben idrar testi yaptım pozitif. Kana gidicem şimdi. Doktorum gebeligi ogrenir ogrenmez enox progestan baslıycaz demişti. Kan testini beklemeli miyim yarın cıkarsa test yarın mı almalıyım ilacı
ayy cok tesekkurler. enox verdi bide progestan yazıyor. nasıl recete edicez saglık ocagımı uzman doktor mu olmalı peki . benim ozelde doktorum yazmıstı. recete değilCanım enox kan sulandırıcı bunu devlet ödüyor diye biliyorum iğne muhtemelen göbekten yapıcaksın. Progestan da muhtemelen fitil olandır onu da vajinal olarak kullanacaksın onu da devlet ödüyor düşük önleyici o da. Progestan dexse eğer bu iğne de göbekten yapılıyor ama bunu devlet ödemiyor
Bende özelde doktorum yazıyor sgk girişin varsa sıkıntı olmaz eczane veriyor özel doktorun yazdığın da. Sonrasında sağlık ocağı da yazar diye düşünüyorum hiç yazdırmadım dahaayy cok tesekkurler. enox verdi bide progestan yazıyor. nasıl recete edicez saglık ocagımı uzman doktor mu olmalı peki . benim ozelde doktorum yazmıstı. recete değil
kızlar benim kan sonucum cıktı pozitif sat 15. aralıkMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI ŞEHİR ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET CİNSİYET İSİM
@merve0634 24 16.11.2023 @Fatmaben 29 22.11.2023 BURSA KIZ @bluedarkk 21 26.11.2023 4+4 ADANA ERKEK Linakiz 27 27.11.2023 5+3 TEKİRDAĞ KIZ @Laleeeem 25 27.11.2023 @labaysegul 40 28.11.2023 ADANA KIZ @valeria8 28 28.11.2023 5+0 İSTANBUL KIZ @sencop 30 29.11.2023 5+1 İSTANBUL @elifmel *** 30.11.2013 5+4 AMASYA KIZ @Dilaryy *** 30.11.2023 5+0 T turuncukusunguncesi 29 30.11.2023 4+6 İSTANBUL hayrihale *** 30.11.2023 VAN KIZ @elaceyda 32 01.12.2023 İZMİR E _-ebruli-_ 28 01.12.2023 İSTANBUL N NewHopes 38 02.12.2023 KOCAELİ @minabsrn *** 02.12.2023 4+4 @Aselinannesii *** 03.12.2023 @xessica 29 06.12.2023 DÜZCE KIZ @elena10 27 09.12.2023 İSPANYA ERKEK @elifadgzl47 27 24.12.2023 ADANA KIZ @dearvicky 36 *** 4+6
Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum Benim halam da hamileliğin de enfeksiyon geçirmişti ama antibiyotik yazmıştı doktoru kullanmıştı ve bir sorun olmamıştı. Modunuzu düşürmeyin, doktor daha iyi bilir tabi ki, antibiyotiklerin farkli dozları var sonuçta. Size en uygun tedavi uygulanacaktır, ferah tutun gönlünüzüKızlar bir şey soracağım moralim öylesine bozuk ki. İki gündür ağrılı bı şekilde kulak iltihabı geçiriyorum. Yarın KBB uzmanina gideceğim.bana antibiyotik vs ilaç da yazamaz durumumdan dolayı. Yani benim durumum ne olur nasıl tedavi olur bilemiyorum çok endiseliyim
Kandan sonra doktorun yazacak o zaman canım bu hafta içinde halledersin stres yapma kendinekan sulandırıcı
Değerin kaç çıktı canım kaç gün gecikmen vardıkızlar benim kan sonucum cıktı pozitif sat 15. aralık
kızlar benim kan sonucum cıktı pozitif sat 15. aralık
inşallah saglıklıdırrr