2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar bir şey sormak istiyorum; gebeliğin aile hekimine bildirilmesi gerekiyor mu? Bir yerde aile hekimine de bildirilip orada da takibin yapılması gerekiyor diye okumuştum ama aramızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatabilirler mi?
Evet canım bildirmen gerekiyor onların takibinde oluyorsun gebelikte yapılan aşılar varmış onlar orada yapılıyor

Kızlar benim akıntıda birde göğüs hassasiyetinde azalma oldu acaba normal mi? 6+2 deyiz.

Kızlar benim akıntıda birde göğüs hassasiyetinde azalma oldu acaba normal mi? 6+2 deyiz.
Bende de aynı belki de alışmışızdır. Sabahları var akşamları yok ağrı. Bastırınca hissediyorum anca.
Umarım alışmışızdır ağrı eşiğimiz düşmüştür diyorum. (Sabah ağrıyınca mutlu oluyorum. Annelik, ağrı bebeğinin varlığına işaretse ağrı çekmek istemektir. İmza: ben. )

Bende de aynı belki de alışmışızdır. Sabahları var akşamları yok ağrı. Bastırınca hissediyorum anca.
Umarım alışmışızdır ağrı eşiğimiz düşmüştür diyorum. (Sabah ağrıyınca mutlu oluyorum. Annelik, ağrı bebeğinin varlığına işaretse ağrı çekmek istemektir. İmza: ben. )
Benim hormonlar böyleyken bu yazdığınız hiç olmadı cafenin orta yerinde ağlamaya başladım :KK43:

Kızlar tiroid ilacı alan varmı benim 2.66 tsh ım.Dokyorum yüksek değil ama dahiliye karar versin dedi ben kullanmak istiyorum ilk 3 ay malum bebek bizden kullanıyor.

Kızlar tiroid ilacı alan varmı benim 2.66 tsh ım.Dokyorum yüksek değil ama dahiliye karar versin dedi ben kullanmak istiyorum ilk 3 ay malum bebek bizden kullanıyor.
Merhaba ben kullanıyorum benim çok yüksekti pozitif aldıktan sonra Dr tekrar istedi bu sefer 0.31 e düşmüş ama devam dedi Dr 150 mg kullaniyorum

Merhaba ben kullanıyorum tiroid ilacı. Çölyak hastasıyım tiroid de yanında hediyesi geldi bana 🤗 şuan 25 mg kullaniyorjm daha yeni degerimi olcturdüm 2.55 cikti bugün doktorla görüştüm gebelik oldugu için bir gün 25 mg bir gün 50 mg kullanmami söyledi ve ayda 1 mutlaka tsh kontrol ettirmemi söyledi şuanlık

Ben de kullanıyorum 50 mg, doktorum devam et onu asla bırakma. Tahliller yapicaz duruma göre dozunu yükseltebiliriz bile dedi. Siz tahlilleriniz yapılana kadar aksatmayın bence, tiroid önemli bir detay. Şifalar diliyorum 🙏

Ben de kullanıyorum 50 mg, doktorum devam et onu asla bırakma. Tahliller yapicaz duruma göre dozunu yükseltebiliriz bile dedi. Siz tahlilleriniz yapılana kadar aksatmayın bence, tiroid önemli bir detay. Şifalar diliyorum 🙏
Yarın gidecem canım yazsın başlayayım yarın daha bugün 10 beta hcg ile çıktı

Merhaba ben kullanıyorum tiroid ilacı. Çölyak hastasıyım tiroid de yanında hediyesi geldi bana 🤗 şuan 25 mg kullaniyorjm daha yeni degerimi olcturdüm 2.55 cikti bugün doktorla görüştüm gebelik oldugu için bir gün 25 mg bir gün 50 mg kullanmami söyledi ve ayda 1 mutlaka tsh kontrol ettirmemi söyledi şuanlık
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bana yakın değeriniz

Linakiz Linakiz canım bende nihayet geldim.2 kaybım vardı inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder.adete 4 gün var bugün kanda çıktı çok çok yeni daha 🙏🙏30 yaş diyarbakır sat 16 Aralık canım
Çok mutlu oldum canım gruba bu topiğe ilk yazanlardan biride sendin bak duan kabul oldu 🥰🙏🏻 Rabbim sağlıkla arttırsın değerini 🩷

X